Kızlar yıllardır içki içen babam var annemi döven bizi korkutan ama sadece içki içince olur bunlar. Sabahı özür diler af diler ama bir kaç gün sonra yine aynısı olurdu . Hep üzülür gelmezdi bir süre bağımlı olmuştu sanırım :( her gece saat 3 de kapı çalardı korkarak açardım. Yada her gün saat 12 de önce bab gelmezse annem ben ve kardesleeim korku içinde yatardik içki içip gelcek diye çok kızıyorum babama tavır alıyorum bazen konsmuyorim vs bazen konsuyorum bazen yaptıklarını yutmaya caşlıyodum. Ama inanın ne kadar da olsa babanız dayanmiyorsunuz ama bazen çok nefretle ediyorum :( anneme vurunca özellikle . Diyorum keşke pişman olmasa kovsak gitse yada kendi gitse sonra uzuluyorm geri :( ne olur da olsn babanız diyor dinimizde biliyorum ever ama zor kızlar gerçekten. Seviyorum inanın üzülüyorum bol dua ediyorum yıllardır ama sade çok değilde biraz azaldı sanirm içki içme süresi. Evliyim bir yıl olcak. Kardeşimi annemi ararm konsuurz hep nasıl vs geçen yine içmiş anlamıyorum artk kız kardeşime üzülüyorum oda okuyor calsiyor geceleri babamon başını bekliyor 24 yaşında daha bir yandanda ev gecindiriuor bende elmden geldhmde yardm etmeye caşlıyorum. Bende psikolojik oldu bu babamm içki içmesi evlendim hala kardeşime yazarım 12 gibi geldimi içkili mi vs diye eşimde bilir herşeyimi saosln yanındadır hep. Dün gece aglyarak uyandm uykudan. Hamileyim kızlar 7 aydayim rüyamda uyuyorum babam içmiş yine beni farketmiyor yatağa üzerime yatıyor bir anda yorganın altında nefessiz kalıyorum karnımı tutuyorum babam ickili olduğu için anlamiyor şu nefes alamiyordum bir anda inleyerek uyandım. Esm şu getirdi o derece etkileniyorum. Ne olursunuz babama beddua vs etmeyin kızıp sadece dua edin düzelsin inanın ki içki içmeden çok iyi bir babadir.