Biz eşimle sevgiliyken ayrıldığımızda millete araba istiyordu bizden gözü yükseklerdeydi diye yalan söylemiş bunu da bana açık açık söyledi böyle söyledim millet çok soru sormasın diye dedi neyse dedim sineye çektim anlaşamadilar bilmiyorum diyebilirdi. birkaç gün önce kaynanam bana dedi ki ben size nazar değmesin diye herkese yalan söylüyorum dedi nasıl yani dedim gelinin ne yapıyor doğum yaptı nasıl oldu diyenlere gidiyorum geline her gün bakıyorum diyormuş onunla da torununa da ilgileniyorum diyormuş hiç bakmadı bana bakmak zorunda değil ama açlıktan dövsem gel bana yemek yap bile dememişim Ben gururumdan kendisi de rahatsız etmeyim diye yük olmamısim benim üstümden millete yalan söylemiş bahanesi de nazar değer kendi kendine nasıl baktı sezeryanli gelin derler diyeymis oğlum ilgileniyor veya bilmiyorum diyebilirdi. sırf millete iyi olmak için böyle dedi gibime geliyor. Bilemiyorum de dedim. Haklısın keşke deseydim ama ben yalan söylemeyi tercih ediyorum dedi. Ben çok soğudum üç gündür yazıyor torununu sormak için soğuk konuşuyorum bugün aramış dönmek istemiyorum aradığına. Nasıl davranacagim bilmiyorum şeker tansiyon hastası bişe desek yükselir gelin yaptı derler. Bana fikir verin.
404,355 soru
12,113,794 cevap
36,450 kullanıcı