0 oy
456 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Sabahtan beri aşırı baş ağrısı ve mide bulantısı çekiyorum korona olabilir miyim diye kaç gündür evden çıkmıyorum ama tat koku alabiliyorum bu mide bulantısı çok kötü canım hiç bişey istemiyor kusmak istoyorum kusamaiyorum biraz uzanıp uyumak için ağladım az önce oğlum uyutmuyor kendiside 5 dak uyudu uyandı oturdum ağladım dayanamıyorum neden olabilir ki migren tümör kanse falan yazıyor nette napcagimi bilmiyorum bana dua eder misiniz ayakta durcak halim yok :(

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende netteki sonuçlara bakınca bağırsak kanseri olduğumu zannettim :) ama irritabl bağırsak sendromu çıktı  nete fazla bakma İstersen Seninki üşütme olabilir Corona ise test verebilirsin
tarafından
Bilmiyorum migren olabilir belki ga
tarafından
Aynen migren migrene en faydalısı da karanlık serin bir ortamda uzanmak dinlenmek olur bir ilaç da var Ben Adını söyleyeyim sen araştır istersen kullan Yok ben kullanmam dersen de sen bilirsin ergafein Çok etkili bir ilaç yan etkisi de fazla yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Baş dönmesi şiddetli bas agrisi bulanti migrene işaret kusabilsen ya da sicabilsen cok rahatlarsin
tarafından
Anladım bence de ikisi de rahatlatır da ben sadece sıçmak kelimesine biraz güldüm doğal bir yazı olmuş :))
tarafından
.ddd ❤️
tarafından
Kusamaiyorum çok kusasim var ama
tarafından
:)))❤
tarafından
Kusturabiliyosan kustur bi şekilde kendini iyi geliyo gerçekten
0 oy
(81 puan) tarafından
Kuzum benimde baş agrısı feci çektim 2 gün 34 haftalık hamileydim miyde bulantısı Allahım başima türpent bağladım geçmedi 3gün sonra korona oldugumu ögrendim üstelik tat koku vardı sen yinede bir test yaptır balım nolur nolmaz, şimdi 37 hafta oldum bizim gelinde böylediydi dedim koronasın ama bana inanmadı oda hamileydi kulağı tıkanmıştı aynı belirtiler oda korana çıktı sende önlemini al şimdiki tüm hastalıklar baş agrısı hep zikkim koronayı belirtiyor 
tarafından
Kuzum ben 5 gündür evdeyim zaten koronayim diye baştan hiç midem bulanmiyordu ki sadece basbagrisi vücut agriis vardı
(81 puan) tarafından
Balım artık korona 3 günde falan çıkıyor benimki 5 gün çıktı sen yine bir test yaptır önlemini al nolur nolmaz ona göre hareket edersin
tarafından
Haklısın kuzum en iyisi doktora gitmek sağol bitanem
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Tansiyon da olabilir kuzu bnm ne zmn düşse başım çatlayacak gibi ağrır midem bulanır hatta kusarım
tarafından
En iyisi doktora gitmek
(1,412 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(4,810 puan) tarafından
Hamile olabilir misin diye de düşünmedim değil geçmiş olsun
tarafından
Sağol canım yok zannetmiyrum
0 oy
tarafından

Çok geçmiş olsun kuzum Rabbım acil şifalar versin inşallah daha duzelmedin mi :'(

tarafından
Kuzum duzelmistim 5 gündür çekiyorum ama test yaptırmadım evden de çıkmadım hiç bugün saniirm bir ilacı sabah unutup iki kez içtim öyle hatırlıyorum ondan da olabilir baş agriia mide bulantısı var çok kötü
tarafından
Aman kuzum Allah korusun zehirlenme falan olmasın mi
tarafından
Bilmiyorum ki romatizma ilacı bişey olmaz diyorum ama eşim gelsin belki doktora giderim gecmez zse yawrum
0 oy
tarafından
Canım belki saçın ıslak dolaşmışsın soğuk almış, ve ya duşdan sonra ev yeterince sıcak olmamış. Dışarda başı açık olmuşsun. Geçmiş olsun. 
tarafından
Sağol kuzum bir ilacı iki kez içmiş olabilirim unutup ondan olabilir mi

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,496,970 soru

24,453,985 cevap

354,217 kullanıcı

...