0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (334 puan) tarafından

5 gün sonra 1 yaşında olcak bebeğim ve huyu çok değişti sürekli uyanıyor sebepsiz yere ağlıyor istediği birşeyi vermediğim zaman kendini yere atıyor neden böyle yaaaa :(

8 Cevaplar

0 oy
(7,096 puan) tarafından
Diş cikariyordur belki 
(334 puan) tarafından
Bilmiyorum ama çok zorlanıyorum artık :(
(7,096 puan) tarafından
Sık dişini annesi bunlar geçici süreçler Rabbım kolaylık versin
(334 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Diş çıkartıyor olabilir. Diş jeli alin belki iyi gelir
(334 puan) tarafından
Denicem teşekkür ederim
0 oy
(695 puan) tarafından
1 yaş sendromu öfke nöbetleri huy degsimi oluyor we geçici bir durum annesi (:
(334 puan) tarafından
Ne zaman geçiyor peki :(
(695 puan) tarafından
Bu geçecek ewet ama başka sendromlar ataklar olacak bunun sonu yok (: sen sakin kalmaya calis rutinlerini bozma nelere öfkelendigini takip et her istediğini yapma cnku onu kulanacaktir her çocukta etki eder mi bilmiyorm ama ben kendine zarar wermedi sürece tepkisiz kalıyordum sakinliyordu gece çok agladiginda kucağıma alıp sariliyordum sakin sakin konusup öpüyordum oda sakinleşiyordu şimdi 18 aylık hoş geldin 2 yaş sendromu ((:
(334 puan) tarafından
Ben uyandığı zaman kucağıma alınca daha çok ağlıyor:D neden hiç bilmiyorum uyumak istiyor ama ağlıyor :D
(695 puan) tarafından
(: cnku uykusu bölünüyor ben geceleri diş ağrısı olablr die tedagil granür weriyorm we karanfil kuru suruyorm eğer çokk ağrısı olursa susmazsa onu anliorm o zman 1 çay kaşığı calpol weriyorm uyiyor birde gece karanlıkta ewi gezdiryorm bak herks uyuyor seninde uyumam lazm falan ikna oluyor ((:
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Çünkü büyüdüğünun farkında ve kendi kararlarını verip isteklerini yapmanı istiyor yapmazsan karşı çıkarsan hayır dersen buna tepki gösteriyor. 2 yaş sendromundan selamlar :D 
(334 puan) tarafından
Ayyyyy 2 yaş sendromu var daha :D o nasıl geçiyor yani 1 yaştan daha mı zor
(14,168 puan) tarafından
Bu zamana kadar yaşadığın herşeyi unut bunun eşi benzeri yok :D
(334 puan) tarafından
Şaka yapıyorsun :(
(14,168 puan) tarafından
Çok isterdim :(
(334 puan) tarafından
:((((((:(((((:(((((:(((((
0 oy
(3,679 puan) tarafından

Daha yolun basindasin canım 19 aylıktan selamlar :D masum çocuk gitti sınırlı çocuk geldi geri

0 oy
(2,570 puan) tarafından
Benimki de on gün sonra bir yaş olacaak :))) ben genelde yerde yanında uzanıyorum yoksa sinirleniyor :D 
0 oy
(3,235 puan) tarafından
2.5 yaşında bile devam canim alisiyorsun artık 
0 oy
(2,014 puan) tarafından
6 gün sonra 1 yaşında olcaz, 2 gündür canımı çıkarıyor. Normalde uykuya çok düşkündü ama uyumak istemiyo gece kalkıp oturuyo ellemiyorum hiç kendi kendine geri yatıyo :) bide istemediği bişeyi yapınca mesela kucağıma almak isteyeyim kendini kasıyo kafasını geri atıyo :) 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 219 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Seherl (850 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 201 göst.
0 oy
9 cevap 161 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Gamzefb (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 365 göst.
24 Kasım 2022 Aile kategorisinde Neyleyim (341 puan) tarafından soruldu