0 oy
526 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben kıskanıyorum eşimi ama belli etmiyorum ellimde değil suskunum . O bana der hep neden hiç kıskanmiyorsun falan. Ama eşim çok kıskanç kendini belli ediyor

41 Cevaplar

0 oy
(8,405 puan) tarafından
Aşırı kıskancim çok belli ederim hemen anlar oda mesela suan benden uzak 1 aydır başka şehirde çalışıyor akşam cafeye ciktiydi bana diyorki cafe hep kız dolu ya okeu oynuyorlar bide gülücük atmış çıldırdım burda resmen neyseki orda oturmamislar başka biyere gitmişler :)
-Reklam-
0 oy
(331 puan) tarafından
İkimizde birbirimizi kıskanmayız galiba o kıskançlık evresini çoook tan aştık 
0 oy
(2,401 puan) tarafından

Fazlasıyla belli ederim hatta dün kayın validem sanki bütün kızlar seninkini bekliyorlar da sende burda kıskanıyon takma kafana dedi ben bilmem ben kıskanırım yakuşuklu karizmatik azcuk göbekli herifimi <3

0 oy
(2,569 puan) tarafından
Hiç belli etmem :D eşimdende aşırı kıskançlık görmedim :D 
0 oy
(7,785 puan) tarafından
Ederim bence edilmeli de hani yalandan da olsa kiskanar gibi yaparim en azindan :) yani cunku sacma belki ama kiskanmak sahiplenme belirtisi gibi ya insan istiyor tabiki dozunda ve az oldugu sürece
0 oy
tarafından
Anında kızarıyorum kıskanınca keşke belli olmasa. Eşim de kıskanır da o erkkek ya normal (!) 
0 oy
(211 puan) tarafından
Ben genelde aşk hayatında başarılar diliyorum :D 
0 oy
(413 puan) tarafından
İlk evlendigimizde eşim aşırı kıskanç ben asla kiskanmazdim baktım olacağı yok yaz günü nerdeyse kışlık kazak giydirecek derecede makyaj filan asla yok sonra o ne kadar kıskançlık yapıyorsa daha fazla kıskandım ben onun hayatına daha fazla mudahele ettim o kendini topladı artık aşırı kıskanç değil çok nadir kıskançlık yapar ama ben watsaptan takip ederim kiminle konuşmuş dokumanlardan bakarım asla bı kızla muhattap olmasına izin vermem bı ara telefon görüşmelerinide dinliyordum hatta bulunduğu ortamı da
0 oy
(182 puan) tarafından
İkimiz de kıskanmayız çünkü öyle bir durum olmaz ama olsaydı belli ederdim 
0 oy
(679 puan) tarafından
Ederim bide korkuturm valla 
0 oy
(8,111 puan) tarafından
Ben kıskanırım ama söylediğim zaman suçlu oluyorum. Sanki kıskanmak suç gibi.
0 oy
tarafından
Yok be ne kiskanipta havaya sokacağım onu oda bende pek kıskançlık yapmayız sonuçta artık bereberiz güveniyoruz birbirimize 
0 oy
tarafından

Eşim çok fena dün mesela küstük konusmuyorduk kalktım su içmeye telefonum koltukta kalkmış WhatsApptan mesaj gelmiş eşim geldiğimde telefonumu kurcaliyordu sfsfsfsf elinden gelse odaya kapatacak beni kimse görmesin diye afsfsf bende öyleyim belli de ederim eşimi çok kıskanırım onunda hoşuna gidiyor:D

0 oy
tarafından

O da belli eder bende :D

0 oy
(849 puan) tarafından
Karşılıklı kıskanma durumumuz pek yoktur, zaten öyle bir duruma da sokmadık kendimizi..o benim iş ortamımı bilir, ben onunkini..
0 oy
tarafından
Tabiki belli ederim 
0 oy
tarafından

Valla cigerimi bildigi icin aninda anlar sagolsun:D

0 oy
tarafından
Başlarda çok ederdim olup, olmadık herşey için kıskanırdım şimdi törpüledim kıskançlığımı 
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Belli ederim
0 oy
tarafından
Yok ya kıskanmıyorm 18 senedir hiç kıskancağım bişey yapmadı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 51 göst.
1 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Ozlem.23 (157 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 255 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde Su1880 (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 102 göst.
5 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ozlem.23 (157 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,112 göst.
8 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bulut01 (250 puan) tarafından soruldu

411,631 soru

12,391,962 cevap

43,863 kullanıcı

Kategoriler

...