0 oy
1,269 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (194 puan) tarafından

Sadece isitme engeli olan 3 yasindaki oglum icin rehberlik arastirma merkezinden rapor alirsak haftada 2 saat konusma ve dil terapisi ucretsiz alabilsin diye gidip basvurduk kabul edıldi 

Ayriyeten anaokuluna baslamasi gerektigini milli egitimin 15 gun sonra bizi arayaip evimize yakin bolgedeki anaokulna kayit yapilacagini soylediler bu soylenen anaokulu bu ilkogretim okullarindaki anasiniflarimi yoksa sadece anaokulu olarak gecen yerlermi bilgisi olan varmi 3 yasindaki cocugun anaokulana alindigini bilmiyordum hani kres bakimevi vs. Veriliyorda anaokulu nu bilmiyordum
-

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Devletin anaokulu değil canm özel anaokullarına kayıt olucaksınız . Benmde kuzenimin kızı işitme engelli evinin arka sokağındaki anaokuluna yazdırdı
(194 puan) tarafından
Özel anaokulu olunca biz ucret odeyecekmiyiz yada kuzeninizin kizi ücret  odedimi
(194 puan) tarafından
Onuda ramdan mi yonlerdiler
tarafından
Evet ram raporundan sonra yönlendirildi , bu eğitimş veren öğretmen var ve her özel anaokulunda yok maalesef , bnm kuzenim şanslıydı yakınında var dı
tarafından
Birde şunu söyleyim ne kadar para alınmıyor deselerde belirli bi miktar alıyolar
-Reklam-
0 oy
(2,866 puan) tarafından
Bnm oglanda fizik tedavisi goruyo ama bizede kres iyi olur dediler gttigi hocalar ama zannetmiyom devletin anaokuluna alacklarini yasi kucuk cnku
(194 puan) tarafından
Devlet olmasa milli egitim sizi yerlestiricek dedi engelli raporu var yada bilmiyorum özel anaokuluna mi alirlar
(194 puan) tarafından
Yani devlet okulu degilse milli egitim ozele nasi yerlestrcek kafam karsti
(2,866 puan) tarafından
Yani dedikleri rehabilitasyon merkezi olabilir diye dusunuyom bn yoksa oyle anaokullari yok bildigim kadaryla olsaydi bizim hocalar bizede soylerdi bnmkide 3 yasayack ama bilmiyom blki vardr isitme engelli cocuklar icin ayriyetten umarim iyi olur cok gecms olsn
(194 puan) tarafından
Rehabiltasyona gidiyor rehabilitasyon 2 saate cikarildi saati aytiyeten anaokuluna tam gun kayit dedi milli egitim adresinize yakin yere yerlestrcek dedi

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 498 göst.
26 Haziran 2026 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,834 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 632 göst.
20 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Ugurbicegim (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 356 göst.
15 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 382 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde Mslcns (6,390 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,513,868 soru

24,688,723 cevap