0 oy
155 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (510 puan) tarafından
Ameliyat nasıl yapılıyor. Birisi burnunu kesip açıyorlar dedi birisi bi çubuk ile yakıyolar dedi. Tam olarak nasıl yapılıyor.   Birde burnu açıp yapıyorlarsa burun şeklimiz bozuluyor mu ben burnumdan memnunum.  .ve emzirirken yaptırabilir miyim. Gebeliğimin başında gitmiştim doktora doğumdan sonra gel ameliyat olma. Lazım demişti 

4 Cevaplar

0 oy
(9,921 puan) tarafından
Canım amelıyat kucuk kameralı aletlerle yapılıyor.Ben daha once polıp amelıyatı olmustum 1.5 2 saatlık bır işlem tampon koyuyolar içine bır gun sonra cıksrıyolar amelıyat sonrası önemli genelde burun yıkaman gerekır sureklı nazal nem felan kullanıyosun.
-Reklam-
0 oy
tarafından
lazerle yakıyorlar uyuşturuyor hemen iğne ile 30 dk bekliyorsun sonra yakıyor 2 dk da hemen muayeneye gittiğin de yapıyor kolay yani ameliyatta burnunu açmıyor hiçbir şekilde burun deliğinden yapılıyor ameliyat ben oldum çok basit Bi ameliyat sonrası zor 1 hafta burunda tampon oluyor nefesi ağzınla alıyorsun hiçbir şeyin tadı falan olmuyor ama tampon çıkınca rahatsın kolay yani korkma 
(510 puan) tarafından
Hiç sevmem ağızdan nefes almayı ☺️☺️ hasta olduğum zaman kafayı yiyorum ☺️☺️ ama mecbur
(510 puan) tarafından
Burunda ağrı yaparmı et.  Burnum ağrıyor bi kaç gündür
tarafından
ağrı yapmaz sadece burnu kapatır nefes alamazsın
tarafından
ameliyat olmazsan burun etin büyüyünce mecbur ağzından alacaksın :)) önce Bi devlet hastnesine git doktora burun etimi yaktırmak istiyorum de lazerle yakarsa ameliyata gerek kalmayabilir
(510 puan) tarafından
Ahahah ☺️☺️ gidiyim de çıksın aradan inşallah
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Off bn oldum bı işe yaramadı. Yaktılar burnuma bişey sokup . Uyutmuyorlar bile o kadar basit ama bnde bı işe yaramadı
0 oy
tarafından
Benim nabamda oldu hic uyusmamis hisettmis ne yaptilarsa ayyh bendede var ama korkuyom ameliyat tan zor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 119 göst.
0 oy
4 cevap 107 göst.
0 oy
9 cevap 270 göst.
0 oy
4 cevap 182 göst.
10 Kasım 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde BURSALI& (1,511 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,744 soru

24,495,254 cevap

357,936 kullanıcı

...