0 oy
3,806 göst.
Diğer kategorisinde (7,812 puan) tarafından
Kayınvalimlerle dubleks evde oturuyoruz. İçeriden merdiveni kaldırdık ayri daireler gibi ama zil ve faturalar ortak. Aslında kiracıları var bir tane ama gelirlerinden etmemek adına dubleksi bölüp oturalım diye anlaştık. Fakat kendisi doğalgazı açmıyor pek soğukta oturuyor ama ben dayanamıyorum soğuğa bu kez de laf yapıyor ben açmıyorum hiç falan diye ne gelirse ortak ödüyoruz yani ben öyle biliyorum eşim pek benim karışmamı bilmemi istemiyor. Hanımlar ben faturaların ayrı olmasını istiyorum bu mümkün mü böyle bişey yapan oldu mu ? 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilemedm post yukari
-Reklam-
0 oy
(39 puan) tarafından
Kombinizi degirmeden o mumkun degil maalesef.Fiyatlarda suanda 9 10 bin lira olmus bizde gecen fiyat aldik.Dogalgazi agirabilmek icin kucuk iki adet kombi alip degiatirmeniz lazim
(0 puan) tarafından
Nasıl yaptınız acaba? Bnde dubleks eve doğalgaz bağlatcam iki ayrı doğalgaz olsun istiyorum ayrı fatura nasıl bir yol izlemem lazım
0 oy
tarafından
Maliyetli canım sayaclari ayirmaniz gerek
0 oy
(122 puan) tarafından
Mümkün söyle ayriyeten dogalgaz içi  kambi ve sayaç almanız lazım planı ona göre yapılmalı abonelik yani elektrikte oyle suda oyle söze pahalıya patlar
0 oy
(4,087 puan) tarafından
Tabi canım mümkün başvuru yapacaksınız ara saat takılıyor o zaman sizin ve onların ne kadar yaktığını anlarsınız biz elektrik için yapmıştık alttaki garajla ortak saatti ara saat takıp ayırdık 
0 oy
(19,994 puan) tarafından
Saatlerin ayrı olması lazım. Belediyeye basvurmak falan gerek bildiğim kadarıyla ..
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Eee ev kimin? Eğer ev onlarında doğalgaz faturasını siz ödeyin. Adamlar zaten kira almıyor faturayı da siz ödeseniz bişey olmaz. Bu kadar da ince ayrımlar yapmayın bence. Ya da doğalgaz siz ödeyin, elektriği onlar ödesin
(7,812 puan) tarafından
İnce ayrımlar mı ? Tatlım kiracıları var diğer eltim kiracıyı çıkardı Kendi oturdu. Ben de dedim bir tane kiracısı kaldı çıkarmayalım  dubleksi bölelim oturalım. Tek kişinin maaşıyla iki evin faturasını ödemek durumu iyi olanlar için sıkıntı değildir elbette ama birazda empati yaparak yorum yapmak gerekir!
(7,812 puan) tarafından
Sadece doğalgaz değil ayrıca tüm faturalar ortak.
tarafından
Kayınvalideniz size ev sağlamak zorunda mı?
(7,812 puan) tarafından
Kimse kimseden zorla ev almıyor zaten. Biz başka yerde oturmak istedik onlar dibimizde olun dedi. Siz konuları bilmeden ne konuşuyorsunuz Allah aşkına ? Benim sorum faturalar ayrılır mı bu kadar !!!! Bu konuda cevabın yoksa boş konuşma!!!
0 oy
(13,744 puan) tarafından
Faturanın ayrı olması için aboneliklerin ayrı olması gerek canım 
0 oy
(97 puan) tarafından
Mümkün değil canım siz şuanda kaçak kat çıkmış gibi oluyorsunuz o yüzden ne doğal gazınızı nede elektirigi nede suyu ayıramazsınız ancak belediyeye gidip başvuru yapıp evi kayda geçirip ki buda 100 150 bin ediyor bir mebla ödeyerek ancak öyle  ayirabilirsin dıger türlü dubleksi böl iki ev yap devlet izin vermiyor bir zat aynı şeyi yaşadım benden 125 bin kayıt istediler..
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Uzun iş canım hepsine ayrı ayrı sayaç bağlanması lazım ikinizde ayrı ayrı üstünüze almanız lazım
0 oy
(134,471 puan) tarafından
oyle pek munkun degil gibi
0 oy
(11,506 puan) tarafından

Belediyeden kayit açmanız lazım yapıyı göstermek gerekli çizimleri ile falan bayaga para gidiyor

0 oy
tarafından
Ayıramazsınız canm   

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 189 göst.
7 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Cansu07 (7,812 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 81 göst.
11 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Gizemli sevdam (403 puan) tarafından soruldu
+2 oy
30 cevap 579 göst.
6 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gizem_clk21eker (1,096 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 434 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL... (4,737 puan) tarafından soruldu

410,478 soru

12,346,676 cevap

40,186 kullanıcı

Kategoriler

...