0 oy
1,108 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,039 puan) tarafından
Kızlar 2 senelik evliyim 23 günlük bebeğim var eşimle dün telefonda kavga ettik konu hep aileler ben diyorum seninkiler şöyle etti böyle etti o diyor seninkiler böyle böyle etti diye onun dışında aramızda hiç bişey yok eşim ben artık yoruldum o ne diyecek bu ne yapacak öbürü ne ateş atıp çekilecek diye düşünüp arayı bulmaktan ben kendimde değilim artık dedi arada çoçuk var onu göz göre göre uçuruma atamam dedi bende çoçuk olmasa nolacak söyle çoçuk için mi tutuyorsun dedim yok istemesem yine git derim dedi sonra biz yol kat edemiyoruz dedi napalım o zaman dedim ayrılalım dedi ben dün gece çok düşündüm yola koyamadım dedi aslında şimdi söylemeyecektm konu açıldı diye söyledim dedi bende eve gel tekrar oturup konuşalım dedim tamam konuşalım dedi eşimle çok mutluydum bir kaö güne kadar annesinin bana dediği.ettiği laflar yüzünden aramız bozuldu ve ilk değil 3 4 kere daha bu olayı yaşadık ama eşimle ilgili hiç Bi şikayetim yok kızlar ben ne yapacağım gelince ne konuşacağım hiç böyle Bişey demedi bugüne kadar çok seviyorum onu yardım edin lütfen :((

37 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yazık en ufak bi tartışmada hemen boşanalım denilmez hiç değmez artı en önemlisi ortada ikinizden kaninizdan çocuk var ben de aynı senin gibiydim şimdi yuvam ayrı eşimin ailesi ile görüşmüyorum bana da hiç baskı yapmıyor  görüş diye şimdi de çok mutluyum gayet sen de öyle yaparsan bı sıkıntı olmaz
-Reklam-
0 oy
(404 puan) tarafından
Sen onu seviyorsun da o seni??? Yani hepimizin çevresinde ailesiyle sorunları olabilir bizim de oluyor kayınvalidm değil ama benim annem eşimle hep atisir arada kalan ben oluyorum ama eşim hiç bir zaman bosanalim vs demez hep sensin benim ailem yılda 1 kere 1 hafta görüyorum ananı onda da senin için çekerim üzülme der (annem babam ayrı annem Antalya'da yaşıyor yılda 1 2 kere gelir ) ama kaynanam hep diyorum ki en büyük şansım....
0 oy
tarafından
Ailelerinizi bir birinize şikayet ermeyi bırakın ve bir biriniz ile ilgilenin
0 oy
(2,743 puan) tarafından
İki tarafda ailelerine mesafe koyacak. Ama bunu ciddi ciddi madde madde konuşun. Konuları belirleyin. Çocuk gibi davranmalıyım yetişkinin diyin bakalım bir de öyle deneyin
0 oy
(603 puan) tarafından
Asla senin ailen diye söze başlamayacaksınız. İkinizde. Siz etmişsiniz canım. Biraz eşin kafasını dinlesin merak etme düzelir. Ama asla aile konusunu açmayın sakın.
0 oy
(1,153 puan) tarafından
Gidip gelmeyi azalt görüşmeyi adalet bizde yaşadık aynı şeyi iki çocuk var şimdi isteyen istediğini desin kime kim nederse desin anlatıyoruz ama dert etmiyoruz umrumuzda değil 
0 oy
(52,188 puan) tarafından
Annesi sana laf ettiğinde esinin tepkisi ne oldu seni korudu mu
(1,039 puan) tarafından
Ben söylediği an gidip söylemem eşime aslında hiç söylemem üzülmesin diye ama geldikleri zaman çık konuşmuyordum son günlerde eşimde neden böyle yapıyosun sen güzel davranırsan beni saydırırsın dedi aramızdaki konuyu bilmediği için bende içimde biriken ne varsa söyledim ve bu hale geldi
0 oy
tarafından
Evliliğe 3. Kişi sokmayın sorun kalmaz ailesini şikayet etme
0 oy
tarafından
İkinizde o bunu dedi şu şunu dedi demiceksiniz birbirinizi bunaltmıcaksınız
0 oy
tarafından
Bak sana kardeş tavsiyesi ne ananın babanın sana Hayri var ne kardeşinin yine kötü güne düşsen eşinin ailesi iyi kötü koşar sana arayı iyi tut bende diyordum annem babama şöyle böyle kimse laf edemez bakıyorum birşey olsa kimse arkamda durmuyor benim yuvamı kimse kurtarmıyor ne derlerse kulak ardı edeceksin herşeyi duymicaksin herkesin evliliğinde var aile karışmayan evlilik yok %80 i böyle herkes bu yüzden yuvasını yikarsa evli kalmaz herşey sabır takma kafaya eşine güler yüzlü ol aile katmayin hicbirin faydası yok kimse sizin eviniz de değil yan yana gelirseniz de birşey demeyin susun büyük deyin geçin yok sa bu yol öyle gitmiyor bende senin gibi yapıyordum inan kimse zarar görmüyor olan benim yuvama oluyor 
(63 puan) tarafından
Ahh keşke dediğiniz gibi onlar koşsa da biz utansak. Kilometrelerce uzaktan ailem koştu da beş dakika uzaktakilerin haberi bile olmadı. Aramızda da kötü bir şey geçmediği halde. Kayınvalide anne fark etmez iyi insanlarla karşılaştırsın rabbim
tarafından
Amin cnm ama yinede kıyas yapma boşver eşinle arani iyi tut şöyle düşün nisandan gitsen babanın evine onların gözüne batmasa bile insan kendini hissediyor sığıntı gibi insanın kenxi evinde yediği bir taş çorbanın rahatlığı kimsenin evinde yok benim kaynanamda karışıyor yaşlı başlı bende yapmasam bile yaptım anne diyorum evet anne haklısın anne diyorum susuyor ama kim olursa olsun zıt gidersen daha kötü oluyot insAllah kaynananda anlar boşver mesafe köy arana kotuleme eşine ailesini
(63 puan) tarafından
Yok valla demiyorum artık bir şey o da fark etti zaten bana nasıl davrandığını o yüzden artık çok huzurluyum
tarafından
İyi canım çok sevindim senin adına
0 oy
(81 puan) tarafından
Yangına sakın körükle gitme, önce sakınce otur, laf senden çıkana kadar o senin esirin, çıkınca sen onun esirisin, konuşmak istediklerine önce kendine olan saygında olarak seç, zaten annen bana böle yaptı yok eltim yok görümcem erkekler bu muhabbette hep konuşanı suçlu bulur, bırakın kendi buldun kendi suçlasın neyi nereye koyacağını kocanıza bırakın, ailesine saygı duyun ama mesafeli olun onlardan size laf gelecek şekilde ödün vermeyin, şimdi oturup güzel bir şekilde konuş belki benim hatam belki annenin onuda bilmiyorum de herkes kendine göre haklı de ben bundan sonra saygılı ve dikkatlı olacağım, sizinde benim bu kararıma saygı ve dikkatlı olunmasını istiyorum ne o taraf ne bu taraf aramızdaki kör düğümden bende sende yoruldun özür dilerim de, birşekilde dilinden anladığın kadarı anlat, sonra ne istersen herşeye saygım var de bitsin devam etsin ikimiz oturup konuşup nerde ne var konuşmak istiyorum birde beni dinle dee 
0 oy
(450 puan) tarafından
Esini sesviyorsan ve esin gercekten iyi bir kocaysa bazi seyleri gormezden gel emin ol her evlilikte sorunlar oluyor esine seni anliyorum yoruldun emin ol bnde yoruldum ama bizim bir bebegimiz var ailemizden once onu dusunmemiz lazim bn seni seviyorum de ailelerimizi biraz kendimizde uzaklastiralim dis etkenler yuzunden evliligimi bitirmek istemiyorum de belki ikimizinde hatasi var bn hatalarimi duzeltmeye hazirim yarin oburgun pisman olmayalim de eminim bunlari asarsiniz aileleri katmayin erkeklerin en sevmedigi seyler eslerin kehdi ailesinin ona şikayet etmesidir bnm kaynanamda bana laf soyledi oturup aglayip esime bile soylememistim simdi kaynanamda esimde cok iyi cok sukur  
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Canim benim bu sorunları bizde yaşadık siz ayrilirsaniz düşman sevindirceksiniz o yüzden de ayrılmayın sakın guzeoce yola koyun 
0 oy
(63 puan) tarafından
Ne zaman bu kavgaları yapmayı bıraktık o zaman huzura erdik. Biz de aynı şeyleri yaşadık bezdirmişlerdi. Baktım olmuyor olan bize oluyor konuşmuyorum şimdi eşim zaten her şeyin farkında ve maşallah şükürler olsun çok iyiyiz.
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Kuzum bak kari koca arasına aile girdi mi gerçekten cikilmio işin içinden.  Sen kim sana ne diosa söyleme şikayet etme ama eşinin görmesini duymasını sağla bence . Zaten o gördükten duyduktan sonra kimin ne olduğunu naptigini kendi idrak edecek . Önce aranızı düzelt inşallah bozulmaz yuvaniz Allah yardımcınız olsun 
0 oy
tarafından
Valla cnm biizmkiler de öyle sen ananı tutmucan oda anasını tutmucak bizimde aileler öyle ben hepsine benim kocamla arama kimse giremez bu konuları hiç de konuşmuyoruz gerekde yok sizde de suç var kusura bakmada 
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Aileler işin içine girerse çıkamazsınız. İkinizde birbirinizin ailesinden bahsetmeyin. Ailelerinizin kötü yanını görmektense iyi yanını görün onu söyleyin 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,096 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde Anneymben (1,039 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 789 göst.
7 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Emor (222 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 102 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Cem.re 123 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 293 göst.