+2 oy
280 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bizler hep eksiğiz tamamlayıcı olan ise Rabbimiz bizlere düşen kuran ve sünnet ışığında yaşamak kimseye bir konu anlatmak bile görev değil bize biz yasantimizla İslami anlatacağız .gençlerimiz bugün çok büyük bir tuzağa çekilirken bizlere düşen sevgi dilidir zaten İslamiyet'in oncusude sevgidir .biri bir soru soruyor yok sen kâfir oldun yok sen inanmıyor musun .Allah akletmez misiniz ayetini boşuna mı yazdı Kuran'da soracak ki doğruyu bulacak .açık insana yok bu di******ilmem ne belki tövbe ediyor her gece bilemeyiz.burada çok bayan yazıyor ben açılmak istiyorum diye baktığımızda geçmişte baskıcı bir aile yada eş oluyor.eger İslamiyeti anlatmayı çok istiyor iseniz önce insan psikolojisi okuyun sonrada peygamber efendimiz in tebliğ metodunu herkesi fasık ilan edip durmayın saygılarımla

4 Cevaplar

0 oy
(1,412 puan) tarafından
Hemmenn artıladım 
tarafından
Bende seni canim
(1,412 puan) tarafından
❤❤❤❤❤
-Reklam-
0 oy
(2,912 puan) tarafından
Çok güzel yazmışsın CNM keşke herkes böyle düşünse ama nerde insan oğlu bize yaşatıyor her zulümü
0 oy
tarafından
Klavye delikanlısı çok ama bazı durumlarda gerçekten de sinir  bozucu oluyor mesela 40 gün çıkmadan ilişki haramdır öyle değil mi kadının biri yazmış 39 gün önce doğum yaptım bugün eşimle birliktelik yaşadık sonrasinda kan geldi diye buraya sormuş yani iğne ucu kadar bile iman olan birinin bunu bilmesi gerekir sonuçta 
tarafından
Bazı insanlar gerçekten bilmiyor benim bir öğrencim demişti ki ailemde tek kuran bilen benim .birçok genç öğrencim gusül abdestini bilmiyor idi bilmeye bilir nasıl bir çevrede yetişti bilemeyiz klavye delikanlısı da değilim tanısaydin beni olmadığımı anlardin
tarafından
Ben sana klavye delikanlisisin demedim ki yazdıkların doğru saçma sapan şeyler yazan insanlar klavye delikanlısı anlamında dedim senin dediklerine katılıyorum bir konuyu anlatirken sen kâfir oldun demek kadar saçma bir şey yok onun yerine doğrusunu yaz o ister anlar ister anlamaz
tarafından
Tamam canım hakkını helal et aynı şeyleri farklı şekilde anlatmışiz evet haklısın
tarafından
Sorun değil
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Çok güzel anlatmışsın canim sonuna kadar katılıyorum sana 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 276 göst.
27 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 534 göst.
30 Ocak 2020 Diğer kategorisinde ❤️Güvercin❤️ (359 puan) tarafından soruldu