0 oy
323 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Şubat 7de spiral taktırdım kanamam 2 hafta sürdü nerdeyse banyo yaptıkça geldi o ay içinde sadece 2 veya 3 kez cinsel birleşme oldu nedeni işe tam kanamam kesildi korona oldum tam ben iyileştim eşim oldu bornalde hasta olmam lazım ama hala olmadım bugünden beti adet olcak gibi ağrım var ama gene tık yok bende bu böyle gecikme yapar mı 10 yılık bakırlı spiral taktırdım bu ay inşallah hasta olursam olduktan sonra kontrole gel dedi kadın kontrole gidicem niye olduğunu bilmiyorum

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Adet düzensizliği olur sıkıntı yapma. Spral kontrollerini eksiltme heleki ilk ay kayma ihtimali olabilir
tarafından
Hasta olsam bı bittiğinde gidicem de olmadım ki normalde 5 de olmam lazım ama hala olamadım
tarafından
Tamam olur öyle düzensizlik
tarafından
Ayy Sagol bebeğim
tarafından
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Canım spril sonrası ilk aylar gecikmeler normal bide hasta olmuşsun oda bir faktör strese de sokma kendini daha çok gecikir
tarafından
Gerçekten öyle dhdhdh mazot olmuş 23 TL sağlık ocağına bile gidesim gelmiyor kan vereyim desem xjdjdj
(7,094 puan) tarafından
Kız sağlık ocağı idrar testini bedavaya yapıyor aslında:)))
tarafından
Sağlık ocağına gidene kadar araba 3 litre yakıyor bacım uzak biraz bana yurusem iki çocuk var dhdhdh 3 litre demek 3×23:69 yani 70 TL sadece araba yakar demek o yüzden ben olmadı çok zorda kalırsam test alırım djdjdjdh
(7,094 puan) tarafından
Ay istemsizce güldüm:))))ne hale soktular bizi ya
tarafından
Vallah öyle dhdhdhdhdh
0 oy
tarafından
Aklım gidiyor şu spiralden hangi bölüme gidiliyor. Bende istiyorum ama korkuyorum ya 
tarafından
Kızımı pazartesi hastaneye goturcem kadın doğuma kendime de randevu alsam iyi olur, belki doktor beni yönlendirir
tarafından
Bide ilişki esnasında hissetme oluyormu bide bundan korkuyorum
tarafından
Vallaha eşim ilk ilişkinin ilk birleşmesinde hisseder gibi oldum dedi pozisyon değişmesinden sonra daha hiç hissettiğini söylemedi doktora sordum normal böyle şeyler bazen beyler psikolojik olarak da hissedebilir dedi
tarafından
Aklım imanım gidiyor şöyle şeylerden de, pazartesi kızıma randevu aldım hazır gitmisken bende bı kadın doğuma ugrasammi ki acaba,
tarafından
İstersen gitmisken söyle bı bacım ama devlet hastaneleri takmıyor ve hiç korkma inan bana bak taktirdiktan sonra hatta bana dicen ki AA gerçekten hiç bişey yokmuş

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 494 göst.
11 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Gülnurknd (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 134 göst.
0 oy
7 cevap 242 göst.
0 oy
2 cevap 77 göst.
10 Nisan 2026 Diğer kategorisinde Asabii (1,397 puan) tarafından soruldu

Kategoriler