Ya aylardır selenayı izliyorum bırakamıyorum :DDDD misafir gelince kapatıyorum rezil olmamak için :DD
Se le na.... selena.. selenaaa... valla bu kadar ilginç bi itirafım yok ya :D
Bende Oskar çölerde izliyorm arada hahaaa
Sen sadece selenayi izliyorsun ben bide ondan sonra nana yi izliyorum :)
Selena mi dersin bez bebek mi dersin animasyon filmleri mi dersin izliyom valla napim alikoyamadim halen kendimi bi ara pc ten selenayi Finale kadar izledim hergün 5 6 bölüm :D
Bende izliyorum bez bebek a2 de var denk geliyor hep diyom ben :-) eskiden çizgi filim izlerdim uykum gelmeyince öyle uyurdum .kızım doğunca onunla izleriz inşallah
Esimden gizli gunduzleri okey bide kelimelik die bi oyun var onu oynuyorum gerci okeyde çip satin alcaktim mesajlara bildirim gelmis onu silmeyi unuttugum icin gecen yakalandim onu biraktim ama kelimelige tam gaz devam yakalanana kadar :) :)
Bende selena izliyorum ardından bez bebek eşim gelince hemen haber kanalını açıyorum:Dddd
YasiM 30 ama genelde cizgifilm tarzı filmler izlemeyi severim görsel olarak çok sevdiğim için eşim dalga geçer aksiyon sevdiği için =)bende vurdulu kirdili şeylerden hoşlanmıyorum çok sıkıcı oluyor mesela dün Alice harikalar diyarında izledim süperdi tavsiye ederim filmi görselide süper =)
Çizgi flm izliyorum hala bu huyumdan vazgeçemiyorum :))
Benim koca aylardır izler saholsun a2 yaa selena biter bezbebek baslar bi bitmediler kocamda yemek yer yapısardı tvye selene bezbebek deli oluyodum ya sonunda cıldırdım selanayı kıskanmaya basladım ve o son oldu evde o kanal işlemedi 》》》》 biraz deliyimde benn
İtiraf ediyom......
Gittiyim yerlerde hic tualette oturmam evimden baska bir yerde yapamam bi keresi nde Şemkire gitmisdik 12 saatlik araba yolu gidib gelmek evden cıkanda tapdım bide gece gelib evde yapdım ama cok agrıyordum yaaa》》》
Itirafimi unutdum:) ben en cok hintli bir kadin var cok guzel yemekler yapiyor ..onu bide czn buragi izliyorum .. :)
bende ise gidrrken kahvalti esnasinda çizgi film izlerdim bizim zamanimizdakiler olsa hala izlicemde yok artik tv te
Youtube gecmisim sirinler rafadan tayfa tom ve jeryy o yuzden şifre koydum :D
Bende 27 haftalık hamileyim haliyle canım sürekli birşeyler istiyor eşim kızıyor fazla yeme diye o uyuyunca bir iki tabak daha fazladan yiyorum artık ne yemek varsa :)
YoutubY hala sihirli annem izliyorum:D:D
1,493,160 soru
24,397,186 cevap
349,816 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın