0 oy
186 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (741 puan) tarafından

Domatesli falan yapacağım bir de salçayı kavuruyorlar soğanla böyle tarif varsa beğendiğiniz bekliyorm :)

12 Cevaplar

+2 oy
tarafından

image

al cnm harika bu
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Deroş gelsin :D

+1 oy
(22,072 puan) tarafından

Sahneyi alalım derosu:D

0 oy
(8,590 puan) tarafından
Tarif verirken üseniyom yazmaya. Ama cok güzel yaparm  :))
0 oy
tarafından
Bulguru isla sissin soğanı soy yemeklik giib minik minik dobra sonra salça ekle kavur.

Sisen bulgura dok baharat ekle domates kivurcik maydonoz doğra onları da ekle az birsey de kornison Salatalik koy guzel olur limon sık baharatlar bi yemek kasigi da yag koy ohh mis afiyetle ye.. 
tarafından
Bu nasil bir Türkçe yazmasi turk dil kurumu bana ceza kesecek yazim yanlışı icin ozur dilerim
(51,008 puan) tarafından
Biz anladik☺️
0 oy
(51,008 puan) tarafından
Ben kavurmuyorum bulgura kaynar su dokup birakiyorum 

Sonra sogan salca baharat ve tuzla iyice karistirip salata malzemelerini koyuyorum evde ne varsa marul mor lahana havuc salatalik domates taze sogan falan
0 oy
(13,404 puan) tarafından
Kişi başına 1 çay bardağı yaparız biz ölçülü olsun dersen domates salatalık istersen salatalık turşusu da olur soğanı kavur sonra salcasini da kavur demlenen bulguru önce salcayla harmanla en son marulunu domatesini salataligini ekle biraz da limon karabiber tuz oh mis
0 oy
(181 puan) tarafından

Ben ilk bulguru islatirken tuzunu baharatlarini ve yarım limon suyunu koyarım öyle islatirim internetten öğrendim ve çok güzel oluyor ardından soğanı kavururum salçasını eklerim olunca bulgura eklerim iyice yediririm onlar ozlesene kadar da iç malzemelerini dograrim marul maydanoz domates turşu vs ardindan ekler harmanlarim :)

(741 puan) tarafından
Peki ne kadar bulgur ne kadar su ve kaç dakıka ıslatimm.d
(181 puan) tarafından
Benim bu tarifim 2 3 kişilik canım hep böyle yaparım öncelikle onu belirtiyim 1 su bardağı bulgura 1 su bardağından 1 2 parmak eksik sıcak su koyuyorum ağzını kapatıp soğanla salça kavrulana kadar bekletiyorum :D
(741 puan) tarafından
Çok bekletmiyosn ozman cnm
(181 puan) tarafından
Evet canım ince bulgur olduğu için hemen kabarıyor zaten ama tavsiyem dediğim gibi baharatlarla limonu ekle öyle daha bı güzel oluyor :)
0 oy
(5,221 puan) tarafından
Soğanı yemeklik kesip yağda kavur Salça ile birlikte Sonra yıkadığım bulguru üstüne dök ona da 2-3 dakika kavur soğuduktan sonra sebzelerle ve sosla karıştır çok lezzetli oluyor
0 oy
(8,298 puan) tarafından
Vallahi ben yağda salça soğan sarımsak kavuruyorum cok güzel oluyor
0 oy
tarafından
Ben hiç bişey kavurmadan yapıyorum. Bulguru ıslatıp ağzı kapalı bekltiyorum salça tuz karabiber atıp ezerek bulgura yediriyorum. Soğanı piyazlık doğrayıp tuz ile ovup sudan geçiriyorum. Elimde sıkıyorum suyu güzel çıkınca bulgura ekliyorum marul domates salatalık havuç maydanoz doğrayıp hepsini katıp az da pul biber yağ limon tuz karıştırıyorum bu kadar 
0 oy
(122,990 puan) tarafından
selom super yapiyo

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 111 göst.
29 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 180 göst.
17 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Tomurcuksss... (985 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 397 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,688 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 268 göst.
9 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Eslem 01 (226 puan) tarafından soruldu

405,935 soru

12,167,547 cevap

36,631 kullanıcı

...