0 oy
281 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,887 puan) tarafından
27 gün oldu doğum yapalı normal dikişli doğum oldu bugün dikişlerimin hepsi, düştü mü bilmiyorum bugün Bi tanesi daha düştü ama tam bitti mi onu da bilmiyorum doktora muayeneye gideceğim ama özel bölgem berbat oldu temizliğini korkup yapamadım :(hala korkuyorum nasıl yapacağım diye nolur bilen başına gelen yazsın temizliğini nasıl ve neyle yaptınız hamam otu ile alıyordum ama onu kullanmam şimdi 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yani ben kontorle gitmedim doğum yaptım yinede korkuyordum alt muayeneden. Doğumdan sonra gitmedim

Temizlikle alakalı üstleri aldım ama aşağı kısım iyileşene kadar bende korktum dikise falan gelebilir diye. O şekilde yap artık yani zarar verme
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Tuy dökücü krem sür şimdilik canim muayeneye gideceksen hem ne korkuyon acimaz al gitsin 
0 oy
tarafından
Ben aynı günde iken eldiven le almıştım :D jilete korktm
0 oy
tarafından
Muaneye giderken korkarak almıştım
0 oy
(164,144 puan) tarafından
kontrole 40. gun cagiriyo dr o zamana yaoarsin cesaretli ol
0 oy
tarafından
Krem falan kullanma hamam otu vs. Orası tahriş olur çünkü bence jiletle yavaştan al muayeneye temiz gitmek için. Tamamen iyileşincede kafana göre takıl. Benimde dikişli olmuştu ben jiletle çok yavaştan aldım ama bak dediğim gibi tüy dökücü krem vs kullanma tahriş olursun daha kötü olur çünkü yara daha tam kaynamamıştır
0 oy
tarafından
acımaz canım daha 27 güne bayağı iyileşmiştir jiletle al en kolayı o galiba 
0 oy
tarafından
Jiletle al kuzu    
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Normal doğumda dikişlerin toparlaması 10-15 gün arası oluyo sonraki 40 gününüze kadar acıma hissi geçiyo ve tamamen iyileşmiş oluyo ben diğer doğumlarımda hep aynı düzenime devam edip ağda yapmıştım bu defa 3 çocukla vakit bulamayınca mecbur tüy dökücü krem kullanmıştım. Ama şuanda krem fln sürme henüz yeni iyileşiyor tahriş olablir 40ından snra kullanablirisn skıntı olmuyo. Jilet diyenler olmuş ama sonrasında çok yoğun oluyo ben tercih etmiyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 2,408 göst.
30 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Küçük anne12 (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,009 göst.
+2 oy
10 cevap 365 göst.
21 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Asiiii (2,521 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,354 soru

24,428,735 cevap