Kızlar ilk önce ben fısdığım yeni den fotoya uye oldum.
Neyse bir hafda önce bir sey oldu aklımda kaldı dedim size danısayım fikrinizi alayım♡
Bir hafda önce evime gitdiyim ilk gunu sabahı teyzemlere geldim gece kocam aradı bana söylediki babam bide karısı öğlen bize gelmisler.(ha kocamın annesi yııllar önce rahmetlik olmus 7 yıldı babası evlenmis. Ayrı yasıyoruz) neyse bize gelmisler evin kapısin acıb evi temizlemizler bende uc aydı evde diyildim evi *** göturuyordu neyse de kiyafetlerim falan hepsi yerlerde. Neyse bu bana söyledi deli oldum ki neden bana demeden gitmisler kendilerimi ne zann ediyolar benim belki klotum falan yerde neden kanbabam kaynanam görmeli sen ara bide gelmesinler ven arasam cok sert konuscam neyse kocam arayıb söylemis bide gelmeyin diye . Emelyat olmusdum bi kere gelib deymediler teyzemlerde kaldım yılbası geldiler oda elə bil hastaneye ziyaret gelmisler biraz yemek salat falan evde yemek yokmu yaa neyse.. simdi gidib bana sormadan bulasikmi falan yıkamıslar size ne ben boku seviyom size ne. Hic ondan sonra arayıb tesekkur bile etmedim cunki ben onlardan rica etmemusdi ki gelib evimi temizlesinler..
Neyse uzun oldu özr dilerim sorum su ven simdi kotu gelinmi oluyorum haksizmiyim yani)????
Kötü qelin olmanla alakası yok bende sevmem öyle şeyleri bnm ewimden kimene..
Ben gelin bile değilim :DDD
kiz takma ben bir kere kaynanamı evden kovdum valla baktım kavga çıkıcam çık git evimden dedim yani ne yapsan da yaranamazsın cnm
Kotu kalpli sevgi düşmanı:D tamam haklısın sen yokken evine girmişler temizlemisler doğru değil ama iyilik için yapmışlar ara bi ya haberim yoktu ev çok dağınıktı keşke haberim olsaydı de bence teşekkür değilde uyarı niteliğinde..
:))) ben onu bunu bilmem de hakkında olan durum yazısına bayıldım ❤❤❤
Bende hic sevmiyorum oyle seyleri .. ben kaynanamlarla birlikte oturuyorum eltim falan .. sonra tup bebekle hamile kaldim ama odami guzelce bir temizlik yapmisdim neyse zaten eltimde haftada bir supurup tozu aliyordu ..neyse ben kendimde iyi oldukca her isimi yapiyordum ..sonra bir haftaligina Annemlere gitmisdim .odamda zaten tertemizdi . Sonra eve bir geldim odamda kilotumun yerine kadar degismis ..siir yaziyorum dedterlerim kitaplarim hic birseyim yok ..bir guzel sinirlendim ama soylemedim ..defterlerimi falan eltimin cocuklarina oyuncak niyetine vermis dusun ..sonra arabayla gidiyorduk ..bir seneden fazladirda abim bana gumus yuzuk hediye etmisdi bir baktim arabada cantasindan yuzuk cikartip parmagina takiyor ..bide gule gule bana soyle diyor bu seninmi? Bende sordum sen nerden aldin bunu diye? Senin odandan dedi ..basima kaynar su dokuldu resmen ..ama tavrimi koydum ..ortaliga bagirdim cigirdim ..benim defterim nerde kitabim nerde diye anladi
.bir dahada odami kurcalamiyor
Ama cok sinirlenmisdim
Bnce haksizsin seni dusunup evini temizlemisler bulasgini yikamislar hastaneye yemek getirmisler bunlari yapmasalar bi yemek getiremedi mi bi bulasigi yıkayamadi oylece birakti olur ...evini topladiysa yatak odana girecek halleri yok arayip tesekkur etmen gerekirdi
Haklısın canım habersiz geliyor evine girmeleri hoş bir şey değil
Evlendim 1 ay sonra apandisit ameliyatı gecirdim 1 ay hastanede yattım o sırada kaynanamda evi temizlicem diye almış anahtarı gitmiş evime. Daha 1 aylık gelinim yani ne pisliğim olcak sadece 1 ay kapalı kaldıgı icin toz olmuştur en fazla. Ertesi gün gelip demez mi valla dolaplarını actım baktım kitap gibi düzenliydi her yerin. Sandalyelerini falan sildim dedi. Dedim yatak odama giripte karıştırmak neyin nesi? Benim niye haberim yok bunlardan diye cıngar cıkarmıstım. Eşimle aramda bozulmuştu ama kusura bakmasınlar insanların bi özeli var yani. O oldu bi daha da yapamadılar
Hiç de değilsin valla herkesin evinşn bi özeli vardır bş aranır yani müsaitmisiniz diye iyi olmuş
Ne alakaymis kötü gelinle habersiz eve girilirmi Allah aşkına daha neler en sevmediğim şey ben oyüzden anahtarimi kimseye vermem ne olursa olsun kötü düşünmek istemem ama insanlara güven yok artık malesef bu konuda çok şey yaşadığım için vermem oyüzden kapımızin 3 kiliti var en üstteki anahtar bir tek bende var biyere giderken onu kilitlerim =D
evinin anahatarini neden verdin ve sana haber vermeden senin evine nasil girerler
Ben anlamadım evinizin anahtarı kaynananizgilde ne geziyor ki .Egerki anahtarı vermiş iseniz oTavizi de vermissiniz demektir bu yüzden iyinetle yapmışlardır diye düşünüyorum .Sonuçta bulaşıkların flaan yikamislar.Onun haricinde evimin birseylerine izin vermediğim surece karisilmasindan bende hiç hoslanmam
Canisi hamileyken ayrı çalışsın doğrusunu 40 gunlugum hem bebeğime bakıp hem yapmaya çalışıyorum bisiler hala yüzlerini gulduremedim kızları bı bardak kaldirsa çok hamarat ama bana takdir tebrik yok komşular ovuyolar beni hicbisi demiyo hemen kendi kızını ovuyo bu işler böyle herkes kendi malıni över
1,493,856 soru
24,406,823 cevap
350,587 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın