0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Nasıl kesebilirm. İki kere mama için kalkıyor 2 yaşına girmek üzere. Erken mi acaba daha 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence erken değil canm bnm kızım 14 aylık olcak gece beslenmesini yavaştan düşüre düşğre 2 biberona indrdim normalde 2 saatte bir yerdi . Ağladığında sakinleşsin die biraz su verdim canm sonra tekrar daldı uykuya suyla destekleye bilirsin . Şimdide ben mesela 125 su koycam normalde 4 ölçek mama koymam lazm şimfi 3 koycam sonra 2.5 sonra 2 sonra 1 ölçek öyle olunca bırakıyomuş gece beslenmesini tadı değişti die
tarafından
İrmikli muhallebi deniyim bende bugün bakalm inşallah bir şeyler başarıcam :D cok teşekkür ederim ❤️❤️
tarafından
İnş bnde başarcam cnm , önce sağlıklı uykusu için uyumaynca çok hırçın oluyo cnm
tarafından
Uyku saatleri çok düzenli. Ben onları düzenleyene kadar catladim ama oldu artık alıştı. Smdi gece uynamasi kaldı onu da yaparsak inşallah bende rahatlıcam artik
tarafından
Bnde gece uyanmasından bahsediyorö canm bizimde gün içi uyku düzenimiz gece uykusuna geçişi aynı saat çok şükür geceleri çok kalkıyo oda acıktığı içinmiş valla
tarafından
Ha anladım özür dilerim ❤️ okuyamadım sanırım.
-Reklam-
0 oy
(3,444 puan) tarafından
Hemen uyku öncesi mama gibi değilde muhallebi tarzı daha tok tutucu şeyler verebilirsin.
tarafından
Zaten gün içinde mama hiç almıyor ki. Yatmadan da yemek yiyip yatıyor. Hep de yok tutacak şeyler. Yine de acikiyor mu acaba erken mi davranıyorm
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Erken değil bence kesebilirsin. Ben akşam yatmadan önce çorbaya ekmek doğuruyorum yedirip yatiriyorum. Gece uyanirsa su iciriyorum tekrar yatiyor. Sabahta normal kahvalti yapiyoruz.
tarafından
Bende şu versem alışır mi acaba
(3,097 puan) tarafından
Alışır. Ben mamayi 17 aylikken biraktirdim. Zaten doktorumuz 1 yasindan sonra önermiyordu. Bende cesaret edemiyordum ama reflu gibi sorunlar olabileceğini düşününce kesmeye karar verdim. Doktorda tavsiye etmişti. Biberona su koy uyaninca ver demişti. Ama böyle yapabilmek için yatmadan karnini doyurmak sart tabi
tarafından
Anladım çok teşekkür ederim ❤️ çok sağol
(3,097 puan) tarafından
Rica ederim ❤️
0 oy
tarafından
Gece beslenmesini 8 ayda bıraktı kuzum. Bence şuan sizinde bırakmanız lazım erken falan değil 
tarafından
Aynen su ver. O mama istedikçe sen su ver. Ama gün içerisinde karnının doyduğundan emin olman lazım. Birde artık iki yaşında yani yatırmadan önce güzelce bir besle. Çok rahatsız etmeyecek hafif şeylerle. Mama artık tutmaz onun karnını. O yüzden uyanıyor
tarafından
Gün içinde mama hiç içmiyor ki hep çorba muhallebi pilav tavuk normal yemekler yiyo. Gece yatmadan da ya meyve püresi yada muhallebi tarzı yiyo. Yanlış mı yapıyorum
tarafından
Gün içerisinde bir kaç kez mama ver istersen gece aramasın. Gece mamayı alışkanlık yapmış o zaman
tarafından
Aa anladım çok mantıklı aslında çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Kızım 19 aylık gece beslenmesine kalkmıyor yatmadan önce sütünü iciriyorum o kadar 14 aylıkken başladı
tarafından
Anladım çok teşekkür ederim ❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 85 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Nzli (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 152 göst.
23 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 143 göst.
6 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde selinocalan (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 186 göst.
5 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Naciyeeee (724 puan) tarafından soruldu

412,233 soru

12,409,652 cevap

44,783 kullanıcı

Kategoriler

...