+2 oy
315 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,250 puan) tarafından
Ay kızlar 3.bucuk yildri evliyim eşim yeni bı ise girdi 10 gün falan olacak bugün vardiyalı olarak döndü geceye ve ben yanlız kalmak tan korksrim ilk defa bu gece tek kalacağım ama kızımın nefesi beni tedirgin etmekten çok sakinlestiriyirum ve felaket rüzgar var cama vuruyoru kızım anne korkma ben burdayım diyor sıpa şimdi koynumda mışıl mışıl uyuyor kuzum ve onun sayesinde şuan için çok rahat küçük boyu var ama benim nefesim 

9 Cevaplar

0 oy
(184 puan) tarafından
Oyy korkma canım yalnız değilsin eşim asker ve nöbetleri oluyo 2 senedir alışamadım inan bende yalnızken çok korkardım ama kızım doğunca hiç korkmadım. Küçücük bedenleri var ama  bizim dünyamız onlar :) 
(3,250 puan) tarafından
Minicik ama dünyalar kadar . :) Babam ise gotti demi diyor yavrum oda alışık değil tabi asker eşi olmak daha zor Allahım yardimciniz olsun
-Reklam-
0 oy
(14,139 puan) tarafından
Evet iyiki var evlatlarimiz rabbim herkese nasip etsin benimde esim gece gunduz calisiyordu ilk evlendigim.zaman nekdr zorlanirdim saatleri sayardim gelsin hemen diye oglusum 28 aylik sanki onceden beri hep varmis gibi sukur varliklarina simdi krdesimizde 2 aylik surpriz bebek:) rabbim saglik versin hepsine
(3,250 puan) tarafından
Amin canım çocuklarımızın burnu kanamasin . Nefreti yeter bize
(14,139 puan) tarafından
Amin rabbim saglik versin hepsine
0 oy
(7,619 puan) tarafından
Evlat candır 
0 oy
(331 puan) tarafından
Oyyyy ne güzel Allah bağışlasın bnde şuan öyleyim eşim nöbet de kızımla sarılıp yatıyorum prensesim le 
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Rabbim sizi birbirinize bağışlasın, huzurunuz daim olsun ❤️
0 oy
tarafından
Korkma aşkm allahın izniyle bişey olmaz . Maaşallah kuzuya 
0 oy
(7,780 puan) tarafından
İyi bilirim kuzum kızımla iki kişilik bir yol arkadaşlığımız var sekiz senedir o benim can yoldaşım hayat arkadaşım gücümü önce Rabbimden sonra kızımdan alıyorum.
0 oy
(2,861 puan) tarafından
2 3 ay önce deprem oldu Erzurum da o sırada ben evde tektim normalde elim ayağım birbirine girerdi  (hamileydim o zmnda deprem oldu ben o sırada uyuyordum birden uyandım sallantiya o sırada korkudan gitmiş iç çamaşırlsrimin orda elbise arıyorum) ve bu deprem oldugunde hiç korkmadim kızım yanımda kucağıma aldım oturdum ☺️
0 oy
tarafından
Oyy masllah ona , Allah hayırlı sağlıklı uzun ömür versin ins . Evlat bambaşka minicik bedende apayrı bir dünya .

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 456 göst.
30 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,631 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 574 göst.
0 oy
2 cevap 307 göst.
6 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 248 göst.
17 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,250 puan) tarafından soruldu

411,632 soru

12,391,984 cevap

43,864 kullanıcı

Kategoriler

...