Kızlar eşim beni sahılde beklıyordu sofra hazırlıyordu yemek yıcektık cok heyecanlıydım çünkü hep dısarı cıkmayız eşime Bn gelırım hemen senin almna gerek yok dedım eşimi cok bekletmemek için taksiye bindim neyse adam babam yaşında neyse dediki nereye bende yolu tari ettım baktım bu ayaklarıma bakıyor napıcaksın dedı sahilde dedi guldu bende korksun diye soyledım eşim bekliyor lütfen hızlı olun dedım korkudan eşimde arıyamıyouö adam hayla bacaklarıma bakıyor kafasını cevırıp sonra yemin ederim dediki evli olmasam seni kacırırdım sustum bisey desem benı Baska bıyere goturur. Bıey yapa dıye cevp vermedim neyse sahılde geldık cok sukut arabadan indim ban dıyor ki eşin cok sanslı bende en sonunda ******** kopek ** dedim orda Allahtan eşime daha yaklasmadı adamlar ne oldu dedi tacız ettı bnı der demez adam kactı arabasıyla o gunen beri asla taksyebınemıyptuö :( eşimde anlatmadım yoksa kafayı yerdi ne yapıp edip o adamı bulurdu adm belalı bııne benzedıgı için basımıza bela olsun istemedim taksınin plakasını o ankı korkuyla almadım alsydı evde tekken ihbar ederdim