0 oy
234 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (191 puan) tarafından

image

bugun 9.bezi kakali 15 buçuk aylık böyle yapışık yapışık çıktı son 3 bezi ateşi yok ama oguruyor yemesi var götürsem mi hastaneye bilemedim 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Götür canım 9 bez fazla bence.  
(191 puan) tarafından
Eşim e haber verdim bekliyorum canim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Normal geldi canım bana ya 

Ama 9.cu bez demişsin okafar yapması normal değil sanki 
(191 puan) tarafından
Ya ilk baslarda ilk defa hazır meyve suyu içti ondandır dedim şimdi böyle yapışık tarzı olunca emin olamadim
tarafından
Yapışık değil ya normal geldi bana canım kakası
0 oy
(191 puan) tarafından
Kulaklariyla aşırı derece oynuyor ve kokuyor rota yaptırdım ama bilemedim Kürt nasıl oluyor acaba 
tarafından
Kurt Kakasinda varmı bak. Ama kaka şekli normal geldi yalnız 9kere yapması bilemedim götür olmazsa bir
tarafından
Bnm kızda oynuyo kZ kakasını kan ilacı verdim mi yapmiyo  bndemi goturym
tarafından
Kan ilacı kabız yapar zaten canım
(191 puan) tarafından
Hala kullaniyor musun canım kan ilacını eşime haber verdim bekliyorum
tarafından
Ewet cnm
0 oy
(780 puan) tarafından
Doktora gidersen bana da haber ver canm lütfen aynı sorun bizde de var kulaklariyla çok oynuyor yemesi içmesi çok iyi 13 aylık aynı bu şekilde 5 6 defa kaka yapiyor günlük 1 aydır böyle artk poposu yara oluyor sürekli yıka krem sür normal mi bilemiyorum rota geçirdi o yüzden diye diye 1 ay oldu aşırı da kötü kokuyor 
(191 puan) tarafından
Asi oldu mu canım nasıl geçirdi
(780 puan) tarafından
Evet oldu ateşlendi aşıdan sonra 2 gün çok huzursuz geçirdi gece özellikle canm aşıdan mi oluyo ki
(191 puan) tarafından
Hadi ya tedavisi nasil oldu canm
(780 puan) tarafından
Antibiyotik kullandık 15 günde hemde serum iğne faln yapıldı acilde bı kaç kez ama çok zor geçirdi 3 kilo verdi 15 gün içinde 1 ay oldu gecireli ondan beri kaka sıkıntısı çözülmedi öncesinde 2 defa yapardı şimdi 5 6 defa yapiyor ishal gibi de değil bulaşık bı kaka kokulu
(3,548 puan) tarafından
Kimseye rota aşısını asla tavsiye etmem.. Yakalanması bir ihtimal ona her bebek yakalanmıyor ama rota virüsü koviddnn beter.
(191 puan) tarafından
Ben her aşıyı vurdurmak taraftariyim
(3,548 puan) tarafından
Bende hiç birini vurdurmama..
(780 puan) tarafından
Canm işte arkadaşımın oğlu menenjit oldu amcasından bulaşmış amcası hiç bilmiyordu bile yaşı büyüktü çocuk 20 gün hastanede yattı aşısınin tek dozunu olmustu küçüktü daha aşisiz da hasar bırakabilir işte bende yaptırıyorum çünkü artk milletler karıştı hastalıklar daha da arttı çocuklar daha narin oldu tabi herkesin düşüncesi ayrı
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Kaka normal duruyor da 9 kez kaka yaomasi degil.bmce 1 kaka daha bekle yarim saat icnde goturunce tahlil yaparlsr beklemezsin
(191 puan) tarafından
Saol canım çok mantıklı teşekkür ederim
(3,548 puan) tarafından
Bebe Bi kaka daha yapınca atma çöpe bezi yanında götür. 3 saat geçmemiş olursa o kaka dan hemen tahlili verirsin.
(191 puan) tarafından
Cok şükür daha yapmadı ogurtsude gece boyu olmDi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 161 göst.
6 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 174 göst.
26 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,525 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 3,375 göst.
24 Haziran 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kurabiye canavarim (703 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 299 göst.
27 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sevmm (2,073 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,894 soru

23,598,501 cevap

305,886 kullanıcı

...