0 oy
198 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,829 puan) tarafından
Kızlar ben İstanbul Bağcılar da yaşıyorum ve burnuma estetik yaptırmaya karar verdim. Onerebileceginiz memnun kaldığınız doktorları söyler misiniz şimdiden teşekkürler

Birde daha önce estetik olanlar beni neler bekliyor birazcık bilgilendirirseniz sevinirim

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yüzün gözün fok balğıgibi şilecek kuzum gözlerin dudakların da dahil tüm yüzün mos mor olucak yaklaık bir ay 1 hafta ağrılar dyanılmaz oluyor ama hafifliyor çok kötü durmuyor sa olma bence süreç çok zor geçti bende
(1,829 puan) tarafından
Estetik olmamdaki amaç görsel değil canım. Burnunu kırmıştı ilk okulda arkadaşım. On senedir kanamalarını görmezden geliyordum ama iki gündür aşırı derece kanıyor. 5 kırık 1 çatlak var burnumda
-Reklam-
0 oy
tarafından
şişkinliğim biraz fazla oldu ama 2 hafta sonra inmişti. ağrı sadece ilk birkaç gün yaşadım. sonrasında daha rahattım. bünyeden bünyeye değişiyor kimisi baya zorlu süreç yaşıyor kimisi çok rahat.
tarafından
burnunu koruyabilecek misin ilk zamanlar bebekten. çünkü hassas olacak burnun.
(1,829 puan) tarafından
Çok zor. Çünkü epey aktif bir bebek
tarafından
biraz bekle o zaman kucak isteyecek ve eline koluna nasıl hakim olacaksın bebişin. zor sanki.
(1,829 puan) tarafından
Bu sıra çok kanıyor burnum ya. 10 senedir duruyorum artık beklemek istemiyorum
tarafından
o zaman ilk dönem birazcık dikkat edeceksin canım. yaptır madem çok rahatsız ediyor.
0 oy
(76 puan) tarafından
Bende bagcılardayım canım :) benimde burnumda problem var eger özel istiyorum diyorsan bilemem ama bahcelievler devlette plastik cerrah ömer elmasdan memnun kalanlar var muayene olmadım henüz ama yazq dogru istiyorum ameliyat olmayı
(1,829 puan) tarafından
Eğer randevu bulursam giderim ona da canım teşekkür ederim :)
0 oy
tarafından
kırık varmış burnunda devlet hastanesi de yapar o zaman başakşehir devlette uğur erginoğlu var çok iyi bir doktor 
(1,829 puan) tarafından
Araştıracağım doktoru çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 160 göst.
17 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Seherbostan (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 87 göst.
30 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kelebekkm34 (1,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 224 göst.
23 Ocak 2023 Diğer kategorisinde melikeengintoprak (8 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,391 soru

24,400,427 cevap

350,100 kullanıcı

...