0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde (3,598 puan) tarafından
Nefessiz kalıyor morariyor bugün 1 aylık kontrolumuz vardı orda da öyle yaptı uykudan uyandırdığım ve aç olduğu için 2 defa nefessiz kaldı ben almaya çalıştım doktor Bırak elleme çocuğu diyor ama nasıl bırakılır ki katıldı cocuk ne yapabilirim böyle durumlarda acaba sizinki de oyle oluyor mu 

8 Cevaplar

0 oy
(29,807 puan) tarafından

Katılma nöbeti oluyor o sürekli devam ederse doktora götürün 

(3,598 puan) tarafından
Doktorun önünde oldu bugün bisey demedi elleme diyor
(29,807 puan) tarafından
Devamı gelirse muayneye götür
-Reklam-
0 oy
(14,424 puan) tarafından
Emdr bırak elleme demiş elleme
(3,598 puan) tarafından
Nasıl rahat olunur ki nefes alamıyor
0 oy
(423 puan) tarafından
Katılma nöbeti deniyor. Benim bebeğimde de oluyor. Genelde kansız olan bebeklerde yaşanıyor. Çok problem değil kendine sıkıntı etme. 

Çok çaresiz kalırsan morardığı an yüzüne 1 kere üfle. Hemen düzeliyorlar
(3,598 puan) tarafından
Teşekkürler deniyecem
0 oy
(1,203 puan) tarafından
Niye oyleki gazı mi var ki benim kiz gazi varken morarana kadar ağlardı o aylarda
(1,203 puan) tarafından
Canim ya bebeklerin gazi bitmiyorki bizde ayni bitti sanıyoruz ama acile gittik hep rontgen de bakardi full gaz derdi biz biogaia ve zinco kullandik gazi bitirmiyor ama cok cok rahatlatiyor acilde yazmisti doktor. Bide yinede için rahat etsin bi kontrole götür baska bisey olmasin insAllah. Cok gecmis olsun
(3,598 puan) tarafından
Teşekkür ederim biogaia ilacı nasıl fayda etti mi bana bugün doktor yazdı yarın deniyecem
(1,203 puan) tarafından
Kiz etmez mi ya gaz damlasi ile birlikte kullandik ilk 3 5 gun fayda etmez gbi geliyor sonra goruyorsun bizim kiza bittikce aldik biz 3 aya kadar çektik almadigimiz gun cok kotu oluyordu. InsAllah sanada faydasi olur ama hergun ayni saatte ver bence ben aksam yatmadan yarim saat 1 saat once ayni saatte veriyordum
(3,598 puan) tarafından
İnşallah faydası olur bize de teşekkür ederim
(1,203 puan) tarafından
Rica ederim ❣
0 oy
tarafından
6 aylığız hala var. Geçmiyor. 
(3,598 puan) tarafından
Sizinki hangi durumlarda oluyor
0 oy
(4,387 puan) tarafından
çocuk kardiyolojiye götürmeniz lazim Allah bağışlasın 
(3,598 puan) tarafından
Sağol bugün doktorun önünde oldu bisey demedi
0 oy
(780 puan) tarafından
13 aylık oğlum hala devam ediyor kalbinde ufurum var oğlumun ki ondan kaynakli oluyor dudakları morariyor sesi kesiliyor baya uğraşıyoruz anca kendine geliyor 
(3,598 puan) tarafından
Gecmis olsun sizede çok kötü ya gözümün önünden gitmiyor o görüntüsü genelde çok açken ve uykusu bolununce oldu
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Benim oğlum da çok oluyordu katılma nöbeti demişti doktor kansızlık var dedi kan ilacı verdi kan ilacı daha kötü yaptı günde bir kere oluyorsa kan ilacı içtikten sonra günde 6-7 kere olmaya başlamıştı sonra kestik ilacı belirli bir süre olmadı tekrarlamaya başlayınca çocuk nöroloji bölümüne götürdüm uykuda kafasına böyle birşeyler taktı çok şükür hiç bir şey çıkmadı eğer bir daha olursa fazla sıkmadan kucağına alıp sakinleşmesini bekle demişti doktor yerde mi ağladı katıldı kaldırma yat yanına kokunu alsın sakin kal o sakinleşir zaten demişti çok şükür o kontrolden sonra hiç bir morarma falan olmadı ☺️ çocuğu banyoya sokmaya korkuyordum çıkarken çok ağlayıp morarirdi bı ara kucağımda öldü sandım o derecede oluyordu eşim olmasa döndürmezdim çocuğu çenesini kitleyip bembeyaz olmuştu  geçmiş olsun sürekli devam ederse çocuk doktorundan çocuk nöroloji bölümüne yeşil sayfa açmasını isteyebilirsin yeşil alan açılmadan randevu alamazsın çünkü 
(3,598 puan) tarafından
Gecmis olsun sizede çok kötü bisey ya benimki daha 1 aylik üç oldu oluyor devam ederse götürecem ama genlde ya çok açken ya çok uykusu varken bolunmusse ozamanlar oldu
(4,658 puan) tarafından
Sakin kalıp bebeği sakinleştirmelisin öyle olduğu zaman panik yaparsan olmaz çok geçmiş olsun inşallah devam etmez devam ederse çocuk doktoruna danışırsın

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 66 göst.
16 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MehSinOz (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 64 göst.
12 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bayandylkdn (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 267 göst.
18 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 389 göst.
2 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,975 soru

23,851,692 cevap

319,920 kullanıcı

...