0 oy
84 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
yeniden gösterildi
Şimdi benim birndilegim var. Olabilirligi hem var hem yok. Olursa mutluluktan kafayı yerim. Olmasada zaten boşa uğraştım. Ben kim böyle şeyler kim diyeceğim. Henuz haber gelmedi. 

Sorum şu, hani bir dilekmi dilek lazım. Bir adak mi adamak lazım. Ne yapmak lazim. Bazen rabbimle pazarlik ediyorum gibi geliyor . Aydinlatiniz

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Elini Allah'a açıp dua etmelisin 
-Reklam-
0 oy
(594 puan) tarafından
Bence buraya yazman doğru değil. Daha doğru kaynaklardan seni aydınlatacak bilgiler edineilirsin. Şimdi burda herkes birşey dicek kafan karısacak. 
0 oy
(5,117 puan) tarafından
Ramazan ayı yaklaşıyor özellikle son 10 gününde bu isteğin için Allah'a bolca dua et
tarafından
Ramazan'ın son 10 gününun ne özelliği vardı cnm. ?
(5,117 puan) tarafından
Kadir gecesi ramazan ayının son on günündedir canım o zaman yapılan dualar Allah izin verirse kabul olur
tarafından
Jayirlattiginnicin teşekkür ederim. Kesinlikle dikkat edeceğim
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Çok bir bilgim yok bu konuda.. Ama bazı alimler, (hâşâ) Allah'la pazarlık yapmak gibi görüp tasvip etmiyorlar.. Sen, bana bunu verirsen ben de sana kurban keserim der gibi.. Daha çok istediğin şey gerçekleştikten sonra şükür kurbanı kesmeyi uygun buluyorlar.. 

Gerçekleşmesi için dua edin.. Hakkınızda hayırlısı olsun 
tarafından
Teşekkür ederim. Peki başka ne önerirsiniz . Balzen diyorlar ya 200 kere Allah de veya şöyle dua et,  gibi gibi
(1,552 puan) tarafından
Sayılı şeylere çok kafam basmıyor benim :) Gönülden isteyerek, gidecek başka kapımız olmadığına gönülden tekrar iman ederek dua et

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 230 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sena-55. (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 312 göst.
0 oy
8 cevap 661 göst.
21 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Özlemm ❤ (927 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 169 göst.

407,230 soru