Az önce bir arkadaş post açtı kızım yanıma geldi çocuk burama dokundu diye
Kızlar her ne kadar çocuktur anlamaz desekte aslında küçüklükten kaziniyor insanın aklına bazı şeyler ister erkek ister kız çocuk olsun hiç farketmez çocuklarımızı bu konuda (cinsellik) iyi eğitmemiz lazım iyi eğitelim ki gazetelerde TV de görüp duyduğumuz o iğrenç haberlere gelecekte hiç birimizin çoçugu maruz kalmasin ve maruz bırakmasınlar
Kendi kızımdan örnek vereyim 2 yaşında ve bazen onu öptüğümde altını değiştirdiğimde ufakta olsa biseyler anlatmak ve öğretmek istiyorum çünkü bu zamanda hiç kimseye güven olmaz eşimin yanında altını değiştiriyorum hadi anne çabuk ol ayıp diyor yada başka odaya gidelim diyor hatta geçen gün kayınvalidem ve kayinpederim misafirliğe gelmişti dedesi kızım yanıma gel seni öpeyim dedi tam öpecekken kızım başını çevirdi dedeside dudağından öptü sinirli sinirli dedesine bakıp dedeee niye dudağımı öpüyorsun olmaz dedi sonra dedeside dediki cadı ya sen ne akillisin öyle dedi
Yani kızlar her konuda olduğu gibi burdada tatlı ve anlaşılır bir şekilde çocuklarla konuşulduğu zaman gerçekten faydası oluyor
Bu arada 4 yıl çocuk gelişim okudum yani çok bilmiş diyenler olursa diye diyorum