0 oy
124 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Sarma 

Kısır 

Yoğurtlu makarna 

tuzlu 

kurabiye 

Portakallı muhallebili etimek tatlısı 

Browni kurabiye 

Yaş pasta 

Peynirli poaca 

Sigara böreği 

Elmalı kurabiye. . Not 3 aile gelecek

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
bence browni kurabiyeyi çıkart. 2 tane tatlı kurabiye olmasın. kısır makarna sarma ve etimek varken poğaçaya bence gerek yok. çok hamurişi olur. gerisi iyi gibi.
tarafından
Browni kakaolu ve şerbetli farklı gibi
tarafından
Acım çeşit çok olsun komşuya ve güvenliğe de verecem içimden geldi
tarafından
o zaman elmalı kurabiyeyi çıkart bence. çünkü 4 çeşit tatlı  5 çeşit karbonhidrat. bilmiyorum bana ağır geldi. çeşit fazla olsun ama ne bileyim bir iki tanesini hafif salatalara çevir ne bileyim makarna salatasını arpa şehriye salatasına çevir, havuç tarator ekle, etimek tatlısı mesela bence pek uygun değil magnoliaya çevir onu karar senin tabi.
tarafından
Makarna salatası cocuklar için seviyorlar Etimek tatilisi de şu şekilde alt tabaka Etimek üstü muhallebi en uztu portakallı jöle gibi ypaacam yine de bakayım karar vereyim
tarafından
biliyorum etimek tatlısını o başlı başına pasta gibi bişeye dönüşüyor o yüzden dedim. aynen karar senin tabi
-Reklam-
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Bnce kısıri çıkar sarma rus salatası yeter tatlı etimek tatlısı gerek yok bnce yaş pastada olack 
tarafından
Bu sefer az olur yetmez 3 aile gelecek ayrıca 1 servis güvenliğe 2 tane de komşuma gonderecem
(1,122 puan) tarafından
O zaman hepsni yap

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 43 göst.
18 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gmzkrm (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
15 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
22 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 290 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde damlanur.krc (303 puan) tarafından soruldu

406,355 soru

12,184,193 cevap

36,687 kullanıcı