Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_421cad8d853e926dd4e250533719f4d7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Telefonla konuşmayı öğrenen bebişe çözüm :D-Diğer
0 oy
458 göst.
Diğer kategorisinde (25,196 puan) tarafından

Ay kızlar 15 gün annemde kaldım orda telefonla konuşmayı öğrendi oğlum babasıyla falan konuşturdum hep kulağına koyup alo diyip bişeyler anlatıyo bır bır, şimdi alıştı hep konuşmak istiyo elimde gördüğü an almak istiyo tepiniyo almak için :D bende vermiyorum ağlıyo tabi, artık mutfakta bırakıyorum gündüz telefonu görmesin diye. Gördüğü an saldırıyo. Anneme gitmeden önce telefondan video da açıp izletirdim altını değiştirirken 1 aya yakındır onuda açmıyorum artık ama açsamda ona rağmen hiç elini sürmezdi telefona iyiki bi konuşmayı öğrendi ya sıpa napıcam ulan ben püffff:D 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ahahahaha cok tatli yaaaaaa kac aylik minnak?
(25,196 puan) tarafından
Okurken tatlı tabi bide bana sor ahaha :D 22 aylık
tarafından
Yerim yaaaa :D bi donemdir merak salmistir zamanla azalir ilgisi bence. Yeni ogrendikleri seylere fena takiyolar :)
(25,196 puan) tarafından
Gerçi evet dönem dönem tavırları değişiyo arada :D
-Reklam-
0 oy
(29,564 puan) tarafından

Bak sen paşaya zeynepte öyle yanında konuşamıyorum özellikle teyze ananne delisi konuşmak istiyor:D gizli hallediyorum konuşmayı 

(25,196 puan) tarafından
Valla ya bugun halam aradı 2 muhabbet edeyim dedm burnumdan geldi:D bende hoparlörü açtım mutfak dolabının içine koydum telefonu öyle konuştum uzanmasın diye:D
(29,564 puan) tarafından
Haha ay bu ben sjdjd
(25,196 puan) tarafından
Hahaha :D
0 oy
(1,552 puan) tarafından

"Bır bır"layan yerlerinden ısır :D<3

(1,552 puan) tarafından
Hayırlısı olsun, Allah canını sağ etsin :) Benimki daha dört aylık, bakalım bizi neler bekliyor
(25,196 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim allah bağışlasın size. Hele 1 yaşını görde cümbüş sonra başlıyo :D
(1,552 puan) tarafından
Amin, cümlemizin evladını bağışlasın inşallah.. Cümbüş kısmını yeğenimden az buçuk biliyorum ama şimdiki telefon konusunda da olduğu gibi hareketlerine karşı nasıl tavır takınmamız gerektiğini bilmiyorum :)
(25,196 puan) tarafından
Ben çok kısıtlamadım oğlumu tv de izledi telefonda. Ama izlerken böyle yapmıyodu, arkadaşım da diyo ki artık izletmediğin için ilgi çekici geliyo ve istiyo. Bide konuşmayı öğrenince tam oldu
(1,552 puan) tarafından
Hımm, doğru olabilir
0 oy
tarafından
Sana kusum be seloooo
(25,196 puan) tarafından
Perilerine kışşş mı dedik noldu la
0 oy
tarafından

Yaaaa yerim ben onu ❤:D

(25,196 puan) tarafından
Yedikten sonra bi çözüm buluver:D
tarafından
Hahahaa bulayım hemen ☺☺
0 oy
(16,012 puan) tarafından
Benim kizimda kulağina tutmaz. Birini arasa da, gelen telefonu açsa da hemen hoparlörü açıyor. Zaten artik beni arayanlar telefonu kimin açacağını biliyor. 
(25,196 puan) tarafından
Evet ya bizimkide öyle telefon ulaşacağı yerdeyse direk açıyo hepsi aynı mı bu bebelerin acaba:D
(16,012 puan) tarafından
Zamane bebeleri işte. Ellerinde telefonla doğuyorlar.
(25,196 puan) tarafından
Anan seni telefonla mı doğurdu diyolar da evet öyle yaptım ahahha:D
0 oy
tarafından
Oyuncak telefon al benimkiside ayniii

Poposunu isir paşamin

Sana puuuuu
(25,196 puan) tarafından
Var telefonu var benimki daha cazip geliyo perili köşk:D
tarafından
Hahshsh tamam baristim
(25,196 puan) tarafından
Hahaha
0 oy
(137,492 puan) tarafından
ohoo baby boyum wp giriyo dun kuzen grubuma sacma sapan klavyeyo tiklayim biser yazip atmis omer gec bile kaldi
(25,196 puan) tarafından
Ven vermiyom sevdoş telefon aman geç kalsın:D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 226 göst.
6 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ajangadget (1,322 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 214 göst.
0 oy
2 cevap 93 göst.
13 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde bebek2020 (690 puan) tarafından soruldu
+1 oy