0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde (670 puan) tarafından
Kızlar müstakil bahçeli evimiz var mutfak tezgahları falan yeni yapıldı onlarla alakalı mı bilmiyorum normalde de dışarda şekerli birşey dökülüp uzun süre kalınca geliyorlar ama kışın gelmiyorlardı heryer tertemiz fakat evde karınca var ve dışarısı kar nerden geldiği belli değil banyoda bile 5 6 tane var mutfakta tezgahta geziyorlar ne yapmam lazım?

2 Cevaplar

0 oy
(4,973 puan) tarafından
Toz tarçın kokusuna gelmiyorlar .. biz de her yere dökmüştük balkona dolapların içine çekmecelere sonra gittiler 
(670 puan) tarafından
2 gündür bir iki bir iki ama çoğalıyor gibi karınca bereket derler ama insan sınır oluyor ya nerden geldiği belli olsa ilaç sıkıcam ama
(4,973 puan) tarafından
Valla canım biz bildiğin takip ettik günlerce sonunda bulduk ve toz tarçın döktük daha da gelmedi
(670 puan) tarafından
Umarım giderler bizdende yerini bir bulsak
(4,973 puan) tarafından
Giderler tarçın kokusunu sevmiyorlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geldiği yeri takip et canım oralara silikon sık,benim eski oturduğum evde bi tane fayans kalkmıştı hafiften onun altından geliyormuş kenarlarına silikon sıktım bi daha gelmedi
(670 puan) tarafından
Canım mutfak tezgahını yeni değiştirdik biryerde boşlukta göremiyorum tezgahın kenarında geziyorlar bardaklara gidiyorlar çok acayip farklı farklı yerlerdeler
tarafından
Evet canım çok iyi biliyorum onu ama illaki geldikleri bi yer vardır ben başında  bekliyordum resmen nerden geliyor nereye gidiyor diye sjsjjsj
(670 puan) tarafından
Psikolojim bozuluyor bu karıncalara ya

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 155 göst.
0 oy
5 cevap 264 göst.
21 Aralık 2025 Ev & Yaşam kategorisinde zeyneb34 (1,172 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 144 göst.
0 oy
6 cevap 172 göst.

Kategoriler

1,497,853 soru

24,468,233 cevap

355,001 kullanıcı

...