0 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizim 6 aylik dis çıkariyor sanırım huysuz bu sureci daha kolay nasil atlabilirim bittim tükendim 2 gündür uyku nedir bilmiyoruz sürekli emmek istiyor kendi kendine uyuyan bebek simdi uyumuyor 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım ağrı kesici ver rahatlatır 
tarafından
Dış çıkarmak zor tabi huysuzlugu olacak illaki her dizinde damagi yariliyor ya ateşini kontrol et sürekli
tarafından
Tamam canim
(9,921 puan) tarafından
Kız anneliğinle ne ilgisi var evde karanfıl yagı bulundur damaklarına sür bebegının.Yada zeytınyagına karanfıl at bes altı tane beklet bi gün süz sür damaklarına o da iş görür.Ama bu fizyolojık bir sürec kaçıs yok o dişler çıkacak o uykusuzluk yasanacak annelık bu işte :)
tarafından
Aci çekiyor yavrum ve benim elimden bos ey gelmiyor
(9,921 puan) tarafından
Bazen imtihan böyle bişeydir cocugunda olsa kendi başına gögüslemesi gereken şeyler var sıkma canını
-Reklam-
0 oy
(164,112 puan) tarafından
gazi varmi atak donemidir
tarafından
Yok cok rahat çıkarıyor atak haftasini geçtik bitti
0 oy
(8,580 puan) tarafından
Cok normal cnm çözümü yok . Çıkarana kadar zorluyo bazen
tarafından
Surekli agliyo
0 oy
(830 puan) tarafından
Sürekli emzirin nekadar istərsə karanfil yagı iyi gelebilir. Birde eczanede granül bitkisel bir toz vardı işe yarıyormu bilmem ama ben kullandım
tarafından
Jel almis esim
(830 puan) tarafından
Yo yoo jel boğazı uyusturuyor tavsıye edılmıyor
tarafından
Tamam canim teşekkür ederim
0 oy
(1,992 puan) tarafından
diş jelleri falan oluo 

calpol da verebilirsin ağrısı vardır 
tarafından
Tamam canim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 164 göst.
7 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kenanveannesi (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 860 göst.
7 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Hayatsarti2 (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 222 göst.
6 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤ ELAY❤ (817 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 340 göst.
4 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde G.ll0 (1,572 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,851 soru

24,420,863 cevap

351,557 kullanıcı

...