0 oy
412 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (295 puan) tarafından
Her zaman yaptığım tatlı bugün olmadı ya sarilmiyor kızlar yarin misafirim var işe de gidecegim yenisini yapmam zor bunu kurtarmanin bi yolu varmı yada baska sekilde sunmanın normalde dolapta 1.5 saat bekleyince oluyordu sabaha kadar dursa sarılır mı sizce

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Uzun sure tutarsan dolapta sarilir kuzu ☺️❤️
(295 puan) tarafından
Sağol canım sabaha kadar dursa çok mu olur
tarafından
Kac saattir dolapta ??
(295 puan) tarafından
1.5 saat durdu sarmak icin cikardim olmayınca tekrar koydum 2 saati geçti hep ayni yapardım bu sefer olmadı
tarafından
Aaa hep ayni yapiyosan bilemedim kuzu ya.Normalde uzun tutun derler .

Sen arkadaslarin dedigi gibi servis et .Guzel olur oyle de ❤️☺️
(295 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm sabah tekrar denerim olmazsa öyle yapacağım :)
-Reklam-
0 oy
(3,928 puan) tarafından
Canım sarilmiyorsa normal kesip servis edebilirsin 
(295 puan) tarafından
Üst üste koyarak mı
(3,928 puan) tarafından
Üst üste de koyup arasına muz da koyabilirsin..  Üst üste koymayıp tek kat halinde de kesebilirsin
(295 puan) tarafından
Tamam teşekkürler :)
0 oy
(1,366 puan) tarafından
2 dilimi ust uste koyabilirsin bence canım 
(295 puan) tarafından
Olabilir teşekkür ederim :)
0 oy
(191 puan) tarafından
Kuzum saramiyorsan kek kesiyormus gibi kalınlıkta kes ortasına ceviz şer Bi kat daha koy onun üstüne de çikolatayla süsle tamam işte o da mideye gidiyor p da :):)
(295 puan) tarafından
Öyle yapacağım galiba muzda olur mu ki arasına
(191 puan) tarafından
Güzel olur canım
(295 puan) tarafından
En iyisi böyle yapmak diger arkadaşlar da keserek ver demis onu deneyeyim en iyisi sabaha kadar dursun olmazsa öyle yaparım
(1,440 puan) tarafından
Canim muz da yakışıyor bu tatlıya koy
0 oy
(1,440 puan) tarafından
Canim parçalanmış sariliyorsa araları parçalı gibiyse üzerine antep fıstığı gibi birsey dokebilirsin çikolatalı sos yapıp oralari kapatabilirsin
(295 puan) tarafından
Evet ya çirkin oluyor görüntüsü üst üste koyup vereceğim galiba
0 oy
(3,928 puan) tarafından

Bende 2 gün sonra yapicam beni korkuttun:)

(295 puan) tarafından
Hep yaptığım sey ya kolayima gidiyor diye onu yaptım hemde görüntüsü güzel diye bu sefer olmadi insallah seninki olur misafirim de çok önemliydi hic yapamazsam alacağım pastaneden tiramisu tirilice gibi biseyler
(3,928 puan) tarafından
Dedigimiz şekilde yaparsan bence sorun kalmaz.. muz koy kesip süsle tamamdır bence . Bende arkadaşıma götürcem bebek de görmeye gidicem hem hediye hem tatlı goturcem hep yaptığım bi tarif var benim de umarım sorun yaşamam
(295 puan) tarafından
İnşallah yaşamazsın canm sagol fikrin için de
(3,928 puan) tarafından
Rica ederim canım inşallah
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Ben standart bir gece bırakıyorum hatta kremşantisini sabah sürüyorum misafirden iki saat önce ondan sonra da dolaba koyuyorum hiç sarılmam gibi bir durum olmadı
(295 puan) tarafından
Bende koydum sabah deneyecegim hep 1.5 saat koyardim. Sabaha kadar durursa da olma ihtimali var yani
(13,316 puan) tarafından
Tabiki kuzum
0 oy
(898 puan) tarafından
Bende 10 gün önce yaptım tutmadı çocukta ağlıyordu sinir krizi geçirdim resmen lavaboya döktüm sinirden 
(295 puan) tarafından
Günah kız yazık
0 oy
(122,908 puan) tarafından
ne kadar cok durursa o kadar iyi
(295 puan) tarafından
İnşallah olur sevdos bir umut bıraktım dolaba

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 416 göst.
14 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 1,223 göst.
6 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Sedef eren01 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 342 göst.
6 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Sedef eren01 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 275 göst.
1 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde &Sukufe& (7,757 puan) tarafından soruldu

405,735 soru

12,158,695 cevap

36,600 kullanıcı

...