Hamilelikten önce çalışıyordum, riskli bir hamileliğim olduğu için ayrılmak zorunda kaldım. Şimdi sadece eşimin maaşı ile geçinmeye çalışıyoruz. Geçiniyoruz diyemiyorum maalesef geçinmeye çalışıyoruz.. Her şey inanılmaz pahalı. Kira, fatura, mutfak gideri, otomobil gideri, bebeğin ihtiyaçları... Üstümüze başımıza aldığımız hiçbir şey yok. 10 kilo fazlam olmasına rağmen eski kıyafetlerime girmeye çalışıyorum. Bazen çok fazla moralim bozuluyor, dayanamıyorum. Eşim memur benim ama memurluğun sadece adı kaldı artık. Etrafımda para pul mevzusu geçince "e senln eşin memur ama" muhabbetinin dönmesinden de artık çok sıkıldım. Olmuyo abi olmuyo işte tek maaşla geçim olmuyo. Şu an dişlerim de problem var, daha önce devletin diş hastanesine gittim mahvettiler diş etlerimi. Özele gittiğimde en az 5000 tl masraf çıkıyor. Kredi çekelim tüm borçları kapatalım, diş sorunumu da halledeyim diyorum kredi faiz oranları almış başını gitmiş işe girsem bebeğimi bırakacağım hiç kimse yok. Ne yapcam bilmiyorum Allah sonumuzu hayır etsin
1,493,499 soru
24,401,472 cevap
350,158 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın