0 oy
686 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dun anne kartı basvurusu yaptm ama eve gelmiyomus bizim gidip almamiz gerekiyomus. Sabah msj geldi gelip alabilirsiniz diye esim benim kimligimle alabilir mi?

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Anne Kartı ne oluyor ki kız
tarafından
Cocuk 4 yasina gelene kadar ulasim ucretsiz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilen yok mu kizlar
0 oy
(22,058 puan) tarafından
Oneymis canim ilk kez duydum
tarafından
Istanbullulara ulasim ucretsiz canm cocuk 4 yasina gelene kadar
0 oy
(450 puan) tarafından
Bnmkini esim cikardi aldi hic sorun olmadi esin oldugu icin sorun olacagini dusunmuyorum 
tarafından
Ankarada varmı acaba canım
(450 puan) tarafından
Sadece istanbula gecerli diye biliyorum ekrem imamoglu yapti
tarafından
Evet canm 1,5 yildir falan var sadece istanbulda ikamet eden anneler icin
0 oy
(276 puan) tarafından
Hiç bir fikrim yok canım ama niye eve gelmiyormus benimki bı hafta önce eve geldi.acaba başvuru yaparken eve gelmesin mi dedin acaba.153 u ara sor canım bı eşim alabilirmi bebek var çıkamıyorum diye
tarafından
Internet uzerinden basvuru yaptm canm hic fotom olmadigi icin gidip de basvuru yapamadm internetten basvurunca da oyle dedi 153 u arasam bilgi verirler mi
(276 puan) tarafından
Canım hemen selfie cekseydin zaten silik bişey geliyor.ama zaten foto olmadan başvuru yapamazsinki .ben başka fotodan çektim olmadı diye msj gelmişti.resimsiz başvuru yapılmıyor ki zaten.sen en iyisi 153 u ara bilgi verirler canım onlar daha iyi bilir yönlendirir en azından
(276 puan) tarafından
153 bilgi veriyor yani sitesini nasıl başvuru yapılacağını ben ordan ogrenmistim
tarafından
Canm internet uzerinden basvuru yaptm telefondan resim yukledim dun basvurdum bugun kartınız hazir gelip alabilirsiniz diye msj geldi. Ama cocuk var cikamiyorm iste acaba esim alabilir mi diye sordm 153 u de arayamadm dk bitmis☹
(276 puan) tarafından
Özelden cvp verdim canim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 252 göst.
12 Ocak 2026 Diğer kategorisinde Alininannesi65 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 142 göst.
15 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Seymaak1 (803 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 372 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 204 göst.
11 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Denizyildiziiyedek (111 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,133 soru

24,526,830 cevap

359,812 kullanıcı

...