0 oy
229 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (166 puan) tarafından

Arkadaşlar dün kan vermiştim 2 gün önceki sonuca göre 2 kata yakın artmamisti. Doktora gittim. Doktor kese burda dedi gördü. Bana bir süre sonra beta az artar dedi sorun yok diyo. Bundan sonra beta önemsiz mi az artarsa sorun olmaz dimi yaa. Ama 2 kat artmayinca korkuyorum belki önceki doktor baya korkuttu üstüne düşük oldu. O yüzden takıntıliyim. Doktor 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi. Ve degerim 6432 idi. Ama doktor 6 haftalık dedi. Şaşırdım yaa acaba yanlış mı ölçtüler 6 haftalık değer daha fazla olması gerekmiyor mu. Neye göre 6 hafta dedi. Şimdilik kese gördü fotoğraf Ekliyorum anlayan var mı. Bana dua edin lütfen olur mu. Bende bu defa sağlıkla alırım kucağıma. Bor daha düsuk yaşamayaym canlar. Duanıza ihtiyaçm var. 

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun Bence o kadar korkmana gerek yok Ben de ilk gittiğimde kese ufacık gözükmüştü içinde bebek yok denmişti bekledim sonrasında Allah'ın izniyle Bebeği de gördük
(166 puan) tarafından
Kaç haftalik iken bebek göründü canm. Benim son adet tarihim 4 şubat canm takvime göre 5 haftalık hamileyim ama kese olctu 6 haftalık dedi. 2 hafta sonra gel bulunduğun yerde baktir dedi. Ben 2 gün sonra gitsem kese içinde görünür mü bebek
tarafından
2 ya da 2,5 aylık falandı geç oldu benimki istersen dene ama iki günde hemen belli olmaz diye düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sağlıkla kucağına al inşallah stres yapma canım doktor normal diyor sa normaldir 
(166 puan) tarafından
Inşallah canm benm dua ediyorum umarm öyle olur bana ismen dua ederseniz çok sevinirim ❤️
0 oy
(754 puan) tarafından
Evet beta bir noktadan sonra yükselme yavaşlıyor o açıdan korkmana gerek yok ben ilk 5 haftalıkken gittim çatlamış yumurta görüldü kese oluşmamıştı. 1 hafta sonra tekrar gel dedi doktor gittiğimizde kese vardı ve düzensiz kalp atışı yakaladı doktor 1 hafta sonra tekrar gel dedi 1 hafta sonra gittiğimizde normal kalp atışı vardı doktor kalbi o zaman yeni atmaya başlamış ondan duzensizmis demişti sonra aylık kontrole devam ettik endişelenme Allah'ım izniyle kucağına alırsın saglikla
(166 puan) tarafından
Inşallah canm ya bebeğin kesenin sağlıklı olması için 2 kat yakın yükselme lazm hep öyle biliyorum. Hatta doktor mesaj attığım bir doktor oyle dedi. Dün baya korktum. Doktorum oyle deyince rahatladim. Inşallah düşmez değerler inşallah sağlıkla artar hep. Dua edin lütfen olur mu. Bide pazartesi günü bulunduğum yerde doktor görünsem kese içinde bebek görünür mü. Doktorm batmanda 2 hafta sonra gel dedi ama burda da baktiraym inşallah sağlıklı şekilde artar tutunur bebeğim
(754 puan) tarafından
Bı git canım korkma zaten iki kere yapılıyor beta testi ikincide iki kat artış gorulduyse ve rahimde sıkıntı yoksa tekrar test yapmazlar yarın da git bı baktır belki görünür
0 oy
tarafından

Kuzum beta falan anlamam ne demek amaa bende daha gecen gittim kese gormeyee bende oyle birsey demedi hicc  kisiden kisiye farklilik gosterirmi onuda blmyrmm   insallah bebegini saga salim kucagina alrsn cnm

Bana da keseye bakti hatta kese boyu 7.4cm di 

Icinde bebek yk dedi 24 martta gel kalp atisi duycam dedii 

image

(166 puan) tarafından
Benm kese boyutu 1.24 yazıyor canm son adet tarihim 4 şubat. Ona göre 5 haftalık hamileyim dedim ama sanırım kese göre ölçmus bebeği pazartesi burda yaşadığım devlet hastanesi gidersem görür müyüm doktorum batmanda canm
(166 puan) tarafından
Inşallah değerler sağlıkla artar ya yine de düşmesin diye çok dua ediyorum. Duanı eksik etme canm lütfen
0 oy
(97 puan) tarafından
2 gunde bile büyüyor bnmde 7. Hafta kdr kese küçük  ve boştu  bir hafta bekleyelim kendi düşer olmadi kurtaj yapariz dedi 1 hqfta agladim dualar ettim kanamm bike vqrdi neyse  kanamm kesildi gittim kurtaj icin muayneye gittim 1 haftada kese 2 katina cikmis ve kalp atışı  basamisti doktorda inanamadi huzunle qglayarak gidip mutlulukdan aglayarak geri geldim umudunuzu yitirmeyin her gelem rabbimden en iyisini o bilir siz ona sığının 
(166 puan) tarafından
Yaa maşallah rabbim size bağışlamış ne güzel çok etkilendm. Bende dünden beri çok korkuyorum kafam yerinde değildi. İnşallah benim bebeğim de tutunur beta önemsiz diyorlar ama umarm yine de düşmez ya da az gelişmez inşallah . Duanızı eksik etmeyin lütfen benim için de mucize olsun bebeğim merhaba inşallah sağlıkla tutunur sağlıkla doğar
(97 puan) tarafından
Insallah burdan guzel haberlerini bizede verirsin onceljmle hayrlisi ise olsun rabbim saglikla sana bağışlasın diye dua edelim 2 tane kaybettim bn bebek ama diyorum yasayio hayrsiz olsaydilar aldiysa bnden vardir bildigi sende ferah ol
0 oy
tarafından
Canım 2 kat artması gerekmiyor %60 artsa yeter aslında bide keseyi gördükten sonra genelde betaya bakmıyorlar 
(166 puan) tarafından
Inşallah canm Bi doktor bana sağlıksız artış dedi sormuştum dun baya korku içindeydim bu doktor oyle dedi. Yine de inşallah hem beta sağlıklı artar inşallah kese de sağlıklı tutunur dua beklerim canım
tarafından
Tabi canım stres yapma cok zararlı Allah'ın izniyle iyi olcaksiniz :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 115 göst.
12 Mart 2021 Diğer kategorisinde Ozgegzem (578 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 463 göst.
0 oy
26 cevap 1,148 göst.
30 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.
6 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ebru.1302 (2 puan) tarafından soruldu