+1 oy
1,031 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Sizin kocanizda makina atar mi eve ;))))) ben şok oldum kızlar. kızım ağlıyordu  süt verdim yatırdım geldim baktım kocam makina atıyor 

77 Cevaplar

0 oy
tarafından

Eskiden yeni evliyken yapardı supurgeye tutup güzelce vilada çekerdi hemde baya beceriklidir baya özenir yaptığı işe ,hafta sonlarında eşim hazilrardi kahvaltıyı ,arada genelde yapar ama 4 sene önce amelyat oldu o zaman dan beri ağrıyor dikişlerim diye ev işi yapmaz ama yemek kahvaltı hazırlar yine canı ostesin yeterki :) 

tarafından
Oda güzel miş kız arada yapsalar iyi olur
tarafından
Tatlım ne zaman eşim yemek yapsa hasta oluyorum mideme dokunuyor :D kirkyilin başı yapıyor hevesi kırılmasın diye yiyorum sonunda hep hastalaniyorum ya kahvaltı da sorun yokta yemek biraz sıkıntı :D en son dedim sen yemek yapma beni hasta ediyorsun diye biraz küstü sonra unuttu , bol baharatlı bil yağlı yapıyor etli falan yemekler dokunuyor bana öyle internetten bakıp bakıp yapıyor birşeyler
tarafından
Ay aynı kayinbabam gibi baharat doldurur yiyeniyoz.. eşine helal olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah razı olsun canım yaklaşık 3 yıl olacak evleneli her zaman yardım eder yeri gelir yemek yapar yeri gelir süpürge açar yeri gelir bulaşık makinesini doldurur yada yerlestirir. 

Her erkek te yapmalı bence eşine yardımcı olmalı. Çünkü o zaman insan kendini daha da değerli hissediyor. Şuan 8 aylık hamileyim Allah razı olsun daha da fazla yardımcı olmaya çalışıyor. Ben kıyamıyorum tabi ama yapmak istemesi bile yetiyor insana ❤️
tarafından
Evet öyle valla.  Allah razı olsun gerçkten bazen  yardım etmek iyi hissettriyo
tarafından
Aynen canım. Allah kıymet bilen eşlerin sayısını artırsın inşallah
tarafından
Aynen öyle
0 oy
(3,558 puan) tarafından
Allah razı olsun yapar 
tarafından
Ne güzel
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Hastaysam fln yapar 
tarafından
Oda güzel kız
(2,922 puan) tarafından
Hiç yoktan iyidir tabi ☺️
tarafından
Aynen kız
(2,922 puan) tarafından
Ama şöyle yorumlara bakıyorum da herkesin işini eşi yapiyormus kadınlar napıyor acaba
tarafından
Bende merak ettim
0 oy
tarafından
Yapar hatta bi ara hep o temizliyordu evi süpürüp siliyordu 
tarafından
Sen napiyirdn
tarafından
Hamileydim bide ufak bebeğim vardı:)
tarafından
Benim 2 bebem var kaynnam var da iş bitmiyor valla
0 oy
(1,843 puan) tarafından
Süpürür canım akşamları hemekten sonra bulasiklsri o makineye atar herşeyi yapar
tarafından
Vayy yyyy ne güzel
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Evet yapıyor camları siler tuvalet banyo yıkar evi siler yeri gelir mutfağı bile toplar ama nerdeyse 1,5 2 aydır hiç izin yapmadan ful çalışıyor o yüzden yardım etmiyor bende yap demiyorum 
tarafından
Arada  yapması da iyi
(1,368 puan) tarafından
Tabiki de oğlumun altını üstünü değiştirmesi karnını doyurmak bile benim için çok iyi biraz dinlenmiş oluyorum
tarafından
Aynen kız en yorucu cocukalr oluyor
0 oy
(1,413 puan) tarafından
Yemek yapar oğlana bakar altını değiştirir evi süpürür siler sobayı yakar külünü döker kısaca ben ne yapıyorsam o da yapar evde sadece Çamaşır makinasına karışmaz çünkü renk ayırmayı beceremiyor onun dışında her şeyi yapar misal daha dün akşam süpürdü oturma odasını :)))
tarafından
Vayy helal olsun kız s3mde oturuyon kendine
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Eevet yapar çok da güzel yapar(◕ᴗ◕✿)
tarafından
Ne güzel
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Hayat müşterektir gerekirse eşim yer de süpürür , bulaşık makinesi de yerleştirir , yemek de yapar .Allah başımdan eksik etmesin
tarafından
Amin ne güzel
0 oy
(3,679 puan) tarafından

İstediğim zaman yapıyor çamaşır bile katlar :D

tarafından
Oh ne güzel
0 oy
(809 puan) tarafından
Bazen kafaları dank ediyor ama kısa sürüyo:) ara ara resetlemek istiyor.benımkıde ben sinirliysem yapar korkusuna hamıleyken tuttu zorda kalmazsam tutmaz
tarafından
Arada da iyi bence
0 oy
tarafından
Su an hamileyim diye sagols7n evin temizliğini hep kendisi yapar bana asla yaptırmaz süpürme silme işi kendinde 
tarafından
Helal olsn vala
tarafından
Anasından uzak olunca dolduruşa gelmediği hali bu bacım:D
tarafından
Valla en güzeli. Devamı gelir ınsalalh
tarafından
Hep böyle uzak oluruz insAllah yapar zaten eşim özünde merhametli
tarafından
Inşallah  cnm
0 oy
(677 puan) tarafından
Kaynanayla oturuyom arada annesinden gizili bana iş yapardi ayri evim olsa herseyi birlik yapar canmm kocamm
tarafından
Bizde bir yaşıyoruz cnm. Utanıyor bazen onların yanında yaomiuor
0 oy
(836 puan) tarafından
Benim kocaminda supurdugu oldu. Baksan demezsin ev süpürür ama sağolsun yardımcı oluyo bazen. Çocuktan yetişemezsem oda yardımcı oluyo ev işlerine
0 oy
(836 puan) tarafından
Benim kocaminda supurdugu oldu. Baksan demezsin ev süpürür ama sağolsun yardımcı oluyo bazen. Çocuktan yetişemezsem misafir faln gelecekse yardım eder her zamn olmasada
tarafından
Ne güzel kız değerini bil

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 895 göst.
17 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde BsrByr (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 494 göst.
13 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 611 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu