0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (37 puan) tarafından
8 aylık olduk kizlar tadimlar falan çoktan bitti rutinimizi oluşturduk ama bebegim hala alışamadı yani hicbisey yemiyor ya napacam cok üzülüyorum bi kaşık alip birakiyor ağzını bile açmıyor nasil alışacak neler yapabilirim başından geçen öneri vermek isteyenler varsa yardımcı olurmusunuz sadece çorbaları severek içiyor. Başka hicbiseyi yemiyor yapıyorum yapıyorum Çöp oluyo her şey:(

1 cevap

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Yemeklerin tadlari nasil canim azda olsa tuzunu falan at yani demekki begenmiyo 
(37 puan) tarafından
Valla canim soganini etini kiymasini Tavuk suyunu eksik etmiyorum tatları guzel oluyor bakıyorum geçen dediğin gibi azcık Tuz eklim dedim yine de ayni yemedi :( yemek istemiyor verdiğim şeyleri ha şöyle biz biseyler yerken de bize bakıyor elimle uzatinca onları yemek istiyor ağzını aciyo onlara
(22,057 puan) tarafından
Ozaman sizle beraber yesin canim yemek saatlerinizi ona gore ayarlayın
(37 puan) tarafından
Canim zaten öyle yapıyoruz hep birlikte masaya oturuyoruz onun yemeğini de hazırlıyorum ama kendi yemeklerini yemiyor bizim yediklerimize de dikkatli dikkatli bakıyor aslında soyle kaşıkla uzatıyorum ya açmıyor ağzını elimle mesela bizim yediğimiz şeylerden uzatıyorum ağzını acacakmi diye ona aciyo ağzını
(22,057 puan) tarafından
Canım ben hic ek gıda seyi yapmadim biz ne yersek onu yedirdim yedide Masallah hep
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 257 göst.
0 oy
2 cevap 195 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Canananga7 (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 188 göst.
2 Ekim 2023 Diğer kategorisinde _GaRDeNYa_ (519 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 345 göst.
24 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ZelihaAytac (638 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,559 soru

24,416,521 cevap

351,273 kullanıcı

...