+1 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (512 puan) tarafından
Kızlar çocuklarımın arasında 2 yas var biri 3 biri 1 yaşında ben dün spral için gittim  çok afedersiniz biraz açık olucam anlaşılması için demir soktu  ölçüm yaparken  rahim ölçüsü ile spral ölçüsü uymadı  rah8m 5 ten küçük dedi  doğuma bağlı rahimde kuculme buzüşme veya rahim duvarında kan pıhtılari olabilr bunlara bağlı olarak demiri daha fazla ilerletemiyorum 3 4 ay sonra tekrar deneyelim  rahim toparlanın biraz  daha  dedi başına gelen varmi  böyle birsey

5 Cevaplar

0 oy
(512 puan) tarafından
Kızlar lütfen bakıp gecmeyin  hiç  yokmu benzer durumlar yaşayan 
-Reklam-
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Valla bi bilgim yok .belki gebelik vardi 
(512 puan) tarafından
Adetliydim gttgimde canım gebelik testide verdm çıkmadı ama bilemedm
(3,854 puan) tarafından
Anladim kuzum.
0 oy
(322 puan) tarafından
Benim çocuklarımın arasında da 2 yaş var canım. Doktorum spirali hemen takmak istemedi. Rahim zor toparlanır ard arda iki gebelik geçirince dedi. Doğum yapalı 5 ay oldu gelecek ay takacak. 6 ay beklesek yeterli rahmin iyi durumda dedi. Ama seninki 1 yıl olmuş. Belki adet görünce rahim duvarındaki pıhtılar dökülür diye düşünüyorum 
(512 puan) tarafından
1 yıldır sürekli adet görüyorum ama 1 yıl oldu pıhtı kaldimi ki hala
0 oy
(415 puan) tarafından
Bende takılmak istiyorum bana hiç takmazlar öyleyse rahim karın duvarına bide idrar torbası na yapismis ti sezeryan olduğumda bide rahim ameliyatı geçirdim  24 gün oldu zaten bir kaç ay yasak bana ama bundan sonra bebek te kesinlikle yasak dedi Dr eşim olsaydı yanımda kordon baglayacakti ama malesef karantinadaydi gelemedi 
0 oy
tarafından
Hiç bir bilgim yok

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 64 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 578 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Yagmuruntopragi (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
3 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zzeynebim (36 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,736 soru

23,738,386 cevap

313,890 kullanıcı

...