0 oy
582 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (853 puan) tarafından
Eşi şehir dışında olan ayda bir iki gün gelen evde bebekle tek başına kalan ailesi çok uzak olan ve eşinin etrafında gelip gitmeyen aramayan sormayan yani kısacası koca evde bir bebekle her gün yalnız olan var mı?

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim eşim hep evde ama zor olmalı senin için
(853 puan) tarafından
Cok zor..6 ay oldu alışamıyorum eşim her gidip geldiğinde cocuk gibi ağlıyorum..koskoca kadınsın diyorum kendi kendime ..Bu yalnızlık problemi d9gundan sonra başladı...
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben canm eşim şehir dışı yurt dışına çıkıyo iş gereği bir ayda toplasan 10 gün evde kızımla tekiz evde 
(853 puan) tarafından
Çalışsın canm tabikide ama işte evine gelip gitmesi için diyorum ben
tarafından
Kuzum onlarda isterler eve gelsinler yemeklerini yesinler eşlerini çocuklarını görsünler, benm kızım 14 aylık eşim onun için bitiyo ben kaç kez eşimin duygulandığınq şahit oldm böyle düşünerek eşini üzme canm bu sefer sen soğuk kanlı olmazsan herşey daha zor olur
(853 puan) tarafından
Benim eşim de öyle cok özler 20 aylik benim kızımda. Aslında durum com farklı eşim burda 8yi bir işi vardı ama borca girdi habersiz bitkojne yatrdi kaybetti ayda 6 milyara yakın ödememiz var .bndr calisp destek olmak istyorum ama kizimj emanet edeceğim kimsem yok .kay8nvalidem yok annem desen başka şehirde başkasına da bırakılamaz zaten .kizim da babasına cok düşkün o gekir gider dengesi bozulur.baba baba der durur günlerce ekmek almaya gitti gelicek diyorum surekli ...6 ay oldu bu olay başımıza geleli ama ben mi com güçsüzüm anlayamadim
tarafından
Yaşadıkların zor canm , ekmek almaya gtti yerine para kazanmaya gitti de sana mama almak için çalışıyomfr canm bu sefer kızında ekmek almaya gtti lafını duyduğunda büyüyünce korkucak gtti gelmicek die . Benm kzıımın bnde anlamadığını düşünüyorm geçen hafta eşim kapattı telefonu ağlamaya başladı hep konuşuyordm kızımla mama alcak para kazancak die o gün konuştm onunla sakinleşti o kadar akıllıki çocuklarımız herşeyi anlıyolar canm . Benm eşimin kendi işi arabalara cam flimi kaplama yapıyo biz alıştk artk eşimle kzıımda alışır inş
(853 puan) tarafından
Çalışmaya gitti ise gitti falan demek daha mantıklı bnvede canm
0 oy
tarafından
Gelip gitseler işin daha zor olur canım boşver gelmesinler 
(853 puan) tarafından
Hic gelip giden yok biliyomusun haftada bir bir kahveye gelen bile yok bn de gitmiyorum havalardan soguk diye bebek hasta olur diye
0 oy
(9,612 puan) tarafından
Esim şehir dışında calismiyo ama bende bütün gün evde tekim gelen giden yok 
(853 puan) tarafından
Iste canm kimse kimsenin evine açlıktan susuzluktan gelmiyor ki muhabbet iki sohbet dert uçar gider ama nrde oyle insan .herkes pis gözlü pis kalpli olmuş. Yalnızlık iyi bazen ama buna alışmak çok kötü. İnsanın insana ihtiyacı var. Elti gelmesin zaten bosver dost olan bir elti ne gördüm ne duydum aslında varya insnaij kendi ailesi gerisi boş.
(9,612 puan) tarafından
Aynen öyle canım insanın kendi ailesi yeter..hic arkadaş çevren yokmu yazın yine bana gelen giden olur çevremden ama eşimin tarafından kimseyi istemiyorum hepsi yılan kendine bi iki konu komşu edinsen iyi olur senin için benim mahallemdeki komsularda cok fena o yüzden kimseyle muhabbetim yok
(853 puan) tarafından
Bir komşum var aslında aram yok yani kadın gelir işte sen iyisin ben senin zamanında oyle zorluk yaşadım sen geziyosun ben gezemiyordum eşimin ailesi çok karışrdı falan dedi soğudum araya mesafe koydum başka da komşum yok yan komşu var onla da yazın bahçede konuşuruz falan diwatj pek çıkmaz bn h8c çıkmadım kış boyunca
(9,612 puan) tarafından
Kışın malesef bende öyleyim ama yazın kışa göre daha iyi oluyo..mesafe koyduğun iyi olmuş sen gezip kafa dağıtınca başka derdin olmuyo mu veya eşinin ailesi karışmıyo diye hayatın 4 4lük mü oluyo ne saçma düşünceler böyle,malesef bütün güzellikler bi arada olmuyo senin o dertlerin varsa benim de kendime göre derdim var herkesinki kendine göre omuzlarında yük deseydin
(853 puan) tarafından
Haklisin canm .Bu sene yazda gelmiyor ki
0 oy
tarafından
Bebeklerden evvel 4 sene o şekilde yaşadım :/
(853 puan) tarafından
Nasildi peki o surecin bebekle saha mi kolay oldu daha mi zor oldu
0 oy
tarafından
Eşim şehir dışında değil ama çok geç gelir erken gider işe 2 çocukla okula gider geliriz ona göre  düzen kurdum..istda akrabaların çoğu eşimin  kardeşleri hepsi sadece kaynanamlar uzakta bayramdan  bayrama gideriz..kardeşleri de en az 2 saatlik uzaklıkta yani gelen gidenim yok okul saati de geç olduğu için ben de gidemiyorum 
(853 puan) tarafından
Çocukların kac yaş canm
tarafından
7.5 ve 2.5 cnm..1.sınıf büyük kızım öğlenciyiz o yüzden akşam bir yere pek gidemeyiz iftarda bile haftasonları giderim artık
(853 puan) tarafından
Allah bağışlasın canm
tarafından
Amin cnm cümlemizin..ben 7 yıldır böyleyim cnm..biraz uzaktayım akrabalardan aynı ilde olmamıza rağmen..kafa rahat oluyor
(853 puan) tarafından
Bnde öyle 20 dakika evler uzaklık olarak
0 oy
tarafından
Bende aynı durumdayim 22 yaşındayım 5yasinda kızım var 36 haftalık hamileyim eşim 2 aydır şehir dışında çalışıyor  konuşmaya gelince hepsi biz varız der başkasına muhtaç değil  karın derler gidip geliriz derler aklın arkada kalmasın der ama eşim gittiği zaman hepsi ortadan kaybolur gerek yok zaten gelmesinler sormasinlar  herkesin zamanı var 
(853 puan) tarafından
Var ama yoklar işte
tarafından
Olmasınlar daha iyi
0 oy
(211 puan) tarafından
Benim eşim şehir dışında değil ama akşam 9 da gelir 11 de uyur hafta sonu izni de yok bebeğim var 6 aylık gelen giden de olmaz ailem şehir dışında
(853 puan) tarafından
İzinsiz mi calisyo canm
(211 puan) tarafından
Evet canım kendi dükkanı var o yüzden izin yapamıyor erken gidip geç geliyor izin yapsa bile ayda bir kere yapıyor
(853 puan) tarafından
Hmm anladim canm Allah kolaylık versin herkese
(211 puan) tarafından
Amin canım cümlemize inşallah
0 oy
tarafından
Tam anlamıyla değil ama eşim gecebgunduz çalışıyor sadece 6 saat evde o zamanda da uyuyor aileme de çok uzağım ben de çok yalnız hissediyorum ama napalim hayat şartları sabır yinede Allah bu günlerimizi aratmasın
(853 puan) tarafından
Amin canm amin

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 532 göst.
15 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Tansugoc (1,020 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 425 göst.
6 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 889 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Asena.ekinci (1,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 647 göst.
26 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,279 soru

24,474,643 cevap

355,374 kullanıcı

...