0 oy
1,019 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba kızlar hep görüyorum da merak ettim eşi nereye gittiğine ne giydigine ne paylaştığına karışmayan eşler var mı tabi aynı şekilde eşine de güvenip karışmayan yani özgürce evliliğini yasayabilenlerde var mı burada evden bile izinsiz çıkamayan anneler kızlar görüp uzuluyorum 

50 Cevaplar

0 oy
(1,147 puan) tarafından
Karismayiz cnm eşimde bnde ama giyinirken eşimden fikir almayi çok svyorm oda benden zevklerimze güvendiğimiz için eşime guvenyorm elhamdulillah oda aynı şekil bana bi yere gidince haber veryorm bn kendim istedgm için veryorm oda bna soyluyor zaten bi sorun olunca konuşarak halledyorz. 
tarafından
Maşallah canım Allah muhabbetinizi arttırsın
-Reklam-
0 oy
(122 puan) tarafından
Ben.. niye gittin niye giydin yok bekarken nasılsın şimdide ayniyim
tarafından
Ohh güzel
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Ben sadece gidiyorum derim gidebiliröiyim demem bile o beyliği o bana vermiyor ben ona niye veriyim 
tarafından
Aynen öyle sonuçta hayat bu evlere tikilmak kisitlanmak için değil ki
(1,663 puan) tarafından
İnsan gideceği yeri bildikten sonra gerisine kimse karışamaz
tarafından
Tabiki canım aynen
0 oy
tarafından
Bir yere gitmemi tek basima gitmeme izin vermez anca eşim olunca birlikte gideriz giyimime karışmaz bende karismam eşimin arkadas cevresi var ama izinli oldugu gün hep benimle ve bebegimle vakit gecirmeyi seviyor arkadaslariyla pek takılmaz bende markete bile gidemiyorum evimizin önü içkici dolu eşim cok rahatsız oldugu icin izin vermiyor 
tarafından
Bunlar hep bahane kuzum bunları kadınlara empoze ediyorlar eşin olmadan evden çıkamamak nedir çok rahatsız oluyor ise başka yere taşının sen sürekli evde bunalirsin hayat geçmez
tarafından
Ev bakıyoruz zaten.hayirlisiyla bir an önce kurtulmak istiyorum bu evden bacm ben bekarkende hep evdeydim öyle disari cıkip gezen biri degilim alistım artik
tarafından
İns gönlünce ev bulursun canım
tarafından
İnsallah insallah
0 oy
tarafından
Biz karışmayız birbirimize haber veririz sadece şuraya gidiyom diye
tarafından
En güzeli canim
0 oy
tarafından
Eşim karışmaz ama giydgim bişey i kiskandiginda yakışmamış der. Tabi bende ondan izin almam ama haber veririm tabiki. Ben ona daha çok karisiyorum galiba arkadaşlarıyla dışarı çıktığında trip falan stiyorum şuan farkettim
tarafından
Hahahaja tatlı misin sen :)
0 oy
(1,356 puan) tarafından
Biz karışmayız sadece fikir alırız birbirimizden 
tarafından
Maşallah maşallah maşallah
0 oy
(3,833 puan) tarafından
İstediğimi giyer yerim içerim gezerim sadece haber veririm eşimde aynı şekil haber verir istediğini yapmakta özgürdür kimseyi zorla yanımızda tutamayiz karşıdakiinsan darlandikça kaçar net
tarafından
Aynen işte budur ya kuzu cevap ++++++
0 oy
(1,831 puan) tarafından
2 yıldır evliyim bi halasının kızının davranışlarından rahatsız oldum onun dışında bi kıskançlığımız olmadı çok şükür ne o bana ne ben ona öyle pek karışmayız. 
tarafından
Ohhh maşallah canim
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Eşim bana hiçbir şekilde karışmaz ama o benden izin almak zorunda. :D ben izin vermezsem annesine bile gidemez... 
tarafından
Yok daha neler izin almayı 15 yaşında falan bıraktım ben :) çocukken adamı darlama
(3,550 puan) tarafından
O benim onu darlamam dan hoşlanıyor... Kendisi hiç şikayetci değil bu durumdan.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 241 göst.
14 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 319 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Canveannesi (1,605 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 390 göst.
+5 oy
39 cevap 658 göst.

411,920 soru