0 oy
116 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (507 puan) tarafından
Kızlar bebeğimin 1. yaş gününe az kaldı. Biz doğum günü kutlamayı düşünmüyoruz kendisi farkında olup eglenecegi zaman 3. Yılında filan kutlamaya baslicaz. İlk doğum günü olduğu için özel olsun istiyorum bu pasta patlatma olan fotoğraf çekimlerinden yaptıracaktik ona da tek konsept 750 lira diyor çevredeki fotoğrafçılar ve pastayı da ayrı alıp götürecekmisiz. Bende hep fotoğraf cektirdigimiz sıradan bı fotografci var oraya gidip ailece fotoğraf cekinelim bebeğimin ilk vesikaligini cektirelim evde de bı pasta alır üçümüz kutlarız diye düşündüm. Ama arkadaşlarım filan çok sade olduğunu ilerde niye kutlamadim diye bana kirilacağını söylüyor cimrilik yapma diyor. Bizimki cimrilikten değil inanin hiçbir eksiği olmadan çok şükür elimizden gelen herseyini karşılıyoruz bebeğimizden hiçbir şey kismiyoruz sadece doğum gününde büyük yorucu bı kutlama olsun istemiyoruz sizce yanlış mı düşünüyorum ne yapmalıyım benim gibi kutlamayan sonra pişman olan oldu mu. 

5 Cevaplar

0 oy
(22,067 puan) tarafından
Yo haklisin canim bi pasta tamamdır hem akli ermiyo 3 yaş ideal 
(507 puan) tarafından
İlerde sana kırılır üzülür kutlamadin diye cimrilik yapma diyorlar kafamı karıştırdılar valla canım ya
-Reklam-
0 oy
(5,197 puan) tarafından
Ailelerinizi cagirarak internetten kendin sus alarak yapabilirsin canim biz oyle yaptik besiktas konsepti yaptik birde besiktasli pasta ile kiyafet aldik aileler arasinda kutladik 
(507 puan) tarafından
Evim 2+1 çok küçük toki evi canım misafir geldiginde 4 kişi anca oturacak yerimiz oluyor kutlarsam öyle evde değil bir yer tutup yapabilirim ona da sadece aileler değil herkesi çağırmak gerekir
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Canım ilerde buyudugunde akıllı bir sekılde simdi arkadaslarınla kutlayabılırsın dogum gununu dersin.Arkadaslarına takılma yerınde olsam onun ıcın bagıslards bulunurum agac ekerım bı yetımı sevındırırım yine pastanı al kutla evınde.Ama cevrenı dinleme.
(507 puan) tarafından
Evet dediğin gibi zaten bayrama yakın doğum günü canım eşimle 2 çocuk var durumlari olmayan onların bayramligini ihtiyaçlarını alalım doğum gününe yapacağımız masrafa diye düşündük ama millet can sıkıyor işte cimrilik yapma deyince kendimi kötü hissettim
(9,718 puan) tarafından
Hic soyleme oyle kımselere hiç bişeyini oluğ bittikten sonra paylas cocuk giydirdik vs asla deme.İnsanlar işte her türlü konusuyor.Sen dogru bıldıgınden git Bebegımın 1 yas dogum gununde masa hazırladım ben eskı postlarımda var bakabılırsen.Onun ıcın smalı bebeklere bagıs yaptım arkadaslarıma hedıye aldırmadım onlarada bagıs yaptırdım temaya agac bagısında bulundum vs.Allah kabul etsın ben etrafa yayılan şeyleri daha cok sevıyorum hevesım vardı elimden geliyodu yaptım ben bu yıl 3 olacak insallah.Kutlayabılırsem dogada kutlayacagım ve mevsımıne uygun ağac dikimi yaptıracagım misafirlerime
(507 puan) tarafından
Söylemedim canım zaten ondan cimrilik diyorlar yani para harcamak için yapmiyormusuz gibi ama alakası yok işte. Doğum günü yaklaşıyor napcaksin dediler fotoğraf cektircez bide pasta üfletiriz oğluma yeter zaten anlamayacak dedim onun üstüne cimri olduk. En güzelini yapmışsın sende bu yıl aklı erer herşeyin farkında ne güzel kutlarsin
0 oy
tarafından
Aslında doğruu evet aklı ermiyor. Fotograf fikri güzel, bir pasta alırsin iki üç balon alırsın kutlarsinız eşinle hem bir anı olur. 
(507 puan) tarafından
Evet canım boşuna masraf olacak çocuk ortada kucaktan kucağa yorulacak hemde bu viruste milleti eglendircez diye düşündük ama cimrilik yapma diye birkaç kişi deyince kendimi kötü hissettim ya
tarafından
Cimrilik değil aslında onlar gösterişe ve eğlenceye meraklı kişiler belli ki. Böyle cevap versende asla anlamazlar. O kadar masraf yapacaksın onun yerine çocuğna daha iyi bir hediye alırsin :)
0 oy
(134,547 puan) tarafından
pismanlik olabilir bence

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 75 göst.
14 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Gonulgungor (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 196 göst.
24 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 194 göst.
7 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Erkekannesi12 (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 548 göst.
20 Ağustos 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,470 puan) tarafından soruldu

410,553 soru

12,350,894 cevap

40,502 kullanıcı

Kategoriler

...