0 oy
2,725 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (158 puan) tarafından
Gercekten biktim usandim bu sosyal medya sevdasindan yemin ederim bana kizacaksin edeceksin umrumda degil annem ölsun istiyorum ya 

Kafasi kapali altinda pantolon beli kisa aynadan boydan fotolar cekinip facebook instagrm ne var ne yoksa koyuyor elalemle konusuyor yaziyor adamlara

Babami gectim evliliklerini zaten gectim bana da zarar veriyo bu durum eşim akrabamiz sayilir odum kopuyo bi yerde gorunecek duyulacak diye

Babamin ust katinda oturuyorum annemler altta kardesm olmadigi icin binalar bana ait 5 katli evim var buraya emek verdim burdan da gidemiyorum

Annem bu huyundan vazdagecmiyo

Bana karismayn kimsye hesap vermek zorunda degilm diyo bana resti cekiyo aglamaktan helak oldum bittim resmen

Boyle degildi... cok degisti ne olursunz şu 3 aylar hurmetine anneme dua edin akli basina gelsin 

34 Cevaplar

0 oy
tarafından
Annenin ne yaşadığını bilemezsin böyle söyleme
-Reklam-
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Annen  böyle yapıyorsa  emin ol içinde  ukte kalan birşeyler  vardır ya da babandan yana  birşey vardır  bnce karşı  çıkma  güzelce  huyuna git  bir terapistten sen gidip  Annen  adına  yardım  al o şekil  davran 
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Annenden önce allah sanada akıl hidayet versin 
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Ev tapusu kimin uzerine canim yanlis anlama da sonrada  erkeklere evini kaptiran kadinlar cikiyoya tvlere
(158 puan) tarafından
Tapular babamin uzerine
(1,048 puan) tarafından
Valla babandan bile alin o tapulari bence canim
0 oy
(891 puan) tarafından
Yorumları okudum normallestirenler var . Ne yaşarsa yaşasın evli bi kadinnn başka adamlarla YAZISAMAZZZ!! Gider boşanirsin sonra kimle konuşursan konuş ama evliyken gidip bunları yapamazsinn
(9,618 puan) tarafından
Kimse zaten durumu normallestirmedi sadece bunlar yapılırken akıl veya sağlık durumunun iyi olmadığı belirtilmiş..yaptığı yanlış olabilir fakat bu tür şeyleri burda tek taraflı okuyoruz bide karşı tarafı dinlemek lazım
(891 puan) tarafından
Sizler mi akıl ruh sağlığı yerinde değil diye belirttiniz yoksa kizi mi??
(9,618 puan) tarafından
Ben herhangi bi yorum yapmadım sadece yorumlara bakarken senin yorumuna cevap vermek istedim..diğer arkadaşlar böyle belirtirken arkadaşta yok falan dememiş demekki gerçekten durumu iyi değil belki bilinçsizce veya istem dışı yapiyo bunları veya küçüklükten kalan yaşantısı yüzünden böyle veya istemediği bi evliliğe itelenmistir gün yüzü görmemiştir mutluluğu başka şeylerde ariyodur zorla kapanmıştır kendini o baş örtüsüne ait hissetmiyodur yani bunun gibi bir sürü seçenek var..erkeklerle konuşması tasvip edilicek bi durum değil ama hangi psikoloji içinde yaptığını kocasından ne gördü de dışarıya yöneldi bilemeyiz zaten kocası uzakta yaşıyomus galiba
0 oy
tarafından
Baban uzaktaydi sanırım senin demi yanlış mı hatırlıyorum acaba 
(158 puan) tarafından
Evet babam uzakta esimde yakin zamanda uzaga gidecek annemle.kalacagiz ya kapimiza adamlar gelirse ya baska biseler olursa herkes beni sucluyo ama ben annemi korumak istiyorum
tarafından
Valla çok zor ne diyim ki allahim annene yardım etsin. Babanla konuşsana bu durumu yani hoş birşey değil babanda öğrensin belki gelir başında durur
0 oy
(29,482 puan) tarafından

Allah korusun tırnağı kanasa en çok senin canın yanar öyle düşünme ama dua et Rabbim doğru yolu göstersin.

0 oy
tarafından
Annenle hiç karşılıklı konuştun mu ? Neden niçin yaptığını sor. Belli ki ailesi yüzünden birşeyler yaşayamamiş hep içinde kalmış bu da zamanla malesef bu hali almış. Annenin ölmesini dileyecegine ona yardım et gerekirse psikologa götür.
0 oy
(571 puan) tarafından
Ya ama noye oyke diyorsun ki valla ya kanim dondu insan annesinin olmesini istermi bu ne bicim cumle yakismiyir bir anne olarak sana ayip sende o annenin sutunu icmissin yarin sende o hareketleri yaparsan cocuklarinda senin olmedi ister
0 oy
(895 puan) tarafından
Kac yasindaki annen cnm
0 oy
(1,032 puan) tarafından
Bence sen normal değilsin hemde hiç değilsin 
(1,032 puan) tarafından
Neden biliyormusun ne olursa olsun o senin annen anladinmi burda niye anlation senn anlatmanmi gerek
(158 puan) tarafından
Basina gelmedikce ne yasadigimi bilemezsn ondan bos konusup canimi sikma
(1,032 puan) tarafından
Yazikkk çok yazık sana
(158 puan) tarafından
Host kopek sen kendne bak
(1,032 puan) tarafından
Zavallisin seviyene dusmicem
0 oy
tarafından
........    ............. ........  .....
0 oy
(797 puan) tarafından
Allah korusun cnm öyle deme o senin annen sen bence cnm Facebook hesabını instagram sosyal hesapları tamamen silsen olmaz mı peki 
(158 puan) tarafından
Kac defa sildim kac defaaa tekrar actiriyo birilerine
Ya soyle bise var mi biliyo musun ayni numara uzerine baska acmamak acamamak gibi bise
0 oy
(1 puan) tarafından
Ben biyere gidecem annem başlıyor niye gidiyon ne işin var arkadasimin yanina gidecem bana diyor niye gidiyon arkadaşım yanıma geliyor diyor niye yanina geldi arkadaşımla biyere gidecez başlıyor bu seni kesecek sana birsey yapacak arkadaşıma yada birisine selam veririm bana diyor niye selam verdin arkadaşım yada başkası bana selam verir niye sana selam veriyor  arkadaşım yada baskasi beni arar niye arar ben yada başkasını yada arkadaşımi ararım bana diyor niye aradin bıktım annemden Allah belasını versin inşallah 
(2,120 puan) tarafından
Yeni üye olupda burda annenize eski post üstünden beddua edip bela okumaya mi geldiniz? mübarek gün belki erkeksiniz bilemem inşallah anne değilsinizdir çocuğunuza yazık çünkü... Siz gibi annesi olduğu için

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 278 göst.
13 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,267 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ht (2,268 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,447 göst.
7 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Semos (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 813 göst.