0 oy
325 göst.
Diğer kategorisinde (523 puan) tarafından

Kizlar ya ben temmuzda dogum yaptim kirkimdan sonra adet gormedim. Geri cekilme ile korunuyoruz. Ama kasiklarimda belimde agri var. Bugun de agir tasidim kasiklarima sanci girdi. Esim de ruyasndda ikinci bebegimizin oldugunu gormus. Ya korkuyorum koydeyim suanda:(. Test yaptirmaya da gidemedim. 12 gun sonra yaptirabilicem anca. Gazim da var hep. Bi de halsizlik var uykusuz kalmiyorum cok artik bebegim geceleri uyuyor. 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
40in cikali nekadar olduki
(523 puan) tarafından
19 agustosta cikmisti
tarafından
7 hafta olmuss. ama dogumdan snra zaten bir muddet adet duzensizligi oluyor. hayirlisi olsn en kisa zmanda test yap
(523 puan) tarafından
Evet duymustum cook uzun sure olmayan da varmis ama iste bu belirtiler de olunca... yapicam allahin izniyle. Her sey allahtan olsa istememezlik yapmam tabiki ama bebegim daha 3. Ayini dolduracak...
tarafından
ayy ne diim bilemedim ins yoktur gebelik desem Allaha isyan gbi olacak hayirlisii olsunn hakkinda insallah
(523 puan) tarafından
Amin insallah
-Reklam-
0 oy
(7,137 puan) tarafından
Ağrını bilmem de adet olmaman normaldir canım hormonların düzene girmedigi için bedne 13 temmuz da doğum yaptım daha bir kez adet oldum 40 ımdan bir hafta sonra daha da olmadim
(523 puan) tarafından
Ben hic olmadim. Bi de canim surekli bisiler istemeye basladi yine.. tatli istiyorum hep bisiler icmek istiyorum
(7,137 puan) tarafından
Bende öyleyim emziriyorsan canının birşeyler istemesi de normal çünkü insan sürekli acıkıyor
(523 puan) tarafından
Ben acikmiyorum ki zaten uc ogun yemek yiyorum. Tok olsam da normalde tatli sevmem ama kizima hamileyken de hep tatli istedim
(7,137 puan) tarafından
Bilemiyorum valla ben sürekli acıkıyorum ve acikinca da yemek falan değil hep tatlı yiyesim geliyor kendimden biliyorum yani korkma hemen aklına hamileligi falan getirme
0 oy
tarafından
Sezaryen miydi senin normal doğum muydu canım? Birde emziriyorsan adet görmemen çok normal 6 aya kadar süt yüksek oranda koruyor tabi eşinde koruduğu sürece gerçi geri çekilme bir korunma yöntemi değil onuda belirteyim ") hayirlsii olsun hakkınızda 
(523 puan) tarafından
Normal dogum yaptim evet emziriyorum. Ya adet olmadigim icin ne spiral ne igne ne de hap kullanamiyorum. Prezervatifin azizligine zaten ugramistik. Ondan sonra cocugumuz oldu :)
tarafından
Igne ve hap için adet gormene gerek yok da canım ben iğneyi kesinlikle tavsiye etmem berbat bir şey hap da zaten aynı mantıkla koruma sağlıyor muş hamile olsan zaten aldırmazsın herhalde o yüzden ha 12 gün önce ha 12 gün sonra öğrenmişsin değişen bir şey olmaz ") akışına bırak boşver
(523 puan) tarafından
Doktor dedi adet olmadan kullanamazsin diye
(7,137 puan) tarafından
Evet igneyi adet olmadan yapmıyorlar canım
tarafından
Ben yaptırdım 31 günlük lohusaydim vurdurdum iğneyi o yaramadı diye doktor hap tavsiye etti onuda iğnenin etkisi biter bitmez başlayabilirsin dedi beta bakıp başlatıyorlar
0 oy
(3,188 puan) tarafından
Canm olabilirsin de ama ben de temmuz sonu adet oldum 40. Ciktktam hemen sonra adet oldum bi daha da olmadm yani duzensiz olmasi normal 9 ay olmadk anca vucud kendini topluyor stres etme hersey olacgina varir
(523 puan) tarafından
Ben hic olmadim kirkimda da az oldum 3 hafta falan
(3,188 puan) tarafından
Bekle biraz daha canm stres yapma olacgin varsa da stres geciktirir hayrlisi hangisi ise o olsun
(523 puan) tarafından
Yani normalde zaten umursamiyoerdum adet olmamayi da iste boyle olunca son zamanlarda insan endiseleniyor.  Bakalim gorcez artik
0 oy
tarafından
Ben 2 agustosta dogum yaptim ve daha adet olmadım duzensizlik olmasi normaldir canim sancılarin usutmelerden olabilir tabi hamilelik ihtimali de yok değil 12 gun nasil sabredeceksin
(523 puan) tarafından
Mecbur sabredicem ama daha ergen carsiya inebilirsem beklemem tabi
tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canim
(523 puan) tarafından
Amin insallah hepimizin

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,451,808 soru

23,835,109 cevap

319,079 kullanıcı

...