0 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde (2,559 puan) tarafından
Kizlar emziriyorum cildimde lekeli ve paso sivilce çıkıyor etki eden doğal naskeler var mı bildiğiniz tavsiye verseniz ne yapacagimi sasiridm dişe basladim artı kendime bakicqm 2bebek bakımı biraknistim yarın bir gün düğün olcak bakımlı olmam lazım haftaya da dişlere kanal tedavisine gitcem ortasına zirkonyum yaptiricam ins emzirmeyi bırakana kadar doğal maskeler yapmam lazm memnun kaldığınız varsa söyleyin lütfen bakımlı olalım kizlar wllanbide saç kestiricem tekrar boyatcam sacimi

19 Cevaplar

0 oy
(3,486 puan) tarafından
Kil maskesinden çok memnun kalmıştım, şimdi bebekle saçımı bile taramıyorum. 
(2,559 puan) tarafından
Bende öyleydim annem kendine getirdi beni silkelendik sende devm et bence
(3,486 puan) tarafından
Vaktim yok ki devam edecek. Adam akıllı duş alamıyorum alel acele her işim. Allahım ferahlıkversin. Bebeğimin uykusu düzene girince bi kendime gelirim diyorum inşallah. Saç bakımı da yapardım çeşitli yağlarla, hey gidi.
(2,559 puan) tarafından
Ayyy faydası olur muydu cilt bakımı çok önemli benm kizlar bide ikitane bunlar buyuyene kadar cilkim cikicak oyuzden bir an önce baslamam lazm dedm bende çok bekledim emzirmeyi bitirim die ama yok
(3,486 puan) tarafından
Meraklıyımdır bakım işlerine, doğal şeyleri çok severim, sivilce için beslenme tarzını değiştirmeni tavsiye ederim, karatay beslenme tarzı en güzeli. Kil maskesini dene mutlaka, sonrasında nemlendirmek için    azcık zeytinyağı yeterli olur.
-Reklam-
0 oy
(2,559 puan) tarafından
Cilt lekeleri için patates suyu duydunuz mu 
tarafından
Ne ise yarıyor o
tarafından
Ewet bn duydum hiç yapmadım sen ypyn mu kiz
0 oy
(2,559 puan) tarafından
Kizlar canlanin ya kimse yapmıyor mu cilt bakımı 
0 oy
(3,245 puan) tarafından
Soguk su hergun masaj yüzdeki kan akışını harekete geçirmek 
0 oy
tarafından
Bende de leke var beklim surda
0 oy
tarafından
Şokta Niveanin sivilce karşıtı kil maskesi var canım fena değil kullanabilirsin benim rutinim biraz farklı maske peeling yüz yıkama jeli kullanıyorum maskeyi haftada bir gün peelingi iki üç güne bir yüz yıkama jelini de günde bir kere kullanıyorum cildim kuru oldugu için cera ve markasının nemlendiricisini kullanıyorum bol kullanırım aşırı Kuru cildm the purestin cilt serumuna başladım bir kaç kere kullandım daha etkisini görmedim benim cildim de lekeli çilli sorunlu bir de güneş kremi kullanırım düzenli onun dışında saçlarımı da iki yıldır boyamiuorum geçen yıl hamileydim bu yılda egzema çoğaldı kimyasal kullanmak istemiyorum tedaviye başlayacam egzama için doğal maske istersen limon+bal maskesini öneririm 
0 oy
(211 puan) tarafından
Ben sadece yüzümü yıkıyorum :)
0 oy
tarafından
birçok kez yazdım burada. sabahları soğuk suyla yıkayıp nemlendirici sürüyorum. haftada 1 kerede şu rutini yapıyorum. cildimi temizledikten sonra yoğurt ve pirinç unu karıştırıp peeling yapıyorum. yıkayıp kil maskeyi hazırlıyorum su ve doğal kille. yüzümde 20 25 dk bekletip yıkayıp gül suyuyla siliyorum pamuk yardımıyla. en son yine tabiki nemlendirici bazen de aloevera jel sürüyorum.
(1,846 puan) tarafından
Bacim sürmediğim şey kalmamış helal olsun ne güzel uğraşıyorsun sonuçtan memnun musun peki
tarafından
haftada 1 kere toplasan yarım saat 40 dk sürüyor bu rutin. evet tertemiz oluyor cilt. renk farkını yaptıktan sonra görürsün :)
(1,846 puan) tarafından
Şahanedin valla
0 oy
(4,387 puan) tarafından
yorumlari okumaya geldim;d
0 oy
(2,559 puan) tarafından
Evet kizlar kendinize zaman ayırıp bakım yapalım artık neden kimse yazmıyor 
0 oy
(52,838 puan) tarafından
Sabah yüzümü yikiyorum sade suyla o ☺️
0 oy
(2,559 puan) tarafından
Eee beybiler herkes bukadar mi yapıyor 
0 oy
tarafından
Bebe sampuani ile yuzumu yikayip nemlendirici olarak gul suyu fıs fıs sıkıyorum. 
0 oy
(571 puan) tarafından
Yesil sabun yumurta beyazi 
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Soda ile siliyorum
0 oy
tarafından
Dogal degil ama bi maske var evoluderm kil maskesi süper etki ediyo siyah noktapara felan ve cilde canlılık veriyor. Lekeler icin bilgim yoo bene hafig var bir kac gundur medacossol surmwye basladm 
0 oy
(1,409 puan) tarafından
Kil bal kaymak yapıyorum cildim yumuşacık parlak oluyor bazen limon da koyarım 

Buz kalıbına gülsuyu soda sirke karıştırdım her sabah uygulamaya çalışıyorum cildi baya güzelleştiriyor
0 oy
tarafından
Yüzümü yıkıyorum 
(2,559 puan) tarafından
Onu herkes yapıyor buraya yazmanıza gerek yoktu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 134 göst.
0 oy
5 cevap 171 göst.
12 Mayıs 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Selcanttt (2,362 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 302 göst.
+2 oy
5 cevap 78 göst.

Kategoriler

1,441,170 soru

23,689,921 cevap

310,858 kullanıcı

...