0 oy
468 göst.
Diğer kategorisinde (1,025 puan) tarafından
Kizlar çocuğunuza kim isim koydu. Benim iki çocuğum var birini eşim kendi koydu ikincisini ortak kararla koyduk kaynanam ve kayinbabam iki çocukta da karıştı onların istediği isim varmış. Kendileri çocuklarına kendi isim koydu biz istedigimiz ismi koyduk diye hep tavır yaptılar. Kendi istediği isimle oğluma hitap edip durdular geçenlerde kaynanami uyardım dedim çocuğun ismini anne baba olarak koyduk kimlik bile çıkmış kayinbabam ayrı isim söylüyor kaynanam ayrı isimle hitap ediyor moralim bozuldu iyice uyardim kayinbabam artık bıraktı demeyi kaynanam inatçı biri halen arada söylüyor hem çocuğa lakap takmış lakap ile hitap ediyor bide başka isimle hitap ediyor 

24 Cevaplar

0 oy
(603 puan) tarafından
Valla ayar oluyorum böyle kaynana kayınbabaya anne baba koymuş karar vermiş çocuk kaç aylık olmuş eee daha ne yani benimkiler karışmadılar daha doğrusu müsaade etmedik sormadık oğlumun adı da Alper Tunga ilk etapta pek kimse beğenmedi ama şimdi 10 aylık alıştı artık herkes ben seçtim eşimde beğendi ortak kararla koyduk
(1,025 puan) tarafından
Ben doğurdum ama onlar kendi çocuğu zannediyor ellam :)
(603 puan) tarafından
Anne isim koymayı çok istiyosan doğuruver bi tane daha beraber büyürler istediğin ismi koyuver de gitsin :)
(1,025 puan) tarafından
Güzel laf :))
-Reklam-
0 oy
(667 puan) tarafından

İlk oğlumda kaynatamla ben koyduk samet efe ikinci oğlumda da eşimle annem koydu seyit ali kaynatam sonu yine efe olsun dedi koymayınca darıldı biraz görümcemin oğulununda adını yigit efe koydurdu :D

(1,025 puan) tarafından
Ayy bizimkilerden sende de var :)))
(667 puan) tarafından
Valla biz kırmayıp ilkinde koyduk ama o her erkek torunu oldukça sonu efe olsun istiyo ama bana saçma geldi eşimde zaten kabul etmedi ilkini siz koydunuz bunu da ben koyucam dedi
(1,025 puan) tarafından
Ayy değişikmis onlar da
0 oy
(3,833 puan) tarafından
Oğlumun ismini eşim koymuştu kızımın ismini ben koydum kaynanamla kavgası bile oldu onun adını koymadım diye bende sizde daha iş var çıkart bi tane daha koy adını dedim sustu
(1,025 puan) tarafından
Çok tuhaflar ya
0 oy
(8,075 puan) tarafından
Dolaylı yoldan ben koymuş oldum.
(1,025 puan) tarafından
Karışan oldu mu
(8,075 puan) tarafından
Direk bunu koyun demediler ama sürekli bu isim güzel yok şu isim güzel diyip durdular ama ben en baştan eşimle konuşmuştum bizim ikimizin kararı olacak diye.
(1,025 puan) tarafından
Koymak sizin hakkiniz zaten onlar boş konuşuyor
(8,075 puan) tarafından
Bence de zaten anne baba koyarsa kimse kırılmamış olur yoksa diğer türlü yok onun dediğini koydunuz yok bizim dediğimizi koymadınız kavgası olur kimse kusura bakmasın ama bu isim hakkı ana babanındır.
(1,025 puan) tarafından
Ayy evet canm doğru dedin

İlgili sorular

0 oy
77 cevap 1,308 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Aysel_selin77 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 248 göst.
27 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Deniz.Serhatt (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
61 cevap 1,000 göst.
27 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
50 cevap 1,227 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,411 soru

12,384,529 cevap

43,431 kullanıcı

Kategoriler

...