Merhaba. 22 aylık oğlum var doğduğundan beri aşırı ama aşırı meme düşkünü yani o kadar ki 10 dakkada bir emer desem yeridir. Bişey den korksa meme bileye sevinse meme karnı tok olsa meme aç olsa meme. Gece sabaha kadar abartısız 15 defa uyanır. 2 yıldır artık dayanamaz hale geldim uykusuzluğa. Sürekli emzirmekten belim boynum tutmuyo vitamin kalmadı vücudumda aşırı sık acıkıyorum halsizlik ayrı. Gözlerimin altı mosmor uykusuzluktan günlük 1 2 saat uyumaktan. Memeden kesmeyi denedim ama başaramadım bana öyle bir baktı ki ağladım ya ben hazır değildim sanırım tekrar verdim. Şimdi kessem havalar soğuk dışarı çıkarıp oyalayamam. 2 yaşına da az kaldı. Ne meyve yer ne yemek yer hiç bişey. Günlük 1 kase çorba yerse şükrederim oda zorla binbir oyunla. Kızlar ben ne yapayım sizce nolur akıl fikir verin. Meme emdiği için uyumaz yemez diyo herkes. Ama emip de uyuyan ve yemek yiyen çok gördüm. Bide aşırı derecede bana düşkün yani babasıyla Oynamaz annemle oynayacağım der babasından başkasından su bile İçmez tuvaletten çıkana kadar kıyametler kopar mutfağa gitsem arkamı dönsem bile anne diye ağlar.çok bunaldım ya allahım isyan etmiyorum çok şükür bu günümüze ama Cidden artık çöktüm enerjim sıfır.