+1 oy
821 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Vizyona girdiginden beri her yerde karsima cikiyo herkes bi story atiyo gitmeden izlemis kadar oldum ya önceden adını dahi bilmeyen insanlar bi anda Bergenci oldu Müslüm filminde de öyleydi. Milletce biseyi abartmayi ne kadar cok seviyoruz. Ben eski zaman sarkilarini sevdigim icin Bergen i biliyodm ve sesini begeniyorum. Hikayesini de annem anlatmisti merak edip de arastirmadim. Filmi çıkınca gitmek istedim ama o kadar cok goruyorum ki gitme hevesim kaçtı :angel:

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok anam ruhumu darlar o benim izleyemem
tarafından
Dilber ay çıktığında arkadasim gitmisti cok guzel ama asiri dram ruhum sıkıştı demisti
tarafından
Yani iste muslummus bergenmis dilberay mis o tip seyler izleyemem walla cok dram icim daralir hic gerek yok benim hayatimdaki kaoslar bana yeter :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende merak ediyorum ama gidemedim bir türlü 
tarafından
Ben de yarin cocugu kaynanama birakip esimle gitmeyi dusunuyorum ama o dram sevmiyo ya
tarafından
Belki bende bir gün fırsat bulursam eşimle giderim
0 oy
(17,457 puan) tarafından
Bende aynı sekil tiktok da parca parca görerek izlemiş kadar oldum
tarafından
Izlediklerimi birlestirsem filmi bitiririm belki de :D
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Para verseler sinemaya gitmem nefret ediyorum çok saçma bişey :D 
tarafından
Niye kiz arada degisiklik yapmak lazim :D
(25,196 puan) tarafından
Ay yok ben hiç sevmiyorum sevemedim:)
0 oy
(548 puan) tarafından
Gittim canım hep kendi yanlış seçimlerinden ötürü o hayatı yasior filmde 
tarafından
Ya ben istanbulda oldugum icin burda secenek cok o yuzden illa ki bulurum diye dusunuyorm hic de bakmadm acikcasi
(548 puan) tarafından
Konyada büyükşehir ama inan bende bu kadar beklemiordm acemler haftasonu filmden ötürü kalabalık önceden yer ayırtın yoksa bizim gibi boynunuz ağrır
tarafından
Tamam canm kesin degil zaten de bi bakarm yine de sagol
(548 puan) tarafından
İyiki varsın eren var birde bende ona gitmeyi düşünüyorum onada güzel diyorlar
tarafından
Pek begenilmemis o ya
0 oy
(815 puan) tarafından
Gidenler ağlayarak çıktık diyorlar canım. Gitmedim gitmeyi çok isterdim ama 1 yaşında çocukla nereye gidiyorum :))
tarafından
Benimki de 1 yasinda kaynanaya birakip kacicaz :D
0 oy
(22,060 puan) tarafından
Ben gidemem asko ya cok duygusalım zaten gidip ağlarım kafam ağrır tüm gün:D
tarafından
Ben de oyleyim esim de duygusal o yuzden dram filmlerini sevmiyo :D
0 oy
tarafından
Bebeden bi yere gidemediğimiz için bunada gidemedik sağolsun ama sağolsun paylaşan arkadaşlardan bizde nasibimizi alıp izlemiş kadar olduk 
tarafından
Biz yarin oglumu kaynanama birakip kacmayi dusunuyoruz ama sinemaya gidebilir miyiz bilmiyorm esim dram sevmiyo cunku :D
0 oy
(135,800 puan) tarafından
ben hikayesini falan bilmiyodum burda biri yazdi cok uzuldum filme gidemem kiz kuzey durmaz
tarafından
Benim oglum da durmaz zaten bebelerle gidilmez de kaynanaya birakip kacabilirsek yarin gitmeyi dusunuyorm
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Valla bende çok merak ediyrm eşime gidelim dedim gurbetteyiz oğlumu kime bırakıcam arkadaşlarım varda ya durmazsa diye annemler falan olsaydı giderdim yinef nasip iyiki varsın eren i de geneli beğenmedi yoksa onada gidicektim onun yerine ablamla çığlık filmine girmiştik ha ha anamlardayken:-):-)
tarafından
Eren genel olarak begenilmedi bergenin de hikayesini onceden beri bildigim icin merak ettim ve gitmek istedim ama esim dram sevmiyo izlemek istemez oglani kaynanaya birakip kacabilirsek yarin gideriz belki :D
(2,671 puan) tarafından
Ayy gidin valla benim bırakacak birileri ols agideir.  Size iyi seyirler :-):-)
0 oy
(897 puan) tarafından
İzlemedim izlemekte istemem 
tarafından
Niye ki cok begenilmis dram mi sevmiyosn
0 oy
tarafından
Bugün gideceğiz :) Filme gitmek istediğim için yayınlanan hiç bir karesini izlemedim çünkü o zaman gitmemin bir anlamı kalmazdı.. 
tarafından
Ben fragmanini bile izlemedm ama sagolsunlar o kadar cok paylasiyolar ki izlemis kadar oldum☺
tarafından
Doğru söylüyorsun..
0 oy
(14,167 puan) tarafından
Nasılmış bergenin hikayesi merak ettim
tarafından
Maddi yetersizlikten dolayi okuyamamis sesi guzel olunca sahne almaya baslamis is icin adanaya gittiginde bi tane adamla tanisip evlenmis adam da mafya babasi mi neymis kadina surekli siddet uyguluyomus kac kere elinden kacmis ama bulmus bi sekilde. Bi gun de sahne cikisi yuzune kezzap döküp bir gozunu tamamen kör etmis bosanmislar ama adam onu hala rahat birakmamis cok guzel bi kadinmis kiskaniyomus o da sarki soylemeye devam etmis bi gun yine pavyon cikisinda öldürmüş seni mezarinda bile rahat birakmicm dedigi icin annesi mezarinin etrafinda demirle cevirttirmis anahtarla giriyomus
0 oy
(13,876 puan) tarafından
Bergenin müziklerini ben de beğeniyorum hikayesini merak edip okumuştum netten ama filmine gitmedim eşimle film zevklerimiz hiç uyuşmuyor o yüzden gidemiyoruz bi filme
(13,876 puan) tarafından
Ah bu adamlar benimki de vurdulu kırdılı olsa silah olsa dövüş olsa ben de hiç sevmem ya Türk komedi izliyor içim bayılıyor ben daha çok yabancı film seviyorum gizem gerilim aksiyon hepsi olur  :)
tarafından
Ben guzel olduktan snra izlerim mesele avengers izlemis cok sevdigi icin bastan baslayip bitirdik venom 2 bolumunu de izledik o tarz film izlerim ama korku kapani falan açıyo adamlari kesip kesip yiyolar midem almiyo dun aksam da ona benzer bi tane acti kusacaktm nerdeyse
(13,876 puan) tarafından
Kocan benim kafadan benim koca da senin kafadan  :) asla işlemez öyle şeyler ben de bayılırım hele insanlara kizdigimda off  :)
tarafından
Sadist misiniz ya benim midem bulandi bakamadm :D
(13,876 puan) tarafından
Kız öyle deme ofkelendiginde çok güzel oluyor  :)
0 oy
tarafından
Ay ne Müslümü izledim nede bergeni izlerim Allah ikisine de rahmet etsin öldükten sonra değere biniyorlar yaşamış olsaydı lar da bu kadar sevip saygı gösterseydiler azcık sevinirlerdi en azından. 
tarafından
Müslüme ben de gitmedim ama tv ye verilince izledim o da cok guzel gercekten ama dedigin gibi yasarken degil de olunce kiymet biliyolar
0 oy
(5,329 puan) tarafından

Gitmedim ama sokaklarda şarkılarını ezberler oldum artık :D

tarafından
Ahahahah ben duymak istemiyorum artik ya☺
(5,329 puan) tarafından
Aynen valla hani arada dilberay da çlsalar sonuçta oda vizyonda
tarafından
O bunun kadar tutulmadi galiba
(5,329 puan) tarafından
Demmeki sokaklarda duymadığımıza göre
0 oy
tarafından

Gittim bir bergenci olarak 8 mart kadınlar gününde izledim :'(

Tavsiye ederim herkese ❤️

tarafından
Ya merak ediyorum ama bakalim yarin disari cikabilirsek izlemek istiyorm
tarafından
İnş izlersin çok güzel bir flim ❤️☺️
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Görümcem gidecekti      
tarafından
Herkes cok begenmis ben de merak ediyorm ama surekli story lerini gormekten gına geldi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 72 göst.
30 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Semos.0111 (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 523 göst.
14 Mart 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Zehra.. (1,784 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 450 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde Buket masal (2,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,831 göst.
6 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,250 soru

12,409,997 cevap

44,794 kullanıcı