0 oy
995 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (51 puan) tarafından
Kızlar kayınvalidem her aradığımda istisnasız laf sokuyor. Birde sürekli başkalarından örnek vererek aman çocuğu şöyle yapmayın aman böyle yapmayın kucağınıza alın alışsın birşey olmaz vs diyor. Bebeğim ilk doğduğu zamanlar ben sürekli kucağıma alıyordum alma alıştırma diyordu şimdi kendi gitti bebeğiNi al kucağa alışsın birşey olmaz diyor daha yüzlerce örnek. Ve çok rahatsız oluyorum. Siz olsanız eşinize söyler miydiniz rahatsız oluyorum her aradığımda laf sokuyor diye aramayınca da arayıp eşime şikayet ediyor dönüp aramiyorsun diye laf sokuyor bıktım ya 

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Söylerdim tabiki eşime 

Kaynanamla görüşmüyorum görüşsemde laf sokarsa gülerek ağzının payını verirdim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben o yuzden biraz mesafe koydum şu an beni tavlıyorlar 
0 oy
(29,347 puan) tarafından

Konuşmaya başlayınca telefonu koy bir yere konuşsun sussun tamam anne de kapat:D 

0 oy
(988 puan) tarafından
Oyle bısy yapınca verıyorum lafı kapatıyorum telı kaynana degıl mı işte
0 oy
tarafından
Lafi geri sokarim net
0 oy
(560 puan) tarafından
Ben de ona laf sokardim  eşine şöyle tabi niye aramadigini bilsin şikayet etsede boşa çıksın 
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Tamam der geçerim bildigimi yaparim:)ama kaynanam öyle biri değil iyidir kimsenin işine karısmaz
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Duymuyorum kendi söylüyor kendi dinliyor
0 oy
(18,477 puan) tarafından
Ne eşime şikayet edeceğim veririm cevabımı olur biter bu arada o çocuk örnek gösterme çok gereksiz bir saçmalık bizde de yaşanıyor ne olsa mutlaka yakın çevreden birinin çocuğunun torununun başından geçmiş oluyor onların tavsiyesini alıyoruz ( ben almıyorum tabi dedikleri ile kalıyorlar) ha bir de yakınlarının çocuklarını övüp duruyorlar çocuğa laf edemem kıyamam ama herkes kendi bildiğine göre çocuk büyütüyor onların yaptığının doğru olduğunu kim söylüyor ki diyorum. Bir çocuk doğuran uzman oluyor başlıyor tavsiyeye gelde tahammül et 
0 oy
(844 puan) tarafından
Laf soksada sürekli evime gitsem diye bakıyorum ama yookkk. Eşime de söylerdim
0 oy
(180 puan) tarafından
Bire bir polemiğe girmediği sürece söylemem eşimde bunu istiyor anneme gülerek cevap ver sustur ama bana gelme annen bunları dedi diye bire bir polemiğe girmediği sürece… kayınvalidende şaf sokmamış kendi aklıyla akıl vermeye kalkmış canm 
(51 puan) tarafından
Ooo canım polemik ne kelime kocamla bizi birbirimize düşürdü arkasından kocam işteyken bana demedigi kalmadı
(180 puan) tarafından
Ay kuzum burada yazılana göre cevap verdim o zaman eşinle kötü olmadan konuş şikayet eder gibi değilde alınmış gibi doğru zamanı kollayın işte :)
0 oy
(413 puan) tarafından
Sende ona laf sok bugün başka birinin gelinini örnek veriyo bana ben gözleme aciyordum öyle çok beceremem çünkü hep çalıştım hiç evde kalmadım yok efendim onun gelini de içli köfte yapamıyormus gelinine kızmış essek kadar oldun diye nevrim döndü onlarsa kendi kizlari prenses gelinleri dusman böyle giderse bakmaz gelinleri onlara şimdi elinden gelen eziyeti yapsınlar aklı sıra bana laf sokuyo hiç altında kalmam valla ben uzulecegime onalr üzülsün o hatayı 8 sene yaptım çünkü 
0 oy
(1,949 puan) tarafından

Ben ona yilanlik yaparim kiz o zahmet etmesjn:D

0 oy
tarafından
Kaynanm laf sokardı hep baktı hiç takmıyorum yüz vermiyorum diye o da pes etti 
0 oy
(1,469 puan) tarafından
Bende onun yaptığı gibi laf sokarim :D
0 oy
(19 puan) tarafından
Aynı şeyleri annen söylediğinde  tm anne yapıyorum veya kızmak istediğin  yerde annelerimize  kızıyoruz ama kaynanalara olmuyo gerçekten 
0 oy
(14,726 puan) tarafından
Sıkıntılı işler 
0 oy
(4,334 puan) tarafından
Boş ver kız bana da öyle yaptılar oğlum 3 yaşında çok şımarık insanı deli eder falan dedi 10 gün önce yolladım yanına azıcık seni.deli etsin ben yeterince delirdim dedimdaha laf sokmuyor
0 oy
tarafından
Ben söylerdim ama şikayet eder gibi değil de konuşurdum gelin kaynanasını anne gibi kaynana gelini kızı Gbi görmesse bu iş hep böyle devam eder keşke büyükler küçüklere laf sokma yerine güzelce konuşsalar sonuçta evladının karısı evladın oluyo kendileri gelinkrn nasıldı acaba
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Lafına bende boş kalmıyorum artık rahat bir şekilde cevap veriyorum  bu bir. İkincisi hemen eşime şikayet ediyorum ki yapmaması karışmaması gerektiğini öğrensin üçüncüsü ağrıma giden bi durum oldugunda gelmesine mani oluyorum tabi gitmiyorum da . Böyle böyle kendine geliyor .

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 389 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 876 göst.
0 oy
73 cevap 2,303 göst.
15 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Milena16Miran (7,155 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 581 göst.
26 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu

411,150 soru

12,375,841 cevap

42,819 kullanıcı

Kategoriler

...