+2 oy
359 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı

Az önce bir arkadaş post açtı kızım yanıma geldi çocuk burama dokundu diye 

Kızlar her ne kadar çocuktur anlamaz desekte aslında küçüklükten kaziniyor insanın aklına bazı şeyler ister erkek ister kız çocuk olsun hiç farketmez çocuklarımızı bu konuda (cinsellik) iyi eğitmemiz lazım iyi eğitelim ki gazetelerde TV de görüp duyduğumuz o iğrenç haberlere gelecekte hiç birimizin çoçugu maruz kalmasin ve maruz bırakmasınlar 

Kendi kızımdan örnek vereyim 2 yaşında ve bazen onu öptüğümde altını değiştirdiğimde ufakta olsa biseyler anlatmak ve öğretmek istiyorum çünkü bu zamanda hiç kimseye güven olmaz eşimin yanında altını değiştiriyorum hadi anne çabuk ol ayıp diyor yada başka odaya gidelim diyor hatta geçen gün kayınvalidem ve kayinpederim misafirliğe gelmişti dedesi kızım yanıma gel seni öpeyim dedi tam öpecekken kızım başını çevirdi dedeside dudağından öptü sinirli sinirli dedesine bakıp dedeee niye dudağımı öpüyorsun olmaz dedi sonra dedeside dediki cadı ya sen ne akillisin öyle dedi 

Yani kızlar her konuda olduğu gibi burdada tatlı ve anlaşılır bir şekilde çocuklarla konuşulduğu zaman gerçekten faydası oluyor

Bu arada 4 yıl çocuk gelişim okudum yani çok bilmiş diyenler olursa diye diyorum<3

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

10 Cevaplar

0 oy
(7,753 puan) tarafından
Zaman çok kötü okula gönderince bile aklıma binbir türlü şey geliyordu büyüdü anlayacak yaşa geldi ama yinede korkuyorum Allahım iyilerle karşılaştır evlatlarımızı kötüleri ıslah et Rabbim.
tarafından
Amin canım Rabbim hepimizin evlatlarını korusun
-Reklam-
0 oy
(194 puan) tarafından

Bebeklere ve çocuklara cinsel taciz fazlası ile arttı maalesef :( erkek çocuklara bile var bu durum:(

tarafından
Evet maalesef
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Bnm de kızım var bu konuda cok hassas ım 7 aylık ama illakı büyüyecek rabbim herkesin yavrusunu korusun 
tarafından
Amin canım
0 oy
(2,505 puan) tarafından
Evet canım çocuklarımıze terbiye ve güzel eğitmemiz lazım
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Maşallah iki yaşında kendini güzel ifade ediyor
tarafından
O ne cadıdır ya büyümüşte küçülmüş fıtığımm
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Dedesi de niye opuyoki dudaktan 
0 oy
(11,216 puan) tarafından
kizim 5 yasinda 1 yasindan beri krese gidio orda bile daha 2 yasindayken vucuduma dokunma die cumle ogretmislerdi. ki bende hep anlatrim. ustu kapali dgl bicok swyi ayrintili anlatirim. cunku empati yapiorum.onun yasindaykn ailemin soykedigi uuarilari anlamiodum keske ayrintili veya anlicagim swkilde soyleselerdi diorum. o yuzden ben kizima ayrinti ve derinlemesine bstler ogretiorum.
tarafından
Çok iyi yapıyorsun cnm
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Oğlum 3 yaşında bnm benden başkasıyla lavaboya gitmez babasına dahi göstermez cinsel organını baba ayıp diyor kimseye göstermez öğrettim ona ayıp olduğunu kendini kimseye elletrmemen gerektgni bilinç altna almış kolay koly kimseye opturmezde kndini 
tarafından
Yani çok iyi yapıyorsun cnm
(1,122 puan) tarafından
Aynen cnm zaman çok kötü cnku
0 oy
(8,356 puan) tarafından
Valla bu konuda o kafar haklisinki okula giderken 7. Sinifa 2 erkek cinsel orgsnlarini acmis arkada deisik seyler yapiyolardi ben on siralarindaydim arkami donmemle hocanin yanina kacmam bir oldu terbiyesizler unutamiyorum bi turlu
tarafından
Evet ya bizim okuldada iğrenç şeyler yapanlar oluyordu
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Çok haklısın canım kız erkek farketmez çocuklarımızı eğitmeliyiz.Ben orta okula giderken .İlk okula giden bir erkek çocuğuna tecavüz edilmişti.

Allah çocuklarımızı esirgesin

Konu dışı bişey sormak istiyorum oğlum 2bucuk yaşında senin kızın kadar konuşamıyor henüz 2kelimeli cümleler kuruyor.Anne mama, baba al gibi

Kızının konuşması için özel bişey yaptın mı çocuk gelişimi mezunuyum demişsin
tarafından
Yok cnm hiç bir şey yapmadım daha altı aylıkken anne baba dedi erken konuştu oğlun için acele etme hiç çocuklar kendi zamanlarını bilirler 5 yaşında konuşmaya başlayan var
(7,935 puan) tarafından
teşekkür ederim .

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 578 göst.
27 Ocak 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,401 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hayatbosturloo&04 (1,465 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 888 göst.
28 Mart 2021 Diğer kategorisinde MehmetEmirr (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 452 göst.
8 Şubat 2021 Aile kategorisinde Buket Baykal (87 puan) tarafından soruldu

404,898 soru

12,129,373 cevap

36,496 kullanıcı

...