0 oy
1,451 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,038 puan) tarafından
Bir arkadaşım vardı biz unideyken kız nisanliydi. Kızın elinde tuşlu eski bir tel vardı. O zamanlar çoğu kişi dokunmatik kullanmaya başlamıştı. Yakın arkadaşı sürekli sıkıştiriyordu nişanlın sana tel almicak mi diye. Bir gün yakın arkadaş tuttu kızın tuşlu telefonunu bilerek kırdı çocuk almak zorunda kaldı.

O zman çok ayıplamistik kızın hareketini ama şimdi hak veriyorum. Mal gibi nisanliyken bişey istemedim diyorum kendi kendime. 

Bu arada çocuk memurdu bizim kız öğrenci

56 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bana çok yalnış böylr şeyler nişanlım bana bişey istersem almak zorunfa değil kendisi isterse almak zorunda 
(4,038 puan) tarafından
Öyle olması lazım ben de isteğine bıraktım sonuç hüsran ;)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayır aldırmadım. Maddi kaynak gibi kullanmak çok ayıp bir davranış. İçinden gelir durumu olursa zaten kendisi alır hediye olarak insanlar.
(4,038 puan) tarafından
İnsanına göre değişir diyim
0 oy
(103 puan) tarafından

Eşim almıştı sevgiliyken benim telefon bozulmuştu konuşamıyorduk koydeydim o zamanlar arada babaannemden arıyordum sonra kendi dedi aldı böyle olmuyor demişti :D

(4,038 puan) tarafından
Ohh en iyisi :D
0 oy
(486 puan) tarafından
Kayinbabam aldı banada ha ne alması gerektiğini belli ettim nede alın dedim adam kendi almak istedi sagolsun
(4,038 puan) tarafından
Doğrusu bu zaten
0 oy
(14,853 puan) tarafından
Yok biz nişanlı olmadık zaten ama öyle olsaydı da aldirmazdim
(4,038 puan) tarafından
Ben başka şeyler için pismanim
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Nişanlıyken aldırmadı evlenince Bi gün sinirlendim telefonu atınca kırıldı o zaman aldı bence ayıp 
(4,038 puan) tarafından
Evet normalde ayip
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Ben nisanliyken zaten temiz güzel telefonum vardı düğüne iki ay kala eşim bana benimkinin üst modelini hediye olarak aldı hatta niye aldın dedim ne alacağımı bilemedim dedi bende eski telefonumu yanımda getirdim evlendikten sonra bi ay çok sıkıştık satıp onunla televizyon taksitimizi ödemiştik 
(4,038 puan) tarafından
Yani darda birkacak kadar olmamalı zaten hediye meselesi
0 oy
(14,674 puan) tarafından
Telefonum vardı ama başka türlü kıyafet ayakkabı felan alırdı hesabıma para gönderirdi 

Bu erkeğe bağlı canım ben demezdim eşime para gönder diye kendi gönderirdi 
(4,038 puan) tarafından
Evet sadece telefon olayı değil
0 oy
(18 puan) tarafından
Yoksa yada eski ise alabilir eskiyse tabi onun düşünmesi lazim aslında alınan kalıyor aldırmakta lazim sonra geçim derdine düşünce onlara bütçe ayırmak zor  malesef 
(4,038 puan) tarafından
İşte darda birkacak kadar olmamalı
0 oy
tarafından
Bilmiyorum belki yetişme tarzıdır ama bana uygun gelmiyo aldırmadım şimdi olsa yine aldırmam. Eltimin annesi kaynımın cebindeki telefonu almış benim kızımın olsun bu güzelmiş sen başka kullan  demiş garibim kaynım da bişey dememiş vermiş telefonu kaç ay eski telefon kullanmış 
0 oy
tarafından
Asla bişey istemedim eşimden kendisi alsa kabul ederdim hediye olarak fakat nişanlımsın bana bunu al demem sadece altın bilezik istedim onuda herkes istiyor zaten onun miktarını söylemek bile ayıp gelmişti bana
(4,038 puan) tarafından
Ben de sadece bilezik dedim
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Bizim oralarda aldırıyorlar ama bana saçma geliyor aldırmadım yani.
(4,038 puan) tarafından
Ben de aldirmadim
0 oy
(155 puan) tarafından
Benm telefon yoktu mecbur aldı konuşmak için olsaydı yeni almadı gerek bizde oyle
(4,038 puan) tarafından
Evet o zman mecbur
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Sevgiliyken almıştı eşim tanışma olucakti bende o sıra ceyizimi tamamladigim için elimde birikimim yoktu benim telefonda klozete düşmüştü çalışmadığı için bende evdeki hiçbir özelliği olmayan tuşlu telefon kullanıyordum idarelik eşim almıştı sürpriz yapıp kullanmak gibi aklıma hiç gelmedi 
(4,038 puan) tarafından
İyi masallah
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Terbiyesizlik görgüsüzlükten başka bişey değil canım 
(4,038 puan) tarafından
Öyle ama sonuçta daha iyi oluyorlar ya da adamına gore
0 oy
(17,356 puan) tarafından

Ben sözlü iken aldırdım :D hatta söz günü kulağına fisildadim gitmeden bana telefon al yoksa görüşemeyiz diye :D

(4,038 puan) tarafından
Seninki mecburmus :)
(17,356 puan) tarafından
Evet benim telefon kırılmıştı. Eşimde daha ortada yoktu ayrıydık. Sonra beni istemeye gelince babam da vermek istemiyordu ben çok isteyince babam da inadından ben sana telefon almam o alsın sana demişti  :D
0 oy
tarafından
Mezuniyet hediyesi olarak almışlardı kayinvalidemler hatta ben bunu kabul edemem falan demistim,baya ısrar ettiler.ama eltim aldırdı ne bileyim değişik gelmişti o zamanda nişanlı kısa telefon alınması hala değişik geliyor
0 oy
tarafından
Benim telefonum bozulmuşdu. Para biriktiriyordum, ek iş de yapıyordum. Esgi bi telefon kullanıyordum o süre. Sonra eşimin ailesi istemeye geldi. Annesi anneme whatsapp kullanmiyormu, numarasi vatsapda çıkmıypr demişdi. Annemde bozuldu telefonu , geçici bunu kullanıyor alıcak demişdi. İstememiştik..

Yüzük almak için çıkınca telefon aldı ilk. Bende biriktirdiğim parayla yüzük aldım ona 
0 oy
(388 puan) tarafından
galiba bir ben baba parasi yiyenlerdenm :) evlendgmde bile tlimi babam almsti bozylunca.harcligi babamdan alrdm evlenince ara ara gene verir  saholsn ihtiyacn gorulsn torunuma biseyler al der.gercekten babam sag olsun 
0 oy
(14,470 puan) tarafından
Eşimin tarafında nisan yüzüğü getirilirken hat ve telefon da getiriliyor kız tarafına.

Bensevgiliyken aldirmistim ahahaha

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 227 göst.
1 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 539 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Lovelyyyy (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 272 göst.

410,162 soru

12,333,210 cevap