+5 oy
319 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (9,651 puan) tarafından
Kitap önerisine ihtiyacım var. Benim son zamanlardan en saydıklarım ve unutamam dediklerim

SERENAD - Son ada (Zülfü Livaneli)

PIRAYE (Tuna Serim)

3KIZ KARDEŞ (iclal Aydin)

Kürk mantolu madonna (Sebahhatin Ali) 

En en en okunası ve hafızamda hala çok derin olan Serenad kesinlikle okunmalı:) 

14 Cevaplar

+1 oy
(1,949 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

image

image

image

Solda ki sarı set sağdaki kalin kitaplar unv. tarihi kitaplari net mi bilmiyorum ama cok var dediğim gibi

(9,651 puan) tarafından
Off cok gyzel bir manzara :) bende kitaplarimi hep dagitiyorum tasindik o yuzden hepsi kolide. Ah keşke yakın olsak şuan çok istedim he :D ödünç alırdım senden ama mutlaka geri verirdim :D bir kitap kurdu için kitabın ne kadar önemli olduğunu biliyorum :D
(1,949 puan) tarafından
Sinan Akyuz  incir kuslari harikaaaaa  aglarsin

Simyaci
Tarik tufan düşerken
Orhan pamuk kirmizi saçlı kadin
Bin muhteşem gunes , ve dağlar yankılandı
Diğerleri set zaten aşkım kapismak , Sunay akinda harikadir
(9,651 puan) tarafından
Sarah jio gördüm orada okumadıysan böğürtlen kişi romanı güzeldi:) birde sansür var orda ne var acaba :)
(1,949 puan) tarafından
İnan onerince aklima gelmiyor hala da aliyorum öğrenciye veriyorum aklim kaliyor :D ama kitap severle paylasirim kitap delilik bence  :D
(9,651 puan) tarafından
Incir kuşları simyacı bin muhteşem güneş uçurtma avcısı okudum canım:) bu tarz bülbülü öldürmek te var oda güzel birde simyacı demişken veronika ölmek istiyor da harika bir kitap :)
(9,651 puan) tarafından
Sinan akyuzun en son bi kitabını bitirdim tam film havasındaydı adını bile unutmusum şuan incir kuşları bence en iyisi..
(1,949 puan) tarafından
Okudum onu arkadasjn vardi 1 gece de bitirmjstjm:D
O kitaplar coook onceden var olan kitaplar önemlidir benim için:) soyle diyim ayet aciklamalari olan bir set :))
(1,949 puan) tarafından
Bülbülü öldürmek var ama cesaret edemedim  :(
(9,651 puan) tarafından
Ne güzel:) kitaplar hakkında konuşmayı çok seviyorum ya :)
(9,651 puan) tarafından
Oku oku oda çok güzeldi biraz üzüyo tabi :/ göçmen hikayesiydi hatırladığım kadariyla
(1,949 puan) tarafından
Evet hatta kuslar yasina gider türküsü o hikayeyle bağlantılı:) cok guzel cok severim o türküyü
Bende cok severim ♤♤♤
(9,651 puan) tarafından
En güzel ortak özellik olsa gerek :)
(9,651 puan) tarafından
Okumadıysan körlük te okunması gereken kitaplardan bence :)
(1,949 puan) tarafından
Evet körlük biliyorum onu da listemde var su an baska kitap okuyorum sırayla geleceğim:)
-Reklam-
+1 oy
(1,949 puan) tarafından

Zülfücugumun her kitabi özellikle kardeşimin hikayesi favorim<3

Sabahattin alinin her kitabi o da candır.

Aşkım kapismak kişisel gelişim guzeldir terzi kitabi mesela.

Cok var kiz hangisini yazayim foto atayim daha kolay

(9,651 puan) tarafından
Çok iyi olur :) kardeşimin hikayesini okudum sanırım ama şuan hatırlamıyorum:) askim kapışmak a bakıyorum hemen :)
(1,949 puan) tarafından
Aticam bekle beni :D
+1 oy
(2,493 puan) tarafından
Serenad harikaaaaa :) uçurtma avcısı,şeker portakalı,uzun hikaye, yalnızız,sözde kızlar,Mai ve siyah,ask-i memnu,yaprak dökümü,dava,zaman makinesi, özellikle Tanzimat romanları iş Bankası yayınları daha bir sürü var bir sürü :) kitap postlarini çok severim :)
(2,493 puan) tarafından
Rica ederim ❤️ iş Bankası yayınları Tanzimat romanlarını şiddetle öneririm. Kurgu basit fakat bir solukta bitiyor :)
(9,651 puan) tarafından
Bende Sebahattin Ali hastası oldum :) kurgu basit ama hissiyatlar çok derin :)
(2,493 puan) tarafından
Kuyucakli Yusuf ve hikayeleri güzeldi. Fakat Kürk Mantolu Madonna beklentimi karşılamadı benim :) kalemi güçlü fakat sıkıcı geldi bana
(9,651 puan) tarafından
Yaa ben ilk sebahattin ali okumaya kürk mantolu madonna dan başladım ve kalemi tekrar etsede hissiyatı bana baya geçti:) kuyucaklı yusufu içimizdeki şeytani da okudum duyguları anlatısı ne biliyim derin geliyor :)
(2,493 puan) tarafından
Gerçekten derin zaten ve kalemi de güçlü. Bana hikayeleri daha hoş gelmişti mesela. Bir de Yusuf Atılgan'ı da beğenirim bu arada. Offff çok konuşulacak şey var :)))
0 oy
tarafından

Herman hesse- siddharta 

Madeline miller- Ben kirke
Tolstoy- insan ne ile yaşar
Sinestezya-jeffrey Moore
Cemile- Cengiz aytmatov
Yalniziz- peyami safa 
tarafından
Daha cokkk var ama en sevdiklerimden bazılarını yazdım
(9,651 puan) tarafından
Ben kirke ve insan ne ile yasari okudum diğerlerine bakıcam;)  tesekkurler
tarafından
Rica ederim iyi okumalar
(9,651 puan) tarafından
Tesekkurler :)
0 oy
(11,640 puan) tarafından

Bugün aldım bi solukta yarı yaptım tavsiye ederim 

image

(9,651 puan) tarafından
Şeker portakalı:) ze zee :) insanın içini isitiyo :) sonrasında serinin tüm kitaplarını aldım ama hiç biri seker portakalı gibi degil
(11,640 puan) tarafından
Okudun yanii :)) aynen çok güzsl bi bunu beğendim aralarında
(49 puan) tarafından
Şeker portakalı 10 defa okumuşumdur en sevdiklerimden
0 oy
(850 puan) tarafından
Dostoyewski dürüst hırsız

Jack London yaşama hırsı

Tolstoy Ateşi kıvılcımken söndürmeli 

Stefan Zweig Satranç
(9,651 puan) tarafından
Atası kivilcinken sondurmeli dışındakileri okudum canım teşekkür ederim ona bakıcam hemen ;)
0 oy
(87 puan) tarafından

image

Kitap roman önerisinde bulundum 

(9,651 puan) tarafından
:) evet ya kitap alışverişi harika oluyor:D
(87 puan) tarafından
Bende senin yazdıklarına bakıcam en yakın zamanda bu posta gelip ❤️
(9,651 puan) tarafından
Yıldız a tıklarsan beğendiğin postları bulman kolay olur. Puanı az görünce yeni kullanıcı olabilirsin diye söylemek istedim :)
(87 puan) tarafından
Evet yeniyim 5 ay kadar oldu :) yıldıza bastım favoriledim arkadaşım teşekkür ederim ;)
(9,651 puan) tarafından
Iyi geceler :)
0 oy
tarafından
Miyasenin kuzuları - Üstün Dökmen 

Sefiller - Victor Hugo

İnsan neyle yaşar - Tolstoy
(9,651 puan) tarafından
Sefilleri lise de okumuştum ama unuttum sanırım tekrar okumam lazım.. teşekkürler:)
0 oy
tarafından
Kitap degil yazar onereyim ben direk, Zulfu Livaneli, Cengiz Aytmatov ve Haruki Murakami tum kitaplari ❤️ ben
(9,651 puan) tarafından
Zülfü Livaneli harika ya :) o serenad var ya bitirdi beni :D dün balıkçı ve oğlu nu aldım son romanı sanirim
tarafından
Serenad i hickira hickira aglayarak okumustum ya :)
(9,651 puan) tarafından
Off off o nasıl bir etki bıraktı bende.. uzun süre struma gemisini araştırdım videolarını falan izledim içim parçalandı ya onları o aşkına
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Biraz tarihi olacak ama İskender Pala Şah ve Sultan çok güzel ben çok severek okudum İskender Palanın kitapları da güzel oluyo

Hakan Günday Az kitabı 

Vladmir Bartol Fedailerin Kalesi Alamut

Ahmet Ümit İstanbul Hatırası …

Bunlar benim unutamadıklarım 
(9,651 puan) tarafından
Iskender palanın bir kitabına başlamıştım ama sarmayınca bırakmıştım sanırım devam etmeliydim ama tarihi olaylar sanırım pek sarmıyor beni :/ Ahmet ümit te çok söyleniyor daha okadar kitap okudum hiç ahmet ümit okumadım sanırım onada bir şans vermeliyim
(1,456 puan) tarafından
İskender Palanın OD kitabını kesinlikle okumalısın şimdi geldi aklıma efsane güzel Yunus Emreyi anlatıyo
(9,651 puan) tarafından
Bakıcam canım çok sagol
(1,456 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(49 puan) tarafından
Bir Edebiyat öğretmeni olarak önereceğim o kadar kitap var ki yerli yabancı. Türk ve dünya klasiklerini bitirdim hatta bı kaç defa tekrara düştüğüm bile oldu. Ama en son Sinan Akyüz ün İncir kuşları romanını okudum. Çok etkisinde kaldım. Bı solukta okuyacağına eminim Bosna Savaşında olayları bizzat yaşayan kişinin anlattıklarını yazmış harika tek kelimeyle...
(9,651 puan) tarafından
Okudum canım :) hatta çok olmadı sinan akünüzün pembe ve yusuf romanını okudum. Yanı bir incir kuşları değil bildiğin dizi konusu gibi geldi ama okunur ;)
(49 puan) tarafından
Dizi konusu olmali bence keşke dizler onun gibi olsa çünkü orda olayın kahramanı hala yaşayan biri ve yaşananların bizzat tanığı yani uydurma değil Bosna da bunlar yaşandı
(9,651 puan) tarafından
Incir kuşları kesinlikle harika bir kitap bence de dizi film herkesin görüp tanıklık etmesi gereken bir kitaptı. Bir şekilde herkes bilmeli
0 oy
(18,715 puan) tarafından
Serenadı bende çok sevdim bir kez okudum kitabı satın aldım hem kütüphanemde bulunsun hem de tekrar okuyacağım. Ben Uçurtma Avcısı ve Bin Muhteşem Güneşi de çok beğenmiştim Türk klasiklerinden de Çalıkuşu favori kitabım 
(9,651 puan) tarafından
Dediğin romanları okudum canım calikusunu lise zamanı okumuştum tekrar okumalıyım:)
(18,715 puan) tarafından
Ben çok seviyorum feridenin anadolu dolaşmasını öğretmenim ben o zamanın havasi yaşadıkları benim için fazlasıyla güzel
0 oy
(2,554 puan) tarafından
Uçurtma avcısı

1984

****** çiftliği
(9,651 puan) tarafından
Hepsini okudum :)
(2,554 puan) tarafından
Kuyicaklı Yusuf
Dönüşüm
Amok koşucusu
Bin muhteşem Güneş
(2,554 puan) tarafından
Kardeşimin hikayesi

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 267 göst.
16 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Aysenr42 (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 330 göst.
28 Ocak 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Limonlu olmayan kek (4,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 204 göst.
0 oy
11 cevap 573 göst.
23 Kasım 2020 Kültür-Sanat kategorisinde Simayyy (1,863 puan) tarafından soruldu

412,020 soru

12,403,341 cevap

44,521 kullanıcı

Kategoriler

...