0 oy
1,005 göst.
Diğer kategorisinde (1,024 puan) tarafından
Daha önce burda defalarca kez post açtım çocuğum konuşmuyor herkes niye konuşmuyor diye beni sıkıyorlar diye Allah razı olsun burda çoğu kişi konuşur takma diye moral verdiler k.b.b olsun çocuk gelişimi olsun en son özel bir psikiyatriste guturdum abla istersen çocuk gelişim uzmanlarımız ilgilenirler ama beni dinlersen hiç çocuğu o durumlara sokma bana inan konuşacak dedi bende tm dedim ve aradan üç dört ay geçti elhamdülillah çok şükür şimdi diliyle baş edemiyorum çok zor zamanlar geçirdim çok dert yaptım kendime ya hiç konuşmassa diye heleki etrafımdaki insanlar hiç üzüldüğümü düşünmeden defalarca kez soruyorlardı gecelerce ağladığımi biliyorum hakkimida helal etmiyorum ve netice olarak çocuğunuz henüz konuşmuyorsa sıkıntı yapmayın elbet konuşur disardaki seslere kulaklarınızi kapatın ve sabredin 

24 Cevaplar

0 oy
(3,551 puan) tarafından
Maşallah kuzuya. Kaç aylık açıldı dili kuzum 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaç yaşında çocuğunuz cnm bnm oğlunu da26 aylık iki kelimeyi kullanıyor da bana göre geride sanki kaç yaşında kknjsyiy cocugunuz
0 oy
tarafından
Kaçıncı ayda konuştu kuzum benin ikizimin tekide öyle 
(1,024 puan) tarafından
Benimki birkaç gün sonra 4 yaşına girecek cnm
tarafından
Aaa ciddi misin benim oğlum da tek kelime etmiyor ya  bende korkuyordum ilk başta otizim den şüphe ettim ama göz teması falan var annemler geç konuşacak falan diyor hep inşallah benim oğlumda konuşur yakında çok sevindim senin adına inşallah darısı benim başıma ☺️❤️

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 263 göst.
1 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Naz0000000000 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,126 göst.
15 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 286 göst.
7 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,724 puan) tarafından soruldu
+1 oy
58 cevap 890 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mifamilia (109 puan) tarafından soruldu

408,594 soru

12,277,446 cevap

37,790 kullanıcı