0 oy
424 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,540 puan) tarafından
25 haftalık hamileyim mantar var dedi doktor özel bolgemi temizlerken iğne ucu kadar kan geldi sizce bir sorun olur mu oncedende geldi iğne ucu sonra az fazla geldi avuç içimi doldurmadi bile ama mantardan mi yoksa başka sorun mu var 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kesmiş olbirsun
(1,540 puan) tarafından
Tuvalettini yaptim temizledim sadece oncedende geldi ama bu üç oluyor  5 haftalikta çok kan gelince bunu az görünce acaba mantardan mi yada enfeksiyon mu var diye düşündüm harekette ediyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doktor aydinlatmadi mi ona sorsaydn neden geldi diye. Saglikla al kucagina bisiy demeduyse endise edip kendini uzme
(1,540 puan) tarafından
Doktor kaşıntım var ve yeşil ve sari akintim var dedim oda mantar dedi kan gelir falan demedi çok mu sert temizliyorum bilmiyorum ama 3 bu ilk te iğne kadar geldi 3 gün az fazla bayandadır gelmiyordu bu seferde igne ucu kadar geldi önceden kanamam olmuştu çok kan gelmişti
0 oy
tarafından
Mantar varsa ilerlediyse tahriş olunca kanıyor öyle hamilesin sen bi git doktora 
(1,540 puan) tarafından
Dışardan bakınca pembelik var ici kırmızı mantar var dedi doktor  kaşıntım gitti ama sarı ve yeşil akintim bugün hiç gelmedi
tarafından
Ilaç vermiştir biraz kullan bakalım geçecektir
(1,540 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(8,538 puan) tarafından
Sorsaydın keşke canım. 
(1,540 puan) tarafından
Iyice kurtuluyorum ya ondandir diye düşündüm mantardan dolayı dusundum haraket edince sorun yok sandim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 384 göst.
8 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 145 göst.
17 Mart 2024 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 454 göst.
26 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Trbznlugln (2,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 155 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,567 soru

24,493,047 cevap

357,776 kullanıcı

...