0 oy
557 göst.
Aile kategorisinde (355 puan) tarafından
evime alacağım herşeye karışıyor, evlenmeden önce melekti şimdi deccal oldu ressem. yapacağım yemeye kadar karışıyor.

akıl verin nasıl baş ederim ?

39 Cevaplar

0 oy
tarafından
Baş etmiceksin benim evim diyip kestirip atıcaksın. Yüzü varsa bir daha demez. 
-Reklam-
0 oy
(762 puan) tarafından
Kayınvalıdem le aram ıyıdır ama od arada ç iste bunu yap falan der bende tamam derim ama yapmam kendı annemde oyle tamam derim yapmam onlarda anlar bır daha bırsey demezler 
0 oy
(50,861 puan) tarafından
Esim karistirmaz karışmak istemedi hicte uyarırim.heralde yada ona herseyi anlatmam 
0 oy
tarafından
Direk şöyle de benim aklım var senin aklına ihtiyacım yok
0 oy
(122,610 puan) tarafından
yine yeliz yine post yine cvp yok
0 oy
(19 puan) tarafından
Onun  amacı  seni tahrik etmek ya zaten asla sınır olma ama bildiğini  yap bisey de deme ona yani takmadigini  bilsin 
0 oy
tarafından
Bizde eşya almaya gitmiştik evlenmeden önce. Yok gri olmasın yok şöyle olmasın dendi durdu, ben kendi isteğime göre aldım hiic takmadım açıkçası senin esyan senin hayatın. Bişey demeden istediğini yap
0 oy
tarafından
Kendi evin bitti benim evim mi kaldı burası benim evim sen kendi evine karış de ben öyle yaptım oturdu ağladı 
0 oy
(561 puan) tarafından
Ben net inatlaşirdim var ya hep zittini yapardim evlenmeden once açık renk mobilya istedim alışveriş te vardi koyu OLACAK dedi kabul etmedim açık renk seçtim Allah tan kocam mantikli bi insan perde tül alcaz tutmuş oencereye kadar olacak hazirlar var satılıyor dedi benim bisey dememe gerek kalmadı kocam ben memur adamim nereye gidecegim belli olmaz ya Fransız cam a denk gelirsem bidaha mi tül oerde yaptircam standart olsun hepsi dedi evime hic karistirmam hiç bişey sormam herkes kendi eviyle mesgul olsun cok aklin varsa kendine kullan 
0 oy
(983 puan) tarafından

Tamam derim değiştiririm o gittikten sonra da eski galine getiririm 

Benim kaynanam uzakta karıştığında da tamam derim kalbini kırmam o gittikten sonra da kendi zevkime göre yaparım :)
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Benimki de sessiz gibiydi ama acildi artk:) aslnda özünde iyidir ama her seye yorum yapma geregi duyuyor, 

Oglumjn altini aliyorm niye aliyonkj ağlamıyor huzursuz degil diyor bezini kontrol ediyo eliyle tartip daha bos bu dolarmis diyor, mamasinj veriyorm mama saati geldi mi mi veriyon diyor, uyutcam uykusuzluktan agliyor cocuk , agliyo demekki uykusu yok dursun diuor, Allah birlik oturanlara sabir versin:)
0 oy
(1,017 puan) tarafından
O da birseymi yahu beterin beterini gormemissiniz:)
0 oy
tarafından
Sen almalcağını hiç kulak asma 
0 oy
(1,189 puan) tarafından
Ona o samimiyeti vermeyerek
0 oy
(503 puan) tarafından
o müdahale edince hiç bir cevap verme, bu yüzden eşinle de kötü olmaya gerek yok. ama sen onu hiç duymamış gibi bildiğini oku. sen böyle yaptıkça bakacak onu sallayan yok o da pes edecek 
0 oy
(67 puan) tarafından
Bizim kaynanayla zevklerimiz hic tutmaz ama zaten sen kullanacaksin diyo :D begenmedigini belli ediyo ama umursamiyorum. Şöyle canim birde onlar eski kafayla begeniyo biz modern begeniyoruz kuşak catismasi oluyo
0 oy
(3,095 puan) tarafından
Takmıyorum canım kendi söylüyor kendi dinliyor
0 oy
(15,869 puan) tarafından
Koca bitti şimdi kaynanayami geldikkkkkk bundan sonra kim var sırada acaba.....Elti gorumce,kayın,komsuuuuu ☺️☺️☺️☺️☺️

İlgili sorular

0 oy
54 cevap 945 göst.
6 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,878 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 670 göst.
0 oy
16 cevap 364 göst.
7 Ocak 2024 Aile kategorisinde Hayal1907 (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 794 göst.
7 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,224 puan) tarafından soruldu