+1 oy
648 göst.
Diğer kategorisinde (223 puan) tarafından
Hanımlar eskiden az da olsa ayırabiliyordum ama son nerdeyse altı yedi aydır hep borçlu çıkıyoruz ay sonu gelmiyor :( siz her ay ne kadar biriktirebiliyorsunuz

33 Cevaplar

0 oy
(1,025 puan) tarafından

000000000000 baya birikimim oluyormuş:)

-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç.. malesef geriye birşey atamıyoruz. Bir ay kaldı doğuma ama biz hep eksideyiz :-|. Allah yardım etsin hepimize. Faturalar zaten uçtu gitti 40 TL gelen su bu ay 93 lira gelmiş en ucuz fatura o. Napcaz nasıl etcez bizde bilmiyoruz
0 oy
(8,036 puan) tarafından
Ben biriktiririm ama eşim çok musrif. Şimdi ona aylik bin tl bırakcam sigarasi için filan kendi kartinda dursun kalanı bana atacak. Eşim kendininkini bitirip bana sarmazsa attırırım ama sararsa artiramam 
0 oy
(22 puan) tarafından
Kayın pederim ve launanamla oturuyorum pazarcıyız biz sağolsun her pazara çıktıkları gün 20 lira verir bana bebeğimin masrafları için artı altınlarımı yatırım yaptı her hafta aytıyetten 150 lira geçiyo elime evin içinde olmama rağmen bebek masrafları çok gidiyo ama şükür yine elimde para kalıyo çok kişisel harcamada yapıyorum 
0 oy
(9,618 puan) tarafından
Miktar olarak belirtmiyim ama cok şükür ufak ufak biriktiriyoruz eşimle beraber 
0 oy
(1,153 puan) tarafından
Eşim asgari ücretin çok üstünde alıyor ama 2 çocuk borç harç faturalar mutfak vs derken bırak kenara para koymayı ay sonu ev sahibine verecegimiz parayı zor saklıyoruz 
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Bu devirde biriktirmek çok zor nedense ben hep bir kenarda dursun diyorum ama bı bakıyorum ki indirimlerden evimiz gecirdinrmeye çalışıyorum para filan kalmamış 
0 oy
(565 puan) tarafından
Valla canm oğlum olmadan önce her ay bir çeyrek yapardım simdi tek tek o çeyrekteki bozduruyorum diyebilirim:Ddssshsh
0 oy
tarafından
Eşinin aylığı 3 milyar gibi bişey. Şuan cebinde 4 TL si var. Yarın günlük 60-70 gibi bişey alır günlük alır. o da markete ihtiyaçlara yatmıyor bile biliyorsun
0 oy
(2,013 puan) tarafından
Biriktirebilen varsa helal olsun, 4-5 ay öncesine kadar ayda 2 bin tl atardım eşimle ikimiz çalışıyoruz. Şimdi eksiye giriyoruz her ay. Sadece faturalarım ev kredisi 6000 tutuyor, daha bebeğimin maması bezi ıslak mendili evin pazarlığı bile yok içinde
0 oy
(17,451 puan) tarafından
Esim biriktirir. Ne kadar var hiç bilmiyorum. 
0 oy
tarafından

Kuaför paramı biriktiremiyom. Beni kuaföre götür diyom en sonda:D

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 1,044 göst.
4 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,088 soru

12,405,634 cevap

44,596 kullanıcı

Kategoriler

...